![]() |
Cerculetze!
Ma baietii sunt nou in brasa ..... si as vrea sa stiu si eu de la cei mai experimentati care-i mersu cu frana de man (cerculetze si tot tacamu) k mie nu-mi iese mai nimic :((. Ms anticipat .
|
pay depinde cum e tractiunea la masina, pe spate, pe fata, sau ambele...
de vreme ce ai amintit frana de mana, inseamna ca e pe fatza, nu? .... in mod \"normal\" nu poti sa faci cerculete cu o astfel de masina, doar daca folosesti frana de mana. dar hai sa facem un trick :) ... fa-ti rost de niste nu jtiu cum bunica sa le zic, niste plates din plastic, ceva pe care roata din spate sa stea pe ea (ex: farfuriile alea de plastic de la McDonalds :) --- sper sa aveti ca in states dreptunghiulare) .. dar cred ca merge si cu navete (bineteles sa fie cat mai joase) ... oricum bagi rotile din spate sa fie urcate pe ceva plastic (individual), si cand incepi s-accelerezi, ai sa te-nvarti ca unu cu tractiunea pe spate :D .. plasticul sluneca mult mai bine ca roata (cauciucul) .. numa vezi ca se roade dupa un timp :). si vezi sa nu faci prin gropi, ca-ti sar alea :) am un video (trebuie sa-l caut), dar merita vazut :) |
cauta-l pls ca as vrea si eu sa inteleg ce ai apus mai sus ... in momentul de fatza banuiesc doar
|
da man ... am u opel vectra din 95 cu tractiune fatza ..... si nu iese cum vreau eu .... combinatia ....... nici sa o intorc nu pot (cu siusta)
|
Re: cerculetze
gata baieti, l-am gasit :)
http://www.rospeed.com/trays.zip nu-l pun oficial in sectiunea de download, ca sa n-aiba probleme ala cu masina (avand in vedere ca sta pe langa mine) :) uitati-va la rotile din spate, sunt puse pe niste table de plastic ... masina este o honda acord V6 parca automata :) --- tipu o pusese de vanzare dupa ce a stors mai tot din motorul ala :) dar a busit-o si sa-nteles cu asigurarea :) si sa nu-mi ziceti ca poti face acelasi lucru cu frana de mana pls :P ma rog se poate dac ai putere :PPP |
hai ma fratilor ce dreaq e asa greu? vreti sa va dau video cu dacii din 73 facand cerculetze? e simplu.. accelerezi.. pana pe la 30 sa zicem.. depinde de aderenta.. stabilitate.. sofer :) .. tragi de volan tot dreapta sau stanga, tragi frana de mana, accelerezi.. si in functie de aderenta rotilor de pe spate mai dai drumu la frana de mana sau nu. simplu. have fun :)
|
Kool
Da man .. am incercatt kestia asta ... mi se pare destul de logic ... dar iese mai mult de o gramada .... WHY?
|
sau cumperi un ursulet si ai scapat de problema cerculetelor :wink:
din cate situ exista si vectra 4x4 alea cred ca merg mai bine la invarteli. |
andu... intra pe ****************** / forum. iti faci user, si vii la intalniri cu masina. :wink: iti promit ca inveti sa faci cerculetze. bafta
|
:) ma bucur ca mere fenomul si VA MERGE
cerculete eu am incercat cu masina cu SCOALA in poligon unde era plin de gropi si sincer nici mie nu-mi prea merge da am sa le invat cu baietii :) |
mah nene du-te pe iarba undeva la breazu p-acolo ca e fara garcea si da-i cu frana de mana pana te plictisesti
e cel mai beton asa apropo un loc mai bu de intalnire ar fi la ciric :evil: :twisted: :idea: :idea: :lol: :lol: |
La Ciric nu e asa bine... am incercat si a venit cutia cu pinguini :roll: ...
|
lolz...........pai atat ete atunci...........pana la urma cum ramane cu intalnitu?????
pm me ca poate mai vin si eu:)) :!: :evil: :twisted: :idea: |
adik ai mai venit? :roll: who be you? :) cu intalnirile.. vezi pe ****************** .. sau treci prin fundatie intr-o seara
|
eu pot sa fac sherculetze la greu da' mi-i fricutza ca se rupe masina in doua :D.... cativa prieteni mi-au zis sa ma linistesc
|
All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2025 4Tuning