am o rugaminte ... pe viitor incearca sa stergi nr de inmatriculare ptr ca tot eu is cel caruia i se da peste nas de catre proprietari.... pls incearca asta ...
si ce vezi u kitch la acel opel astra .... e kitch ca are motor de 2.0 16v ?????? ( care daca nu ma inshel e de 150 de cai ) tobele alea ??? lool si supernova chiar e simpatica ....
__________________ Moldovean incurabil si ma mandresc cu asta !
si ce vezi u kitch la acel opel astra .... e kitch ca are motor de 2.0 16v ?????? ( care daca nu ma inshel e de 150 de cai ) tobele alea ??? lool si supernova chiar e simpatica ....
LOLE Vectra !!!
Tobele.....Care TOBE??M`am bagat sub ea si nu are decat intermidiara(se poate numi) si aia RUPTA din care a sudat o tzeava si a bagat ornamentu la fel sunda!.....daca nu stii ....
LOLE Vectra !!!
Tobele.....Care TOBE??M`am bagat sub ea si nu are decat intermidiara(se poate numi) si aia RUPTA din care a sudat o tzeava si a bagat ornamentu la fel sunda!.....daca nu stii ....
ma scuzi ... la ce dureri de cap am nici nu am mai bagat de seama .. si ce dak asta inseamna ca-i kitch mai fratzilor .... as zice mai multe da se supara lumea .. in fine mie nu mi se par kitch .. si la ce motor are ... jos palaria
pontiacu asa a iesit din fabrica, nu inteleg problema (desi nu sunt 100% sigur de eleron, dar tin minte cand am vazut eu masina ca ma interesa sa o iau parca arata ok eleronul, nush daca era la fel ca acum pare a fi cam dubios cu tzevile alea).
La vectra aia ... nush ce sa zic, pozele sunt cam trase de par, daca ar fi astea standardele, in fiecare moment cand esti pe strada vezi 1-2 \"kitch-uri\" ... ieftin parerea mea, cautati masini cu adevarat kitch.
mda.. incercati sa fiti mai seriosi aici... si inainte sa puneti eticheta cu \"kitch\" pe o masina... ar trebui sa va ganditi la ce aveti sau ati avut acasa
bine zici sinnere ... e stresant cat de mult le place romanilor sa isi bata p. de altii, uitati-va mai intai in ograda voastra inainte sa va luati de altii. Ma rog, eu nu mai comentez, have fun dissin' ppl
dak are coada de rechin inseamna ca-i kitch .. of of oamenilor sinnere vezi ca masina ta e kitch ... stii dc ? ptr ca dupa spusele unora daca ai husa la volan cik e kitch ... ce-i cu prostia asta oameni buni ./.....cred ca ies si eu \" la strada \" cu aparatul foto sa va arat kitchuri adevarate !!!