una dintre cele mai tari intalniri ever, daca nu cea, mai tare!!!!!
S-o tinem tot asa, mai putin faza cu garda
voi stiti ma cat a trebuit sa merg pe jos?
bwahahahahahahahaha foarte tare frate... ma mir ca nu te-au alergat cainii...
Vezi ca vreau sa mi iau revansa...dar pe mai mult de 100 de metrii...sa apuc sa dau si eu a 3 a si a 4 a.... macar atat... si atunci sa vedem care pe care (asta trebuia sa o pun la provocari cumva domnu` trafy??)
si povestim mai multe despre asta (cu cei care nu stiu) data viitoare cand ne vedem e prea mult de scris si mi-e lene la ora asta...ma gandeam sa fac un thread nou pe forum "Politia Romana - Legenda nesimtirii" doar ca mi-e lene sa-l scriu
anyway, inca o data...sus cu stil doar pentru ei fara numar fara numar fara serie...de la Gigi Cărămidă.
bwahahahahahahahaha foarte tare frate... ma mir ca nu te-au alergat cainii...
Vezi ca vreau sa mi iau revansa...dar pe mai mult de 100 de metrii...sa apuc sa dau si eu a 3 a si a 4 a.... macar atat... si atunci sa vedem care pe care (asta trebuia sa o pun la provocari cumva domnu` trafy??)
ti-am zis ca stiu io o locatie tare, nu mai dau acuma pe post.. dar tre sa ne strangem o data si acolo. Next time :P
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Am vb cu Rachiu ( muge ) si ne intalnim asta seara pe Republicii sa vorbim cum mergem maine. Cine vine ? Deci mai e 1 loc liber la lupy din cate am inteles. Baftos
recbeat tata, fara tine nu mai plecam deloc... relax ca te asteptam) same here, daca intarzii *(ma duc sa fac rost de navi) sa ma asteptati pls...nu cred ca o sa intarzii, dar oricum...