17-02-09, 20:17
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
) pai nu tre sa stergi tot hardu ca nu fac serial ) cat o fi acolo prezentata ma intereseaza...ca fac pariu....daca e sa ma bazez pe ei sa`mi dea DVD cu emisiunea am de asteptat asa ca mai bine o inregistram noi
pai o sa mentionez de filiala valcea si o sa mai vina si sebi si dragos. Si dup`aia cine isi face masina frumos si gata de prezentare merge la pro motor Am vb cu tano si a zis ca dupa ce punem toate parasolarele pe masini, o sa se deplaseze ei aici sa faca o prezentare generala. Acum ca se deplaseaza cu pro motoru sau nu ....nu stiu da vedem
|
|
|
17-02-09, 20:23
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Daca stiam locatia,treceam pe acolo cu Nicu Paleru dat in blana,ochelari de soare,o coada din cauciuc la bara din spate,niste plusuri pe bord,o placuta in stanga geamului pe care sa scrie Nelu,opream langa tine imbracat in trening Fubu,pantofi negri,sosete albe,maieu,un lant la 30.000mii din piata scos peste un pulover pe gat si vreo 7 cutii cu gel in par...Te salut fratelo,nu ma mai cunosti??Imi mai lipsea o pitipoanca `n dreapta vopsita in cap (glaben pui)..Ca sa fiu cocalar...!!!!
|
|
|
17-02-09, 20:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Kaluvr6
) pai nu tre sa stergi tot hardu ca nu fac serial ) cat o fi acolo prezentata ma intereseaza...ca fac pariu....daca e sa ma bazez pe ei sa`mi dea DVD cu emisiunea am de asteptat asa ca mai bine o inregistram noi
pai o sa mentionez de filiala valcea si o sa mai vina si sebi si dragos. Si dup`aia cine isi face masina frumos si gata de prezentare merge la pro motor Am vb cu tano si a zis ca dupa ce punem toate parasolarele pe masini, o sa se deplaseze ei aici sa faca o prezentare generala. Acum ca se deplaseaza cu pro motoru sau nu ....nu stiu da vedem
|
Poate iei un parasolar si pt bidonul meu...o sa arate masina ca un pet de Bergenbier cu minge ...
|
|
|
17-02-09, 20:45
|
|
Stage 5
Member of: [Suzuki] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Kaluvr6
|
incerc sa o inregistrez si eu...dar cand si la ce ora?
|
|
|
17-02-09, 21:05
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
nu stiu cand e si la ce ora da o sa va anunt cand vin de la Buc ...o sa imi spuna ei
Normal ca iau parasolar si pt tine si nu e bidon ) noi nu luam bidoane in club )
|
|
|
17-02-09, 21:12
|
|
Stage 5
|
|
|
|
17-02-09, 21:19
|
|
Stage 5
|
Soloo )))
|
|
|
17-02-09, 21:25
|
|
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by ice_wysss
Daca stiam locatia,treceam pe acolo cu Nicu Paleru dat in blana,ochelari de soare,o coada din cauciuc la bara din spate,niste plusuri pe bord,o placuta in stanga geamului pe care sa scrie Nelu,opream langa tine imbracat in trening Fubu,pantofi negri,sosete albe,maieu,un lant la 30.000mii din piata scos peste un pulover pe gat si vreo 7 cutii cu gel in par...Te salut fratelo,nu ma mai cunosti??Imi mai lipsea o pitipoanca `n dreapta vopsita in cap (glaben pui)..Ca sa fiu cocalar...!!!!
|
Ice tie raceala asta iti face chiar bine . Deci m-ai facut sa rad zilele astea de cand esti racit cred ca m-am ingrasat vreo 3 kile ca deaia trage masina mai greu.... hai sa te faci bine .
Kalu foarte frumos ca vei ajunge la Pro Motor , chiar o sa ne uitam cu interes la emisiune .
Bafta tuturor !
17-02-09, 21:26
|
|
Stage 5
|
|
|
|
17-02-09, 21:27
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by andreyWOB
Ice tie raceala asta iti face chiar bine . Deci m-ai facut sa rad zilele astea de cand esti racit cred ca m-am ingrasat vreo 3 kile ca deaia trage masina mai greu.... hai sa te faci bine .
Kalu foarte frumos ca vei ajunge la Pro Motor , chiar o sa ne uitam cu interes la emisiune .
Bafta tuturor !
|
Sunt la 60% vindecat..mai ai de ras..o sa te ingrasi pana schimbi masina..
|
|
|
17-02-09, 21:30
|
|
Stage 5
|
|
|
|
17-02-09, 21:30
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cEaska
SA va faceti bine aman2 ... si emoKid si Emil ....
|
Multumim ceaska.
Vineri inainte sa ma duc sa ma taie doftorii..te`am vazut Erai grabit, te duceai spre Olanesti? Erai pe undeva pe la Pausesti-Valea Cheii...
|
17-02-09, 21:38
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Ceaska e mereu grabit
masina aia rosie e noua mea achizitie, o sa fiu prezent la craiova cu ea la linii :P
|
|
|
17-02-09, 23:33
|
|
Stage 5
|
da ..... la olanesti ma duceam ....... Nu mai stiu daca eram sau nu grabit
trafy ... unde e ma poza facuta ?!?! la toscana cumva ?
|
|
|
17-02-09, 23:55
|
|
Stage 5
|
a fost careva la zapada ?
|
|