30-01-09, 12:30
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
@ DiabloXXX --> aici ai dreptate, eu am inteles ca te nasti invatat
@ Radu---> pe tine nu prea te-am vazut ca in Transporter dar nu mai ai mult ) nimeni nu stie sa conduca tare sau rapid cum ziceti voi. niciodata sa nu ziceti: da domne, eu stiu sa conduc tare, agresiv, sportiv pentru ca nu e asa, odata si odata o sa vezi ca nu e adevarat, unii se bazeaza prea mult pe masini. E clar ca o faci pe masina ta, pe a altuia nu iti prea permiti .
|
|
|
30-01-09, 13:20
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
@ DiabloXXX --> aici ai dreptate, eu am inteles ca te nasti invatat
@ Radu---> pe tine nu prea te-am vazut ca in Transporter dar nu mai ai mult ) nimeni nu stie sa conduca tare sau rapid cum ziceti voi. niciodata sa nu ziceti: da domne, eu stiu sa conduc tare, agresiv, sportiv pentru ca nu e asa, odata si odata o sa vezi ca nu e adevarat, unii se bazeaza prea mult pe masini. E clar ca o faci pe masina ta, pe a altuia nu iti prea permiti .
|
Poate ca nu isi permite sa mearga tare cu alta masina ca s-ar supara propietarul. Dar sunt uni oameni care pot sa mearga tare pe orice vehicul chiar daca e prima oara cand merg. Eu daca ma urc pe o masina cu care nu am mai fost dupa o ora de mers cu ia deja pot sa tio duc la limite. Acelasi lucru o fac si pe motocicleta, atv, jetski, orice cu motor. Asa si cucu, i-am dat cupra si dupa doua ture deja avea 200 la ora.
|
|
30-01-09, 13:23
|
|
Stage 5
|
Vorbeam de oameni cu mai putina experienta Eu nu`l vad pe Cucu sa mearga linistit.... sigur o sa scoata din faliment firmele de cauciucuri cand si`o lua 3`ar )
|
|
|
30-01-09, 13:35
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti]
|
Eu nu am zis ca cineva stie sa mearga tare si nu poate pati nimic! Mor in accidente de masini piloti din competitii auto! Dar una e sa mergi tare....si sa incepi sa te mai interesezi de comportamentul masini, de cum afecteaza anumite componente comportamentul ei, de tehnica de a aborda viraje ...si multe chesti din astea ! Si mai conteaza si experienta...si eu la 18 19 ani...meargeam de parca eram posedat de o fiinta malefica....am avut noroc ca am scapat....acum m-am mai schimbat...dar nu pot sa spun ca nu sunt norocos atunci cand ma dau jos din masina dupa un mers tare! Problema e ca unii forteaza norocul asta prea mult...si au impresia ca masinile sunt un fel de capsula a timpul si ca ei sunt un mini schumacher dedescoperit! Eu zic ca subiectul asta e unul taboo....discutat si para discutat....un raspuns la asa ceva nu se va gasi niciodata....argumente pro si contro mereu vor fi aduse......si ghici ce?? Nu se va schimbat nimic! In loc sa discutam aiurea ...si sa dam sfaturi impocrite doar ca sa fim in vb ...mai bine ne-am uni fortele si am face ceva in sensul ca am putea face ceva sa ajunga si la urechile oameniilor altceva decat campaniile stupide gen : VITEZA UCIDE!
In europa exista o companie care testeaza calitatea drumurilor si le da stele..la fel ca euro ncap la masini! In anglia 40% din drumuri au cotatia de 1 stea (din 4 maxim)! Aveti curaj sa puneti pariu ca in romania 90% sunt de 1 stea..cu indulegenta!!!!???
|
30-01-09, 13:51
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
eu unu...ma refeream strict la accidentu cu pricina de la Dragasani unde un baiat si o fata au murit, si mie cel mai rau imi pare de fata...pt ca nu avea nici o vina si a murit urat rau de tot. Eu ma puneam in locul lor, pt ca si eu am prietena si am avut nenumarate certuri pt faza cu cursele, pt ca eu nu refuzam pe nimeni care venea paralel sa se ia cu mine, oriunde oricand cu sau fara prietena in masina. Ma potolisem o vreme dupa care am luat`o de la capat. Acum dupa ce am vazut accidentul ala si ma gandeam Doamne fereste putea sa fie oricine in locu lor, nu ma mai alerg cu prietena in masina indiferent cine vine paralel, indiferent de ce vb aud dup`aia etc. Pur si simplu nu mai fac asa ceva. Cand s`a dat prietena jos deja e alta poveste. Plus ca nu ma dau la drum lung pt ca sunt foarte multi prosti care nu stiu ce sa faca cu chestia aia rotunda din fata lor si din cauza unuia poti s`o mierlesti, asa ca daca ma apuc vreodata nebuneala, la primu VTM sunt inscris si gata, acolo e strict eu masina si strada si daca o patesc o patesc eu din vina mea. Nu prea ma pasioneaza pe mine cursele la drum lung dar probabil ca daca am fi avut un circuit ca in afara unde poti sa te duci sa iti faci damblaua cand vrei ...mai mult ca sigur as fi fost prezent.
Si de drumurile din romania, nu am ce sa zic pt ca deja imi vine greatza de la stomac cand ma gandesc sa dau o tura prin oras. O sa ajung sa ma plimb pe bulevard dus intors pana ametesc. Si nu cred ca o sa se schimbe ceva curand, cred ca mai avem pana o sa avem si noi macar jumate din drumuri bune.
|
|
|
30-01-09, 13:54
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti]
|
Poi mai Diablo ...cu cupra aia nu stiu cum poti sa mergi incet...la inceput am zis sa nu ii dau..ca nah..nu e frumos...si ca nu stiu masina...mai ales ca ai si zis ca nu sunt cauciucurile potrivite...dar cand am fost in ea.....credeam ca nu m-am putut abtine eu ma abtin mai greu ) O alternativa scumpa la defrisari ar fi sa le dea la "raceri" de 18 ani masini din astea puternice!
|
|
|
30-01-09, 13:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Kaluvr6
eu unu...ma refeream strict la accidentu cu pricina de la Dragasani unde un baiat si o fata au murit, si mie cel mai rau imi pare de fata...pt ca nu avea nici o vina si a murit urat rau de tot. Eu ma puneam in locul lor, pt ca si eu am prietena si am avut nenumarate certuri pt faza cu cursele, pt ca eu nu refuzam pe nimeni care venea paralel sa se ia cu mine, oriunde oricand cu sau fara prietena in masina. Ma potolisem o vreme dupa care am luat`o de la capat. Acum dupa ce am vazut accidentul ala si ma gandeam Doamne fereste putea sa fie oricine in locu lor, nu ma mai alerg cu prietena in masina indiferent cine vine paralel, indiferent de ce vb aud dup`aia etc. Pur si simplu nu mai fac asa ceva. Cand s`a dat prietena jos deja e alta poveste. Plus ca nu ma dau la drum lung pt ca sunt foarte multi prosti care nu stiu ce sa faca cu chestia aia rotunda din fata lor si din cauza unuia poti s`o mierlesti, asa ca daca ma apuc vreodata nebuneala, la primu VTM sunt inscris si gata, acolo e strict eu masina si strada si daca o patesc o patesc eu din vina mea. Nu prea ma pasioneaza pe mine cursele la drum lung dar probabil ca daca am fi avut un circuit ca in afara unde poti sa te duci sa iti faci damblaua cand vrei ...mai mult ca sigur as fi fost prezent.
Si de drumurile din romania, nu am ce sa zic pt ca deja imi vine greatza de la stomac cand ma gandesc sa dau o tura prin oras. O sa ajung sa ma plimb pe bulevard dus intors pana ametesc. Si nu cred ca o sa se schimbe ceva curand, cred ca mai avem pana o sa avem si noi macar jumate din drumuri bune.
|
pana la urmatoarele alegeri ne multumim cu drumurile astea )) traiasca Guty ca isi face blocuri si pune borduri unde isi rup oamenii gatu in loc sa faca drumurile
|
|
|
30-01-09, 14:09
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
corect...eu nu stiu cum de nu vine fiesa aia cu m3`u sa`i zica...tati ma doare capu de la drumurile astea nu le faci si tu?
|
|
|
30-01-09, 14:19
|
|
Stage 5
|
au alte prioritati....din treaba asta cu drumurile nu castiga nimic fiecare trage sa`i fie lui bine
|
|
|
30-01-09, 14:52
|
|
Stage 5
|
Chiar s-au daramat drumurile din oras. De fapt inca de la intrare, pe langa interex, iti rupi masina.. Tin minte acum multi ani ca era o placere sa ma plimb
|
|
|
30-01-09, 14:57
|
|
Stage 5
|
veniti in dragasani sa vedet...cum va ramane jumate de masina prin canale si gropi...
|
|
|
30-01-09, 15:03
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cosmin_cosmin_1
Chiar s-au daramat drumurile din oras. De fapt inca de la intrare, pe langa interex, iti rupi masina.. Tin minte acum multi ani ca era o placere sa ma plimb
|
pe banda 2 cand te duci spre sibiu in fata la interex tresa mergi pe contrasens
|
|
|
30-01-09, 15:44
|
|
Stage 4
|
Cucule nici eu nu ma abtin da te mai limitezi cand un set de gume e 80 mil si le schimbi la fiecare 10000 km, cand faci 150 km cu un plin, cand in kit de ambreiaj e 75 mil etc.
|
|
|
30-01-09, 16:27
|
|
Stage 5
|
ar fi bun un kilometraj ca acesta
|
|