bai, treaba asta cu poluarea...eu nu zic sa nu fie taxa de mediu...oricum putin ne pasa la toti de mediu...nici 10 generatii de acum incolo nu vor avea de suferit din cauza actiunilor...
intradevar, sa fie o taxa de mediu...FIXA, pentru orice masina...oricum daca vrei un motor mare emisiile se apropie de 300, asa ca pot fi taxe fixe...nu se renteaza deloc...la motor 4.2 benzina, vechi de 4 ani...e vreo 2200 taxa acum...daca imi cumpar masina noua 4.2, platesc vreo 6500...unde e afacerea ? e tot o mare vrajeala, e mai rau ca inainte...degeaba vorbiti toti
singurul loc unde s-a schimbat e la masinile vechi de 1-2-3 ani si la cele vechi de 7+ ani
cam asa ceva...
dar oricum ar fi, parerea mea e ca au facut mai multi bani ca inainte...si e simplu...cand era taxa mare, lumea isi inmatricula masina prin alte tari...ba prin italia, ba prin germania, ba prin bulgaria...tocmai pentru ca ieseai mai ieftin...si deci P**A bani pentru statul roman...asa au facut manevra, lumea vine inapoi ca zice ca e ieftin...nu e ieftin, e acelasi rahat...si veti vedea...o sa o scoata lunile astea (valabil de la 1 ianuarie 2009) si pe 31 decembrie o sa se voteze alta lege...e logic, asa a fost si pana acum
enjoy your driving experience