Quote:
Originally Posted by mydream
caddy ... hai cu mai multe poze ... prelungire fata/spate gti , pragurile si platicurile la aripi sa ai tot kitu ... farurile vopsite negre si o sa arate super ...
ps : uitasem ... si twin xenon )
|
pai cam asta a mai fi ... sa mai pun buza de GTI ... sa`mi gasesc praguri si plasticurile de langa semnalizare + alea de la aripi .. sa am tot kit`ul de GT .... si sa fac ceva cu farurile alea ... ca sunt prea cromate .. sa le mai innegresc
)
dar ... deocamdata ... am dat bani ca mi se f*t*se o chestie la alternator si nu mai trimitea curent catre baterie ... + bateria de 55 nu 70 cat trebuie la diesel ... si a murit
am platit reparatia.... baterie noua ...
momentan vreau sa vad cum rezolv cu tija si cu rola aia de intinzator .. sa nu mai scartaie la relanti ... ca ma enerveaza... vreau sa ruleze lin ( in limita bunului simt
)
+ sa-i schimb niste bucsi .. ca deja incep sa se simta uzate astea vechi .. de la suspensia noua
+ sa vad daca dau jos folia care o am acum si pun alta la primavara .. sau ma risc si o las asa pana la primavara cand da caldura sa o schimb ( nu vad nimic prin eala cat e de zgariata ) + am 3 nuante diferite pe 3 geamuri
))
++++ cum reaq e vremea la valcea???? aseara la Cluj .. erau -3 grade