Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-12-10, 20:49   #16
kalasnikov

Stage 3

kalasnikov's Avatar

Default Re: Boicot Benzinărie

fix 6 lei in monede stralucitoare de 1 ban. sa-i tot numere .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	26122010200.jpg
Views:	106
Size:	710.4 KB
ID:	1796329   Click image for larger version

Name:	26122010201.jpg
Views:	97
Size:	739.4 KB
ID:	1796330  
kalasnikov is offline  
Old 26-12-10, 22:57   #17
florynvl (X29 ZMT)

Stage 5

florynvl (X29 ZMT)'s Avatar

Member of:
[LANCIA]
[VW]
[Shadows Racing Team]

https://www.youtube.com/watch?v=ixZhz...layer_embedded

nu e nimic greu de facut,nu va poate face nimeni nimic,doar trebuie sa trageti de timp cat mai mult si sa va strangeti cat mai multe masini.
Old 27-12-10, 01:29   #18
MiTzA-

Stage 5

MiTzA-'s Avatar

E bine ca toti faceti , dar din pacate doar din tastatura !
E bine ca domnul MODERATOR imi sterge posturile.

Multumesc. Adevarul doare, asa'i ? Si aici si pe topicul cu meetingul , care-i baiu, v-ati simtit careva prin acel cot codac ?

Acolo ati sarit de c*r in sus, ce rost are sa facem ca oricum nu rezolvam nimic, acum pe topicul asta o dati la intoarsa....URAT !!!! RUSINE !!!!

Puteti sa va strangeti 20 de masini sa iesiti la un suc, la o tura, sa faceti 10 bisericute, dar sa faceti un mic protest e greu rau al dracu'...las ca fac aia din alte judete si ne mandrim cu ei apoi, ca datorita lor poate se schimba ceva....ca deh , daca facem si noi ca ei e greu rau !

RUSINE !!!!!

Daca totusi va ganditi sa participam si noi ( judetul Valcea ) la acest protest, sa luam exemplul Bucurestiului, nu ezitati sa ma contactati..

PS: Domnule moderator daca ai de gand sa mai stergi si postul asta, nu ti fie lene si baneaza si contul ! Traim intr-o tara libera ! MULTUMESC !

318i 99' !

Last edited by trafy-vr6; 27-12-10 at 13:08.
MiTzA- is offline  
Old 27-12-10, 02:53   #19
Valy(BUG)

Stage 2

Valy(BUG)'s Avatar

Quote:
Originally Posted by kalasnikov View Post
fix 6 lei in monede stralucitoare de 1 ban. sa-i tot numere .
si ce vina are,ma rog, angajatu de la benzinarie???de sta sa va numere voua monezile???ce crede`ti ca rezolvati daca stati 2 ore la pompe? crede-ti ca dau astia fuga sa ieftineasca benzina??? frumos ganditi!
Valy(BUG) is offline  
Old 27-12-10, 03:10   #20
florynvl (X29 ZMT)

Stage 5

florynvl (X29 ZMT)'s Avatar

Member of:
[LANCIA]
[VW]
[Shadows Racing Team]

Quote:
Originally Posted by Valy(BUG) View Post
si ce vina are,ma rog, angajatu de la benzinarie???de sta sa va numere voua monezile???ce crede`ti ca rezolvati daca stati 2 ore la pompe? crede-ti ca dau astia fuga sa ieftineasca benzina??? frumos ganditi!
daca se face in toata tara asa ? si se repeta destul de des ? ei o sa piarda destul de mult pe fazele astea,mai ales daca te duci la benzinarii mai mari
florynvl (X29 ZMT) is offline  
Old 27-12-10, 08:27   #21
dany12epz

Stage 5

dany12epz's Avatar

Salut baieti...pacat ca marea majoritate credeti ca acest protest este in van.
Asta este numai vina celor ce ne conduc si care ne-au indus aceasta impresie.
Asta pentru a taia din fasa orice dorinta a noastra de a ne razvratii
Vreau sa va amintesc acum doi ani cand 400 de bucuresteni au iesit in strada si inca vreo 700 in toata tara sa protesteze contra taxei auto...totul a fost legal si foarte linistit,fara incidente,totusi la presiunea acestei maini de oameni au facut o concesie sa le mai dea inca 3 luni posibilitatea sa inmatriculeze masinile cu taxa aceea mica.
Daca veti sta in casa la caldura nu veti rezolva niciodata nimic,stam de prea mult timp asa si tocmai de aceea am ajuns aici.
Uitati si iesirea noastra de ieri poate asta va va face sa credeti in faptul ca merita sa iei atitudine.
Daca nu noi tinerii atunci cine???

https://www.youtube.com/watch?v=ixZhz...layer_embedded
dany12epz is offline  
Old 27-12-10, 08:32   #22
MihaiCsl

Stage 5

MihaiCsl's Avatar

Quote:
Daca stai sa te gandesti ca in acele doua ore cat acel angajat numara monezile, benzinaria ar fi putut vinde benzina de 400 500 de lei la pompa sau mai mult. Daca benzina se scumpeste, avem de pierdut toti, chiar toti, batrani, copii, tineri casatoriti sau nu.
Faci cum doresti, poate nu-i o solutie, poate nu se va rezolva nimic cu asta, dar daca stai acasa si ii judeci pe cei care incearca sa agite apa marii cu batul , chiar nu faci nimic.
u mi-o lua in nume de rau, e doar propria mea parere.
Old 27-12-10, 08:53   #23
dedealex

Stage 2

dedealex's Avatar

benzinaria si data?
dedealex is offline  
Old 27-12-10, 10:52   #24
tibibody

Stage 4

tibibody's Avatar

benzinarie si data(me2)??
tibibody is offline  
Old 27-12-10, 11:06   #25
ROAD EMPIRE
Dacia Driver

Stage 5

ROAD EMPIRE's Avatar

Member of:
[DACIA]

Bucurestiul,Brasovu, Iasul fac pe 28 dec. ora 15.

PS: iata ca se poate
http://www.realitatea.net/protest-cu...la_786352.html
ROAD EMPIRE is offline  
Old 27-12-10, 11:37   #26
Valy(BUG)

Stage 2

Valy(BUG)'s Avatar

Quote:
Originally Posted by MihaiCsl View Post
Daca stai sa te gandesti ca in acele doua ore cat acel angajat numara monezile, benzinaria ar fi putut vinde benzina de 400 500 de lei la pompa sau mai mult. Daca benzina se scumpeste, avem de pierdut toti, chiar toti, batrani, copii, tineri casatoriti sau nu.
Faci cum doresti, poate nu-i o solutie, poate nu se va rezolva nimic cu asta, dar daca stai acasa si ii judeci pe cei care incearca sa agite apa marii cu batul , chiar nu faci nimic.
u mi-o lua in nume de rau, e doar propria mea parere.
orice parere conteaza....dar stii...zici tu ca nu vinde in acele doua ore .....dar vinde apoi dublu....si tot vinde....deci...tot fara rezultat....din partea mea succes cu boicotarea asta...nici mi-e nu-mi convine pretul benzinei...dar nu poti face nimic...suntem prea mici pentru ei si nu contam !!!
Valy(BUG) is offline  
Old 27-12-10, 11:44   #27
MihaiCsl

Stage 5

MihaiCsl's Avatar

Quote:
orice parere conteaza....dar stii...zici tu ca nu vinde in acele doua ore .....dar vinde apoi dublu....si tot vinde....deci...tot fara rezultat....din partea mea succes cu boicotarea asta...nici mi-e nu-mi convine pretul benzinei...dar nu poti face nimic...suntem prea mici pentru ei si nu contam !!!
Uite iti dau un exemplu, tu vrei sa pleci din oras sau te duci doar la cumparaturi si ai nevoie de benzina, nu cred ca stai si astepti 2 3 ore sa se inchida benzinaria si inca pe atat sa se redeschida.
Nu suntem prea mici pentru ei, suntem inca prea mari, adu-ti aminte cine i-a ales si cine ii poate da jos.Francezii au benzina mai scumpa decat noi si normal, salarii mai mari si ai vazut ce au facut pentru ca au vrut sa scumpeasca cu 50 de centi?
MihaiCsl is offline  
Old 27-12-10, 11:48   #28
Valy(BUG)

Stage 2

Valy(BUG)'s Avatar

Quote:
Uite iti dau un exemplu, tu vrei sa pleci din oras sau te duci doar la cumparaturi si ai nevoie de benzina, nu cred ca stai si astepti 2 3 ore sa se inchida benzinaria si inca pe atat sa se redeschida.
Nu suntem prea mici pentru ei, suntem inca prea mari, adu-ti aminte cine i-a ales si cine ii poate da jos.Francezii au benzina mai scumpa decat noi si normal, salarii mai mari si ai vazut ce au facut pentru ca au vrut sa scumpeasca cu 50 de centi?
Succes va urez! cum am mai zis mai devreme
Valy(BUG) is offline  
Old 27-12-10, 11:49   #29
fan3xxl

Stage 5

fan3xxl's Avatar

Quote:
eeeeee, asa vezi, hai sa dam exemplu occidentul unde cainii sunt cu covrigi in coada si banii se gasesc pe garduri....te`ai gandit ca la benzina aia scumpa, si salariile alea mai mari, si traiul e un pic mai scump?....intr`adevar...o duc mai bine...dar hai sa ne uitam in gradina noastra pentru ca nu ne comparam cu francezii...ei au cel mai tare sindicat al transporturilor....noi?????????????/ skin of the dick pe langa ei...
Bacteriile sunt singura cultura pe care o au unii oameni!
fan3xxl is offline  
Old 27-12-10, 13:05   #30
kalasnikov

Stage 3

kalasnikov's Avatar

nu prea postez eu pe forum dar ma enerveaza la culme astia de zic: ce rezolvi ba nu te baga nimeni in seama etc. Ma ia ganditi-va daca doamne fereste ar avea copilul vostru o boala incurabila ce ziceti lasa ma nu mai ma duc cu el la doctor nu ma mai zbat nu fac nimic ca oricum nu exista leac. Pai mergi pana in panzele albe agatandu-te de orice lucru care pare ca poate imbunatati situatia data. In fine sper ca macar aia cativa care sustin aceasta cauza sa se mobilizeze si sa demonstreze ca se poate. Cei din Bucuresti au facut-o deja si o sa o mai faca , BRAVO.

- Copyright 2025 4Tuning -