14-01-11, 21:46
|
|
Stock
|
Re: Boicot Benzinărie
Si eu am fost akolo pe la 17:10, erau 5 masini toate,.....as fi mers pana la capat daca nu intervenea o problema!
|
|
|
14-01-11, 21:50
|
|
Stage 1
|
asta e tare ) nu au benzina ... pai deasta trebuia sa vina ca doar la peco ii chemam ca sa bage benzina ) . Macar au BMW-uri ca asa e la moda ) ...
|
|
|
14-01-11, 21:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mankiony
Ceilalti nu au putut ajunge pentru ca nu au benzina,mi`au zis mie,asa ca va rog frumos sa nu`i mai judecati.
|
pai si daca nu mai ai benzina...la ce te mai inscri frate? stati acasa, ca va ieftineste plea benzina...tot asa o sa va vaitati. Oricum nu ca se rezolva ceva, dar gestul conta totusi...din 25 de masini sa mai vi doar 5, mai mare rasul. Asa'i romanul, cand e sa vina sa facem ceva, nu mai vine nimeni, cum zicea si Trafy...multa lume, putini oameni.
|
|
14-01-11, 21:57
|
|
Stage 4
Member of: [Shadows Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by Thomas Everywhere
pai si daca nu mai ai benzina...la ce te mai inscri frate? stati acasa, ca va ieftineste plea benzina...tot asa o sa va vaitati. Oricum nu ca se rezolva ceva, dar gestul conta totusi...din 25 de masini sa mai vi doar 5, mai mare rasul. Asa'i romanul, cand e sa vina sa facem ceva, nu mai vine nimeni, cum zicea si Trafy...multa lume, putini oameni.
|
Frate eu nu am mai venit cu a mea ca a intervenit ceva,dar am venit cu un prieten care nu era pe lista,deci eu vam sustinut,desi nu va cunosc pe multi.
Pe ceilalti nu`i afecteaza pretul benzinei,deaia nu`i vezi decat in weekend seara pe bulevard atat....au si masini smechere,eu ii inteleg,e nasol sa vi cu un lambo sa boicotezi nu ?
|
14-01-11, 22:02
|
|
Stage 1
|
Cum am mai zis ... Nu ca am rezolva ceva cu treaba asta dar e o incercare mai buna decat sa stai in fata televizorului si sa injuri cand afli ca pretul combustibilului a crescut (din nou ). Macar de acum inainte daca promiteti ceva faceti ceea ce ati promis
|
|
|
14-01-11, 22:02
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Are rost sa va suparati atat pt nimic ? ))) asta e. Asa iti dai seama pe cine sa te bazezi intr-o problema sau ceva .... asa se vede cine sta bisericuta, etc. De explicat e mult dar nu are rost sa imi tocesc tastele aiurea. Fiecare face ce vrea, nu poti sa ii obligi sa vina...poate pe unii nu ii afecteaza, poate unora le e rusine, poate unii au alta parere si zic ca nu o sa se schimbe nimic, altii poate au avut cate ceva de facut. Dar asta da dovada de respectul fata de ceilalti si arata cam cat de serioasa poate fi o persoana....vin, mergem, facem, dregem, si pauza. Baiatul cu passat`ul KOS nu s-a inscris, m-a intrebat doar odata mai demult cand este si astazi m`am trezit cu el acolo si cu banii pregatiti...asta da baiat....Teo la fel...a zis ca daca poate vine, Tibi la fel, etc. Urat si din partea unei persoane care a zis: domne eu plec, ce naiba 5 masini nu are rost...daca nu mai vin eu plec....se simte el )
Last edited by trafy-vr6; 14-01-11 at 22:04.
|
|
|
14-01-11, 22:03
|
|
Stage 5
|
Quote:
Frate eu nu am mai venit cu a mea ca a intervenit ceva,dar am venit cu un prieten care nu era pe lista,deci eu vam sustinut,desi nu va cunosc pe multi.
Pe ceilalti nu`i afecteaza pretul benzinei,deaia nu`i vezi decat in weekend seara pe bulevard atat....au si masini smechere,eu ii inteleg,e nasol sa vi cu un lambo sa boicotezi nu ?
|
Ok frate,ai fost, felicitari, nu e problema ca nu ai avut masina sau nu..ai participat ok? dar ceilalti daca se cred atat de smekeri soferi de saptamana la ce draq te mai inscri? ca sa figurezi pe lista si sa pui lumea pe drumuri..pai sincer, daca ne asteptam la atatea masini, nu mai ardeam toti carburantul degeaba pana acolo..ca bine mersi nu daduram dauna alora in buzunare...oricum fu caterinca atata tot. Asta e sti cum e....vrei masina tare cu cp multi dar n-ai bani sa-i bagi gaz..sau tie rusine sa vi la boicot..ma lasi frate..ca venira 2 baieti cu un bmw si golf 4 si participara si ei cu noi si nu se mai facura de kakao....Oricum parca ii vad ca alimenteaza din OMV PETROM aia ca sa nu strice "bemveurile". Rusine, se vede ca nu avem cu cine progresa in nimic, de asta il lasam pe prapaditii astia sa ne joace in picioare, ca romanu e lash si indiferent.
|
|
|
14-01-11, 22:07
|
|
Stage 4
Member of: [Shadows Racing Team]
|
Care "bemveuri"? care cp ?masini tari la valcea ? nu cred....
|
|
|
14-01-11, 22:12
|
|
Stage 5
|
eu nu ma-m inscris pe lista de data asta si nici nu am venit ca nu am putut ...la fel si data trecuta la primu protest nu ma-m trecut pe lista dar am venit...rusine celor care sau inscris si nu au venit ...respect pt cei care au participat
|
|
|
14-01-11, 22:13
|
|
Stage 1
|
Sa fi smecher in Romania pentru unii inseamna astfel:
-Sa ai BMW ( cel mai important lucru )
-Sa ai un motor cat mai mare posibil ( nu conteaza cat e impozitul ca oricum nu il va plati niciodata)
-Sa il ti in fata blocului cat mai mult timp posibil sa il vada si vecinii ca doar deasta ti-ai luat asa ceva ( nu ca nu ai avea benzina dar vrei sa te lauzi )
-Sa nu ai 5 lei in buzunar [ categoric cardul plin ( de praf) ]
SI ALTELE ...
|
|
|
14-01-11, 22:13
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
ssk`ule sa stii ca astia unde am fost acuma au avut apa curata pt parbriz )))) ai pierdut te salut :*
@2.the.max - ai ceva cu posesorii de BMW? ))))
|
|
|
14-01-11, 22:17
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
ssk`ule sa stii ca astia unde am fost acuma au avut apa curata pt parbriz )))) ai pierdut te salut :*
@2.the.max - ai ceva cu posesorii de BMW? ))))
|
de data asta am ratat ...nu-i nimic data viitoare ii dau si un exterior....
si pt prietenu care e suparat pa ``astia`` cu Bmw ..sa sti ca uni mai fac si ceva cu ele nu le tin in fata blocului ...
|
|
|
14-01-11, 22:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
Care "bemveuri"? care cp ?masini tari la valcea ? nu cred....
|
nu ma refer la "super masini", dar sunt care au bmw de 2.0, mercedes, masini cu 130-180 chiar si 200 de cp si sa plangi ca nu ai benzina...pai daca ai masina din aia, iti permiti si gaz si tot frate...de-aia ai masina sport nu? bine sa lasam astea de o parte, ca oricum nu ne tin de foame, e asa ca fapt divers. De azi incolo nu am sa mai ies la nici un boicot...no sa alimentez din statiile OMV PETROM niciodata, curand am sa trec masina pe GPL, ca sa nu mai alimentez de la nicii un Peco si noroc bun. Pot sa scumpeasca dupaia cat vor ei...si restu sa bage cu 2 euro litru de benzina. Dabi astept sa scap de jegu asta de tara si de oameni indiferenti. O seara buna.
|
|
|
14-01-11, 22:21
|
|
Stage 1
|
@2.the.max - ai ceva cu posesorii de BMW? ))))[/QUOTE]
PS : Valabil doar pentru cei care isi ia BMW pentru a se crede smecheri
|
|
|
14-01-11, 22:23
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Am zis ca vin dar a intervenit ceva,nu stau sa dau explicatii pentru problemele mele ca nu intereseaza pe nimeni .Si cu mine si fara mine,tot aia era :P Ma bucur ca v'ati distrat macar.
Si daca vom mai face ceva ,PARTICIPATI BA TOTI CARE VA INSCRIETI !
|
|
|
|
|