Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 06-12-06, 10:16   #781
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]
Default Re: Portul Constanta !

bine street_racer ... atunci daca spui k nu ai nici o problema cu , nu o sa se intample nimic nu ?! nu ai dc sa-ti faci griji.
Sa-ti aduc aminte mai bine acum vreo saptamana si putin eram cu cealanta masina un Cielo Alb , COJ la numar , poate asa iti aduci aminte cand tu cu Clio , altu cu un Tico si inca o fata ( daca o pot numi asa , she was hugee) ati blocat ieshirea din port la primele dâmburi , v`ati pus toate 3 masinile una langa alta , si ati inceput sa tzipati intre voi etc ... sa claxonatzi .... eu eram in spatele vostru si asteptam sa plec. Am asteptat , am avut rabdare , da deja incepeatzi sa ma calcatzi pe nervi si v`am claxonat si v`am zis sa va mutati masinile , dar se pare ca ati avut tupeu pt ca erati mai multi si eu singur , vreo 4 in masina la tine si ala cu tico care ieshise cu bata ... .
Dupa ce am plecat tare pe langa voi am urcat panta aia din port si culmea veneai dupa mine in viteza , ce vroiai ? bomboane?
Io te inteleg ca esti cu anturaju si etc da las`o moale ca nu-i frumos sa faci pe zmeul cand altii sunt singuri k iti pot returna favorul! si de BYG`u / UAA.
Si spune-le la prietenii tai sa nu se mai uite asa lung dupa masina mea pe Lapusneanu/soveja , dak au nevoie de ceva sa zica..

Liga Moderatorilor
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
Old 06-12-06, 10:33   #782
street_racer

Stage 5

street_racer's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]

lol YZF !!! la iesirea din port eram eu versus tico si kya (despre care cum zici tu de soferita..vezi ca din cate stiu face parte din MR)! nu aveam nici1 tr cu tine! nu te stiam dupa nr asta YZF ...imi aduc aminte faza cu cielo ala alb ... si lol..esti diliu ? nu dadeam dupa tine la iesirea din port.... dak erai atent ... tico si kya ma tineau pe mine in spate la damburi si eu incercam sa scap de ei , si dupa ce treci de piata ovidiu cand i-am depasit i-am tinut si eu in spate..si dup-aia am calcat-o ca sa scap de kya , in nici1 caz ca sa vin dupa tine! si nush cu cine te-ai certat tu ..era de ajuns un claxon (eu cel putin nu am auzit nici1) sau un tipat cu "da-te-n plm la o parte" si sa vezi ca nu eram tampitit sa tinem si pe altii pe loc! bata care a fost scoasa din tico nu era ptr tine! era ptr mine! si era o gluma facuta de tipul cu tico! nu te mai ambala atata ca nu aveam nici1 treaba cu tine atunci! si pe lapusneanu tin minte faza... cand am intors eu de pe soveja si tu erai in spatele meu ! le-am si zis la aia din masina "sa il vezi p-asta ce o calcase intr-o seara la iesirea din port" si d-aia se uitau! le-am zis asta ptr ca si p mn m-ai mirat cand ai calcat-o! in orice caz! byg si uaa ce mai au cu mine , ca de ei clar nu stiu nimik! app... si mai inainte de toate , vezi ca nu numai eu umblu cu mashina aia! verifica inainte!
street_racer is offline   Reply With Quote
Old 06-12-06, 12:27   #783
Hellman

Stage 5

Hellman's Avatar

eu va stiu pe amandoi si tzin cu amandoi ... ZZZ nu are nik cu u YZF, am vb cu el si garantez k e baiat bun ... nu are rost sa dam nr de la masini pe site pt ca adevarul e ca mai umbla si alte persoane cu masinile noastre si nu vrem scandaluri dupa ... asa ca sper ca cel abilitat sa stearga macar numarul de inmatriculare .... eu zic sa ne vedem odata la o tigare si un suc si sa stam de vb ....

Hellman is offline   Reply With Quote
Old 06-12-06, 13:17   #784
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

cata coincidenta , in fine fie ca tine , ca sa nu mai fac off`topic , sa se revina la topic`ul PORTUL CONSTANTA
Old 07-12-06, 02:58   #785
Don M

Stage 3

Don M's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Daca tot veni vorba de discutia asta, fac si eu un off-topic, nou pe aici, recunosc, yzf, eu`s unu` din "anturaju`" tipului cu clio rosu, si hai sa iti explic o treaba frate`miu, noi cu x-team n-avem nici`o treaba, si nu cred ca au nici ei cu noi, insa pot sa iti zic ca data viitoare cand vezi vreo chestie ca cea din seara aia cand eram in port, ori cobori si ne zici ori ne ocolesti, ca noi dac facem ceva, facem intre noi, la caterinca, nu avem nici-o treaba cu nimeni, asta asa sa nu se mai faca interpretari aiurea, cine are ceva cu noi sa vina sa ne spuna in fata cand ne vede, ce are cu noi si ce vrea, fara retineri...cam atat, pace voua, si scz de off-topic
Don M is offline   Reply With Quote
Old 07-12-06, 03:03   #786
Don M

Stage 3

Don M's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Si ca sa nu fiu nesimtit, las si eu un mesaj referitor la portul constanta, ca doar asta e topicu` nu?? E amuzant in felul lui, dar parca nu mai are farmec ca alta-data, e frumos sa iesi cu masina, te intalnesti cu lumea, o barfa ceva, dar mai facem si ceva, nu? ca doar de-asta ne strangem, cat despre gabori :se stie: la m*** pe vecie, si lor si "vecinilor de la etaj" care ii suna! eu zic sa ne mutam in mamaia, spatiu mare, garda putina, ai de alergat si blocat sa iti pui si in cap...Bafta si sa auzim de bine!!!
Old 07-12-06, 09:31   #787
CT-07-APV

Stage 5

CT-07-APV's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Sincer nu stiu unde ai vazut tu garda putina in mamaia dar ma rog. Iti dau un exemplu am fost cu Hellman acu doua saptamani 3 masini in Mamaia sa facem poze nimic altceva chiar nasinile aveau motoarele oprite si nici nu facusem altceva. A venit politia si ne-a rugat sa plecam. Ia mergi tu cu 15 masini sa vedem daca nu iti ia numarul de la masina si tie si la restul masinilor. Nu doresc asta nimanui doar spun ce se mai intampla. Pacat ca nu mai este portul ce a fost acu cativa ani... poate o sa revina
CT-07-APV is offline   Reply With Quote
Old 07-12-06, 11:04   #788
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

Don M am claxonat , daca nu m-am batut cu claxonu ala juma de minut intr`una da voi nu auzeatzi de claxoanele voastre! stai linistit k nu stateam in spatele vostru doar k sa ma uit la voi , v`am facut si cu mana si de`abea cand am strigat la voi am trecut pe langa voi. In fine , mai bine k nu aveti nimic cu x team`u , parerea mea . bft si nu mai deschidem subiectu asta, si k sa revenim la subiect , portul Constanta MOMENTAN SUCKS
Old 07-12-06, 13:34   #789
street_racer

Stage 5

street_racer's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]

zice don m si ceva bine cu mamaia, dar apv are dreptate.... sunt 3 loganuri de politie care freaca toata noapte mamaia...unu roshu, unu albastru si unu alb...ala roshu sti ca are ahf la numar sau ceva de genu asta... la prima vedere mashini normale, dar uitati-va mai de aproape ... eu zic ca in constanta mai e loc doar de intalniri si barfe , ca dak vrei sa faci ceva... fix p**a... cel mai frumos e in afara orashului , inspre eforie, ovidiu ... plm... hai .. no more off-topic ... La cat mai putine amenzi ptr toata lumea! bft all
Old 07-12-06, 14:16   #790
Don M

Stage 3

Don M's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Yzf eu am fost in mamaia cu nebunii, si nu prea am vazut cum sta treaba cu politia(nu prea erau), cu portul insa, nu trebuie sa ashteptam noi sa reajunga ce a fost odata, ci trebuie sa-l facem noi sa reajunga ce a fost odata!!! Nu trebuie decat sa ne mobilizam un pic... bafta all!!!
Old 07-12-06, 15:19   #791
k4r4
Old School Cars

Stage 5

k4r4's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
[DACIA]

bha...io nujt dak aia se iau kair asha de lume prin mamaia....io unu am ieshit direct d la aqua magic p sensu alalalt, shi m-a oprit....na...eram shi cu o dacie de 36 d ani....ma keama la el....shi incepe sa ma tzina d vb...de cnd ai mashina....cum merge...alea-alea...dupa care imi zice...fugi shi pune-i shi avariile....la care io jmeker...."N-AM!"....a-nceput sa rada shi-am plecat....tinerel politzaiu
Old 07-12-06, 18:27   #792
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

atata timp cat nu turnatzi voi beton in port , ushor ushor portul o sa moara , asta-i clar ... pt ca primaria pt noi nu o sa faca acest lucru atata timp cat sunt trimise fel si fel de filmuletze si stiri la tv si politie
Old 07-12-06, 21:35   #793
Most_Wanted

Stage 5

Most_Wanted's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[4Rally]

lasa mah ca am fost si mai multi in mamaia ...si nu a venit nici garda nici nimik .......dar daca am mai fi stat 5 min cred ca apareau .....
Most_Wanted is offline   Reply With Quote
Old 07-12-06, 23:10   #794
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

Lasa-i ma Most Wanted ca ei prin denumirea " Mamaia " inteleg Aqua Magic .... dar stim de fapt ca alta-i treaba si mai bine ar fi sa nu mai divulgam locatzii aici pe net , pt ca va asigur ca si gabori citesc site`u asta
Old 07-12-06, 23:29   #795
street_racer

Stage 5

street_racer's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]

aqua magic, ne-aqua magic ... pana si acolo a ajuns garda... eram cateva mashini nu faceam mai nimik si au venit si gaborii spectatori ... bmw-urile si benzurile care treceau cu peste 100 se uitau la ele si le faceau cu mana in plm... si se uitau la noi ca eram suspecti ca stateam la o tigare si radeam... vorba lu YZF..portul o sa fie k-lumea iar cand o sa il asfaltam noi! plm ... the city of constantza suck ! no more places for street-racing !
- Copyright 2025 4Tuning -