se preagteshte aparatia unui nou club .... facut de fix`u cel cu mazda 323 .... si daca am inteles bine speed racers sau ceva d genu mai multe detalii cand o sa avem
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Hyundai] [VW] [SKODA]
da..lolek...dar pacat ca o sa fie prea multe cluburi......si cluburiile astea noi o sa stea cu 2 masini... ...cei care se gandesc sa faca un nou club ar trebui sa intre in cluburi deja existente..
se preagteshte aparatia unui nou club .... facut de fix`u cel cu mazda 323 .... si daca am inteles bine speed racers sau ceva d genu mai multe detalii cand o sa avem
nu cumva Street racers..yo asa am aflat
bv ati nimerit...se cheama street racers si cum am mai zis numara deja 20 masini..chiar tunate.. si ink vreo 10 care sigur pana in vara o sa se alature....motivul este cunoscut......k la mine (carnetul)
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Hyundai] [VW] [SKODA]
da...a fost frumos aseara..pacat ca a plecat lumea repede...cand zicea cineva politia...daca veneau la noi..ii ziceam ca stam de vorba care e problema....
P.S. Bravo lui Faruk iar a fakut toate masiniile...