Quote:
Originally Posted by CT-05-UST
street_racere oricum din cauza ta m-am infipt in bariera ca dak erai baiat valabil franai si nu continuai sa accelerezi cum ai facut tu ...dak nu accelerai as fi putut sa o intorc cu putina frana de mana dar u racer pana la sfarsit i-ai dat in continuare ...si cu a4 chiar m-am tinut in paralel cu portiera lui fata
|
pei si care`i vina lu street racer ca a continuat ?!, el a stiut sa accelereze si sa franeze la timp , tu nu , din cate ai explicat u acolo. poate am inteles gresit dar ai un tico ( asa am inteles din postul tau sau a lu street racer ) , e normal sa te tii de un a4 dak te dai in port pe o distantza de 3 chibrite la care tico e mult mai usor si are avantaj pe drum super scurt , a4 e mai greu si o fi fost si cu un motor mai slab .
dar nu-i locu aici sa vbesc probabil la "Portul COnstanata" , nu mai va da-ti la liniute in port k nu-i nimic real , e pur si simplu "cantitativ" sau in functie de masini cu demaraj mare care pe distanta mica pleaca tare , si pe distanta mare zici k stau pe loc