Quote:
Originally Posted by Flavius28
Aveti idee unde fac si eu ITP-ul fara probleme ? Nu de alta, dar am alte cauciucuri decat cele trecute in carte si nu am de unde sa imprumut unele corespunzatoare.
|
Salut,
In primul rand nu cred ca te intreaba nimeni de dimensiunile anvelopelor, ii intereseaza doar problemele tehnice si eventualele probleme cu aspectul (de exemplu, eu am avut o aripa lovita, am indreptat-o la tinichigiu si nu am mai vopsit-o, m-am dus asa ca sa fac ITP-ul si nu m-au acceptat, a trebuit sa-i dau pe loc un spray culoare apropiata cu a masinii, pentru ca sunt urmariti pe camera in permanenta de catre cei de la RAR).
Eu am facut ITP-ul la un Tico avand jante pe 15 inci din aliaj (in loc de 12 inci din tabla, cum era din fabrica) si nu m-a intrebat nimeni nimic, chiar m-am mirat. E adevarat, asta se intampla acum cativa ani, dar nu cred ca s-a schimbat ceva in sensul asta.
In al doilea rand, daca crezi ca vor fi probleme totusi legat de anvelope (sa nu mai franeze masina la fel etc.), iti recomand sa mergi pe str. Justitiei, aproape de unde se infunda, la Tar Service. Intrarea se face pe sub pod butelii, treci de ambele bariere si mai mergi pana vezi pe dreapta o curte mare unde scrie "Tar Service" etc., intri in curte, mergi 50 metri, faci stanga si urmezi drumul pana vezi niste camioane, tir-uri etc. Baietii sunt foarte ok si te vor ajuta, in masura posibilitatilor.
In al treilea rand, la cei unde te-am trimis este si pretul foarte mic, probabil cel mai mic de pe piata.
Toate cele bune!