29-05-07, 11:42
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
Originally Posted by SMocKey21
salut,am si eu o problema,am avut masina in service,aceasta fiind un megane 2,si ieri knd veneam acasa,am observa ca proiectoarele mele bat sus,nicidecum asupra drumului.stiti vreun service la care as putea sa ma duc sa imi remedieze si mie aceasta problema? ms anticipat
|
frate la maimutele alea unde ai reparat masina si punei sa tile regleze... sau dute la Reprezentanta Reno-Dacia la ieshire din ct cand te duci spre basarabi...
nush exact ce forma au proiectoarele la megane da e probabil sa fie puse invers adica tre scoase si rotite sa bata in jos...
Oricum cel mai bine in service RENAULT
|
29-05-07, 12:36
|
|
X-Team Racing Club Member
Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club]
|
Quote:
Originally Posted by sonykel
frate la maimutele alea unde ai reparat masina si punei sa tile regleze... sau dute la Reprezentanta Reno-Dacia la ieshire din ct cand te duci spre basarabi...
nush exact ce forma au proiectoarele la megane da e probabil sa fie puse invers adica tre scoase si rotite sa bata in jos...
Oricum cel mai bine in service RENAULT
|
ms frumos,cred ca tot unde am reparat-o o sa ma duc,ca la renault eu numai pun piciorul,m-am scarbit de acel service.ms
|
|
|
29-05-07, 13:05
|
|
Stage 4
Member of: [2 Roti]
|
salutare.
vreau sa va intreb si eu de o masina din constanta.este vorba de un opel calibra turbo ct xx baz am vazut ca a aparut de vanzare pe autovit de vanzare bineinteles numarul viind acoperit si as vrea sa stiu in ce stare se afla masina ? cum s-a mers cu ea?daca a participat la curse?..ect.cel care o are acum este un bijnitar si mi-a spus ca masina a conduso numai o femeie putini km etc. nu pot sa am incredere in el as vrea sa stiu mai multe de la cei care o stiu.ms mult scuze daca este oftopic da nu am stiut unde sa postez in alta parte.
29-05-07, 13:26
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Pilif
salutare.
vreau sa va intreb si eu de o masina din constanta.este vorba de un opel calibra turbo ct xx baz am vazut ca a aparut de vanzare pe autovit de vanzare bineinteles numarul viind acoperit si as vrea sa stiu in ce stare se afla masina ? cum s-a mers cu ea?daca a participat la curse?..ect.cel care o are acum este un bijnitar si mi-a spus ca masina a conduso numai o femeie putini km etc. nu pot sa am incredere in el as vrea sa stiu mai multe de la cei care o stiu.ms mult scuze daca este oftopic da nu am stiut unde sa postez in alta parte.
|
masina se afla si aici la sectia bazar,mi se pare ca a fost vanduta dar nu sunt sigur
|
|
|
29-05-07, 15:02
|
|
Stage 4
|
pai s-a vandut in bucuresti si un prieten a luato .acum masina se afla in slobozia.da ma interesa sa aflu mai multe de masina daca o fost obosita accidentata etc.
|
|
|
29-05-07, 18:05
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by SMocKey21
ms frumos,cred ca tot unde am reparat-o o sa ma duc,ca la renault eu numai pun piciorul,m-am scarbit de acel service.ms
|
banuiesc ca sunt proiectoare valeo (cum are si slz, logan si clio)
daca vrei sa te murdaresti putin apleaca-te putin...baga mana sub bara si vei da de corpul proietorului, undeva in laterala proiectorului este o rotita care regleaza unde sa bata becul
se rasuceste stanga - dreapta
Quote:
Originally Posted by Pilif
pai s-a vandut in bucuresti si un prieten a luato .acum masina se afla in slobozia.da ma interesa sa aflu mai multe de masina daca o fost obosita accidentata etc.
|
dupa cum am inteles este sora lu CT-06-YZF***X-Team, ia legatura cu el
Last edited by CT-84-DiN; 29-05-07 at 18:09.
|
|
|
29-05-07, 18:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CT-84-DiN
banuiesc ca sunt proiectoare valeo (cum are si slz, logan si clio)
daca vrei sa te murdaresti putin apleaca-te putin...baga mana sub bara si vei da de corpul proietorului, undeva in laterala proiectorului este o rotita care regleaza unde sa bata becul
se rasuceste stanga - dreapta
Pilif: dupa cum am inteles este sora lu CT-06-YZF***X-Team, ia legatura cu el
|
ms mult din,o sa ma bag chiar astazi sub ea
|
|
|
29-05-07, 18:11
|
|
Stage 3
|
sper sa te descurci daca nu iti explic eu mai pe larg, am avut aceleasi probleme si eu la masina
sa le reglezi pe inserat sau sa pui un carton ceva sa-ti dai seama cand urca sau coboara
|
|
|
29-05-07, 20:42
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Calibra nu a participat la curse din cate stiu eu si nici nu a fot forjata. Intradevar a conduso sora lui YZF. Eu unu nu am vazut sa o forjeze prin oras.
|
|
|
30-05-07, 19:18
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
Pilif vezi ca ti-am lasat un mesaj cu informatii despre masina si nr de tel pt alte detalii , sa o conduci sanatos!
|
|
|
30-05-07, 21:00
|
|
Stage 4
|
ms pt mesaj
|
|
|
01-06-07, 00:50
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
Cer un sfat , pt "ursuletzu" meu , refac body`kit`u de pe masina unde are crapaturi si etc , intrebarea mea este : Sa las stickerele ( abtzipildele ) din latera pe masina , cele gri cu reclame tuning , sau sa le dau jos sa fie simpla ? analiza`ti din poza de mai jos...
|
01-06-07, 01:18
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Parerea mea jos daca le aveai grupate intrun loc de ex p capota cum a avut RTC da dar asa mi se par prea insirate pe masina. Acu nush cum iti plac si tie
|
|
|
01-06-07, 03:21
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
Da-le jos! Oricum se vede ca sunt comandate la vreo firma cu autocolante etc. si nici nu arata bine asa cum sunt puse. Si nici nu ai masina sponsorizata de firmele carora le faci reclama gratis
E pacat de masina...
|
|
|
01-06-07, 16:39
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
masina tipa dupa folie .sticker-ele pot fi luate de pe masina,parerea mea ca ar da mai bine fara ele in felul care sunt acum pe masina
|
|
|
|
|