Quote:
Originally Posted by GABBY_
in halul in care arata acum masina ma mir cum de nu il opreste politia pe strada si sa cheme RAR -ul sa i-o confiste :P
|
Crede-ma ca sunt altele mult mai periculoase pe sosea decat a lui HVB-ul ... eu le numesc JUNGHIURI ... ca te cam apuca junghiul cand te rashcheteaza cate un cotetz de 2 milioane de lei vechi !
Quote:
Originally Posted by mikafly
Neahhh....o sa ma vedeti cu turbo...in max 3 sapt....o am deja in portbagaj....
Si multe altele.....
|
Si catzi cai estimezi ca o sa ai la final ?
Quote:
Originally Posted by street_racer
va zic eu ca in port cam mananca mashini pe paine !!! e
|
Liniutzele se fac pe 402.5 metri ... nu pe 75 de metri si in aia inclusa franarea ...
Ce se intampla in port cu &@^ VERSUS $%# si cu (@$ Versus $^* sunt mari frectii ... Nu zic unde ...
Ca l-am facut si eu pe unu care avea 430 de cai cand eu aveam 75 de cai de l-am inebunit ... dar ala era cu AUTOCARUL !!! Cam asha sta treaba si cu liniutzele in port !
Nu demonstrezi nimik in port ... Aia nu e distantza nici sa demonstrezi ca esti sofer si ca sti sa schimbi , nici sa aratzi ce poate masina , nici sa pleci calumea de pe loc, nici sa te opresti la limita evitarii oricarui pericol ( asta ca sa imi aduc aminte catzi au strambat bariera aia si au curatzat bordura de nisip sau au indoit felinarul ala sau stalp de draq este ) .
Daca in schimb suntetzi pasionatzi in continuare de asha ceva , nu ma mai bag in "joaca voastra" ...