AAAAAAAAAA .... daca e cineva din Cta cu o masina intre 100 - 120 cp ma dau si eu cu o BORA da 90 cp....da grabitiva care vreti ca o sa dispar pt vro 6 luni cat de curand..
yo zic sa va pregatiti ca tre sa vina ceva socant . asa pe la vreo 130 cai in sus turbo. si o sa aveti cu cine sa va tot dati ca omu e nebun . rau d tot . sunt cativa care stiu despre e vorba ... restu ... asteptativa la ceva frumos d tot.
Daca spuneai de ceva mai spectaculos peste 400 de cai mai ziceam sa ne pregatim , dar cand zici la 130 de cai sincer nu vad nimic spectaculos decat alte 50.000 de masini din constanta
yo ma refeream la categoria lui . si oricum ...130 de cai stock. urmeaza o iinvestitie majora . si s- putea sa ai o surpriza cu banalitatea asta de masina . atat la performante cat si la exterior (mai ales ). si oricum la o adik . nu conteaza . numai caii ci la 900 d kile crek e binisor . la cum se misk masina ... chiar si asa la 130 d caii ......si ...dak baiatu cu zx e acelasi care are si un ford portocaliu ...stie despre c vb. .....
pia lasa tata alergatu...fa-ti drq masina k te asteapta barile )):P...vezi k sa-r putea sa te dai q ursu..dar q alt proprietar, sa'r putea sa o dau tot in cta :P
Totul e bina cand se termina cu bine ...
Am ras de nu am mai putut cat de prosti sunt aia 2 cu alea 2 albe si cu beculete !!! Cum ma sa vina cu "proiectoarele" alea de sus aprinse ??? HA HA HA .. in loc sa vina linistitzi sa parcheze langa usor si sa zica salut ... am venit si noi sa ne bagam in seama ei veneau ca la circ ...
Si impresarul ala din spate de la vreo 1 km in loc sa stea sa faca revizia pe loc el venea la bahaos ...
M-am lamurit cat de retardati sunt unii ... saptamana asta o sa mai iasa o galceava ! Sa mai radem 1 data de aia 2