Pai si ala dc a dat filmu la antena 1..ca sa se laude?
Acum ala cu BMW o sa mearga cu bicicleta........din cauza la un fraier
Nustiu sigur daca o sa mearga cu bicileta.....aia de la antena1 spun multe...nu cred ca ia luat carnetu...cel putin nu inca.Si ala care a trimis filmu ......stiti si voi ce merita
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
sa va dau informatii mai bune el a trimis filmu , cu ala care filma care ii era prieten! asta k sa stitzi! si carnetu chiar dak il ia , il da inapoi iti zic io!
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
Eram sigur ca daca ii ia carnetu il da inapoi ...dar nu cred ca e bine sa se mai laude asa la tv....mie unu imi place cand vad deatsea la tv.....
Nush daca o s ii mearga mult timp asa...o data si o data tot se parleste
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
Pai ce sa faca un gabor cu bicicleta mah............Daca mar fi alergat vreunu nu ar fi avut nici o sansa..pai imi bateam joc de el
Io zic ca lea dat degeaba bicicletele
sau daca fac ceva in parcare la Metro...dau o naveta de bere la paznic si intru pe acolo si ma invart pana ma plitisesc...pot pati ceva referitor la politie?
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Mariomagic\"
sau daca fac ceva in parcare la Metro...dau o naveta de bere la paznic si intru pe acolo si ma invart pana ma plitisesc...pot pati ceva referitor la politie?