Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Aurash: ce urme beton sunt pe tomis...de la tine
Aurash:
Psycho: mai sunt ???
Psycho: hahahaha
Aurash: este ca e mai multe
Aurash:
despre ce e vb .. aseara am facut drifturi pe tomis ... .. intrebatzi baietzii ce show .. si ce urmee .. ahahahahaha ... pacat k nu mai tzine frana d mana ... dar tre sa o fac ... k vine 1 mai ... ahahahahaha
BYG`ule .. cum faceai in mashinaa bah baaaahh baaahhh subaruu baaaaaaaaaaaaa
e...ce o sa fac...o sa ma distrez .......indiferent de ce o sa se intample.....o sa fie prea tare......si apoi sper sa mai fie si alte masini al categoria mea e......vedem noi!
despre ce e vb .. aseara am facut drifturi pe tomis ... .. intrebatzi baietzii ce show .. si ce urmee .. ahahahahaha ... pacat k nu mai tzine frana d mana ... dar tre sa o fac ... k vine 1 mai ... ahahahahaha
sa imi bag PeWl@ am zis prima data ca nu il ierti pe ala cu SUBARU si pe urma a iesit bine pana la urma...FRATE sa fii sofer si sa stai in dreapta cam nasol... oricum a fost misto...BV PSYCHO
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"79BYG\"
Quote:
Originally Posted by \"Psycho\"
sa imi bag PeWl@ am zis prima data ca nu il ierti pe ala cu SUBARU si pe urma a iesit bine pana la urma...FRATE sa fii sofer si sa stai in dreapta cam nasol... oricum a fost misto...BV PSYCHO
hahahah pai munceam cateva luni sa ii fac lu ala mashina sau ani ..... e nasol sa fii shofer sa stai in dreapta ... si sa calci frana .. si sa nu o ai )
Dacuma da-ti un telefon daca vreti sa aveti spectatori
Si in legatura cu blonda daca ai tico si vrei masina sa te dai vezi ca faratele lui mike.omega are un tico
Re:
Quote:
Originally Posted by \"madfish\"
are dreptate evo.
il shtitzi p ala cu 22 zeu .. se dadea la ala cu renault 5 turbo ala d braila ... care era d vanzare p la sala ... l`a lasat ala sa se duca putzin .. si apoi i`a dat ... si ... s`a auzit din mashina lu ala cu zeu ... din cielooo ... MAMAAAAAAAAAAAAAAAA sa`mi baaaggg pewlaaaaaaaaa .... ce se duceeeeeeeeee ... hahaha m`am *** pe mine de ras ... si azi cand imi aduk aminte de faza rad k prostu .. cums a pui cielo cu renault 5 turbo )
Re:
Quote:
Originally Posted by \"D_M_X\"
1.Ori uitase ca e la volanul unui cielo
2.Ori orizontul lui se oprea la Cielo
sau face si asta cum a facut NRG`ul cu VPR`u ... hahaha crede k orice cielo face ORICE OPEL ... dar nu shtia k e SFI ahahahahahah si consuma 8.8 in goarna