Pai scoala COMPLETA costa 3mil!
Sa`ti dea actul k ai absolvit scoala costa 1,5mil iar o shedintza... 200.000lei.
Eu am platit 1.700.000lei adik actu` k am absolvit scoala + o shedintza k sa i`au poligonu` si am luat.. IERI!
Luni am carnetu`n mana !
Ne vedem pe strazi :P
de motociclist ma ... nu B ... aici e vb de A ... sper ca ai vazut ... iar daca ai luat carnetu` .. felicitari ...
Da ma... de Cat. \"A\" vorbesc... atat este
Eu am luat si A si B
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:
Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
Quote:
Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Pai scoala COMPLETA costa 3mil!
Sa`ti dea actul k ai absolvit scoala costa 1,5mil iar o shedintza... 200.000lei.
Eu am platit 1.700.000lei adik actu` k am absolvit scoala + o shedintza k sa i`au poligonu` si am luat.. IERI!
Luni am carnetu`n mana !
Ne vedem pe strazi :P
de motociclist ma ... nu B ... aici e vb de A ... sper ca ai vazut ... iar daca ai luat carnetu` .. felicitari ...
Da ma... de Cat. \"A\" vorbesc... atat este
Eu am luat si A si B
bv ... si mersi pt. informatie ... ca vreau si eu sa fac A .... am de gand sa imi iau un bicicleta cu motor .. asta e pe viitor ..
Ma duc aseara la plimbare....si ce sa vezi frateeeeeeeee...pe b-dul Lapusneanu aflu de la doi copii niste chestiiiiiii de mi s-a facut mintea funda unul vroia sa se plimbe cu masinutza aia care a trecut pe bulevard, adik ERY, iar celalalt l-a informat pe respectivul ca in oras exista o masina albastra care scoate flacari in port si are NOS(Ceres) si ca mai este una rosie cu \"abtibilduri\"(WRC)....imi pare rau ca nu am avut cu ce sa ii inregistrez pe aia ca mureati de ras
Ceres...itzi pui nos si noua nu ne spui??? si Andrei...frateeee, parca aveai viniluri pe masina nu abtibilduri...ce copiiiiiiii!!!!
Ma duc aseara la plimbare....si ce sa vezi frateeeeeeeee...pe b-dul Lapusneanu aflu de la doi copii niste chestiiiiiii de mi s-a facut mintea funda unul vroia sa se plimbe cu masinutza aia care a trecut pe bulevard, adik ERY, iar celalalt l-a informat pe respectivul ca in oras exista o masina albastra care scoate flacari in port si are NOS(Ceres) si ca mai este una rosie cu \"abtibilduri\"(WRC)....imi pare rau ca nu am avut cu ce sa ii inregistrez pe aia ca mureati de ras
Ceres...itzi pui nos si noua nu ne spui??? si Andrei...frateeee, parca aveai viniluri pe masina nu abtibilduri...ce copiiiiiiii!!!!
frumos...discutzii de genu asta aud shi eu in liceu la cei de a 11a shi a 12a shi aia eu zic ca nu mai sunt copii...dar asta e...nu oricine e facut pt asta...corect?...speram sa ne ridicam mai sus...mult mai sus!
Am auzit Cristi ca i-ai facut freza lu vpr-u cand ai tras cu tunu......sau cu nosu )))))))))))))))))))))))
De fapt cred ca ar trebuii sa le spunetzi copiilor ca masinile astea sufera de astenie de primavara si mai stranuta si ele din cand in cand
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"D_M_X\"
Am auzit Cristi ca i-ai facut freza lu vpr-u cand ai tras cu tunu......sau cu nosu )))))))))))))))))))))))
De fapt cred ca ar trebuii sa le spunetzi copiilor ca masinile astea sufera de astenie de primavara si mai stranuta si ele din cand in cand
lol daca a lor stranuta a mea da reteuri .. imi zice unu acu cateva zile .. frate .. cand coborai p tomis se auzea asa ceva bubuind ... de la ce e .. eu ii zic .. nush frate k am bagat benzina d la OMV si de la petrom si nu vezi cum face .. aia baga apa in ea ... la care el .. da da si eu am avut probleme ... bla bla .. si s`a facut verde si am plecat ... dar iar am bubuit .. si a trecut p langa mine si dadea din cap .. asa park cu parere de rau ... hehehehe .. POPCORNNN ... adi .. sa vezi cum a sarit VPR`u .. vai vai k ars ... plus k toata lumea zice k , cristi are NOS pe mashina .. cool
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:
Originally Posted by \"D_M_X\"
lol daca a lor stranuta a mea da reteuri .. imi zice unu acu cateva zile .. frate .. cand coborai p tomis se auzea asa ceva bubuind ... de la ce e .. eu ii zic .. nush frate k am bagat benzina d la OMV si de la petrom si nu vezi cum face .. aia baga apa in ea ... la care el .. da da si eu am avut probleme ... bla bla .. si s`a facut verde si am plecat ... dar iar am bubuit .. si a trecut p langa mine si dadea din cap .. asa park cu parere de rau ... hehehehe .. POPCORNNN ... adi .. sa vezi cum a sarit VPR`u .. vai vai k ars ... plus k toata lumea zice k , cristi are NOS pe mashina .. cool
Hai sa va zic eu de ce Subaru ala face in halu asta. CA SA FUGA MAI TARE PROPRIETARU BAGA MOTORINA IN REZERVOR. Cam 15 litri la un full.Incercati si voi ca fuge de rupe asfaltu.Ati vazut si voi
ma da' ce s-a strans in port in juru' lu' ceres.. parca se dadea mancare pe gratis.. WTF? toti stateau la masinile lor.. si cand a bagat ceres putin foc, mai aveau putin si sareau pe masina lui.. GOD.. penibili mai sunt unii..
eu am o scuza.. era exact in fata mea.. am vazut fara sa vreau.. desi e interesant, admir si plec.. nu ii sar la gat sa ma plimbe si pe mine (cum ii auzeam pe altii )
ceres, felicitari pentru masinuta.. ai reusit sa-ti dresezi niste omuleti prin port :P maine-poimaine o sa ai statuia proprie in portul tomis
nu e asa frate itzi zic eu... avea freza facuta de akasa