11-09-08, 17:56
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: intalnirea daciilor
daciaclub??? ring a bell? fac intalniri duminica in piata ovidiu...
sau o intalnire a posesorilor de dacii de pe 4tuning???
cu sau fara logan??? )
|
|
|
11-09-08, 18:17
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
Originally Posted by xcs
n-am poze, da` nimic interesant in afara de vw scirocco si un s8 ..asa ca n-ai pierdut nimic:P
|
scirocco ala e interesnt ... e bine .... multam de info
|
|
|
11-09-08, 18:33
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Old School Cars] [DACIA]
|
sincer nujt sony...deocamdata nu s-a vorbit decat asa in mare...dar cred ca s-ar vrea o intalnire a daciilor "vechi"...sa o spun asa...ca tot vor sa ne scoata astIa din 2011 )
|
12-09-08, 03:38
|
|
Stage 5
|
acum o saptamana cred am vazut la iesire din cta spre agigea foarte multe masini exotice de la Ford Mustang Ferrari Mercedes Porsche Dodge Maserati etc etc nu am apucat sa le fac poze aveau nr straine insa pe capita si portiere avea niste reclame si o serie ori cum majoritatea masinilor erau capete de serie si in spatele lor cateva jeep uri tot la fel )) stie cineva ce au fost cu ele mie unu mi sau parut gasca ceva gen gum ball 3000 doar ca nu erau asa de impopotzonate de recmale:P
|
|
|
12-09-08, 11:16
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
yamahaer1cip, te rog frumos, scrie te rog frumos corect in limba romana, foloseste semnele de punctuatie si renunta la scrierea de mess.
ai o alaturare de cuvinte fara cap si fara coada in postul de mai sus.
|
|
|
13-09-08, 12:32
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE]
|
da yamaha, asa e , erau toate masini din bulgaria, erau in jur de 10-12. nu stiu unde se duceau dar erau bine toate din toate punctele de vedere.
|
|
|
16-09-08, 20:54
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
Originally Posted by street_racer
@ magnifiq : hai sa ne intalnim intr-o seara... dak poti sa vii in seara asta pe la ora 9 la parcarea subterana de la city park, ar fi ok
|
daca eram in constanta,cu cea mai mare placere veneam,tinand cont k m-a invitat altcineva si voi va cunoasteti pe acolo.Nu cunosc pe nimeni in ct, ma referi in materie de 4tuning,insa as fi onorat sa va cunosc pe voi cei care va adunati p-acolo,chiar mi-ar placea.Si app sa nu va asteptati la mare lucru de la mine,ma refer la faptul ca daca facem o liniuta ceva sa nu radeti sau ceva de genu k nu sunt experimentat deloc. Insa din octombrie voi fi mai tot timpul in constanta,sunt student aici. Sincer imi pare bine ca mi-ai zis sa trec pe acolo pe unde va intalniti.
Last edited by magnifiqo; 16-09-08 at 20:58.
|
|
|
16-09-08, 20:57
|
|
Stage 5
|
crezi ca toata lumea cunoaste pe toata lumea?
ca doar de aia ai fost chemat ca sa va cunoasteti
|
|
|
16-09-08, 21:36
|
|
Stage 5
|
buna numele meu este Hellman si as vrea sa cunosc cat mai multe fete frumoase cu permis si masina ... )))
calitatile mele este cele care este cunoscute de cei care le cunoashte ...
|
16-09-08, 22:02
|
|
Seat Driver
Stage 4
Member of: [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by Hellman
buna numele meu este Hellman si as vrea sa cunosc cat mai multe fete frumoase cu permis si masina ... )))
|
asta e site de matrimoniale mai nou ? ) zla-ule...lasa ca iti fac eu cunostiinta cu prietena aia a mea...stii tu )
Last edited by Blondy26; 16-09-08 at 22:05.
|
|
|
17-09-08, 00:06
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Hellman
|
idem hellman .. eu vreau doar cu permis ca masina am eu )
Quote:
Originally Posted by Blondy26
asta e site de matrimoniale mai nou ? ) zla-ule...lasa ca iti fac eu cunostiinta cu prietena aia a mea...stii tu )
|
vezi daca mai ai si una pentru mine .. nu sunt foarte capricios .. sa aiba ochii albastri .. blonda .. sau bruneta sau roscata .. ce o fii .. 170 180 50 de kg ....
d-astea ...
Last edited by ERY; 17-09-08 at 10:46.
|
|
|
17-09-08, 03:17
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [PARTICIPANT CURSE]
|
hellman ti-am gasit perechea ... o cheama gheorghe , are permis de 20 de ani si conduce un MANN cu chip pe el, da nu orice chip, resoftare agresiva d-aia :> ... va potriviti :> asa ca, stii cum zice romanu : " casa de carton si copii de strada "
|
17-09-08, 10:48
|
|
2 Roti
Stage 5
|
nicu + aneta = pedofilie )
hahahaha ... sunteti cu capu ...
|
|
|
17-09-08, 10:56
|
|
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
Hai ca iar o luati randeaua...
|
|
|
17-09-08, 11:23
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by street_racer
hellman ti-am gasit perechea ... o cheama gheorghe , are permis de 20 de ani si conduce un MANN cu chip pe el, da nu orice chip, resoftare agresiva d-aia :> ... va potriviti :> asa ca, stii cum zice romanu : " casa de carton si copii de strada "
|
zeze te intreci cu gluma si o sa te plesnesc ... vrei sa plangi k mizerie ?!
|
|
|
|
|