Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

View Poll Results: Cum incepem tuningul pentru o masina
Ma apuc in primul rand de modificarea motorului ! 57 34.13%
Muzica frate , sa imi bubuie creierii !!! 13 7.78%
Interiorul , ca doar asta vad cand urc in masina ! 8 4.79%
Fac exteriorul , ca doar asta vede lumea , nu ? 13 7.78%
Incep si fac cate putin din fiecare ... 70 41.92%
Chiar nu ma intereseaza sa modific o masina ! 6 3.59%
Voters: 167. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 28-01-07, 00:48   #61
CT-07-APV

Stage 5

CT-07-APV's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: CUM VA PREGATITI VOI MASINA ???

Da e injectie. L-am curatat bine si... si filtru de aer. Ne dam ca eu am doar 65 de cai?
CT-07-APV is offline   Reply With Quote
Old 28-01-07, 12:11   #62
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

vezi ca la motoare se pricep baietii care au dopat cu NOS ,ursuletul JAR .spre poarta 6 acolo au un atelier si baietii chiar aveau o dacie cu turbo pe ea dar acum a ajuns coteztz masina aia.sigur se pricep la modificari dar sa fii pregatit cu banii si cu timpul de pierdut pe acolo.
GABBY_ is offline   Reply With Quote
Old 28-01-07, 13:34   #63
Hellman

Stage 5

Hellman's Avatar

APV cei de la Dacia nu au nik de comentat pt faza cu emblema si butonul de pe portbagaj ? k si eu vreau sa renunt la ele ... si mult succes in continuare ...

Hellman is offline   Reply With Quote
Old 28-01-07, 14:19   #64
CT-07-APV

Stage 5

CT-07-APV's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Pierzi garantia daca umbli la masina orice ai face. Asa ca...
Old 28-01-07, 16:47   #65
Hellman

Stage 5

Hellman's Avatar

deci u nu mai ai garantie ah ?! nush ce sa fac ... plm.. momentan ma gandesc doar de bari la exterior ... ca daca pun altele nu are treaba cu garantia
Hellman is offline   Reply With Quote
Old 30-01-07, 20:54   #66
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by GABBY_ View Post
vezi ca la motoare se pricep baietii care au dopat cu NOS ,ursuletul JAR .spre poarta 6 acolo au un atelier si baietii chiar aveau o dacie cu turbo pe ea dar acum a ajuns coteztz masina aia.sigur se pricep la modificari dar sa fii pregatit cu banii si cu timpul de pierdut pe acolo.
tu vb de mihai si de costica si aia ?! nu cred k jar`u avea nos

sa stii k dacia nu are treaba cu garantie legata de bari .. mashti etc .. ei ii intereseaza partea electrica si mecanica ..

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 30-01-07, 21:26   #67
sonykel
Dacia Driver

Stage 5

sonykel's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Psycho View Post
tu vb de mihai si de costica si aia ?! nu cred k jar`u avea nos

sa stii k dacia nu are treaba cu garantie legata de bari .. mashti etc .. ei ii intereseaza partea electrica si mecanica ..
daca te atingi de bari mashti sau astupi sigla pezi garantia la caroserie adica la rugina la vopsea...
sonykel is offline   Reply With Quote
Old 30-01-07, 23:03   #68
stiuculeanu

Stage 3

nu se pierde nici o garantie, stati voi linistiti ca nu se uita nici draq la barile modificate si la emblemele scoase...credeti-ma...garantia e un rahat...tot ce garanteaza este posibila eroare de conceptie a masinii adica erori din fabrica daca zice ca din cauza ta tu platesti, am un prieten CT 13 RVR care a fost la seat ca i-a cazut ambreaju la 30.000 km si i-au spus ceva de genu: pai are 30.00 frate cat vroiai sa tina..eu unu ii rupeam gura...deci nu-ti bate capu cu garantia...eu am o skoda si i-am schimbat injectoarele, tobele, si multe altele pe langa faptul ca a ars bara langa evacuare si tot ce mi-au spus a fost daca fuge si daca poate sa faca o tura cu ea...asa ca hai cu tunig fara numar
stiuculeanu is offline   Reply With Quote
Old 30-01-07, 23:21   #69
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

mama ei de masina acum ,asa am avut o impresie la parcul copiilor cand a venit cu jar-ul ,ca are nos .acum nu mai conteaza ,masina e de vanzare oricum ptr care e amator din cate stiu ei sunt calare ptr bmw-uri dar sigur se pricep si la dacii
GABBY_ is offline   Reply With Quote
Old 30-01-07, 23:24   #70
stiuculeanu

Stage 3

si cam cat costa un JAR cu NOS? asa informativ stie cineva?
Old 31-01-07, 07:29   #71
sonykel
Dacia Driver

Stage 5

sonykel's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by stiuculeanu View Post
nu se pierde nici o garantie, stati voi linistiti ca nu se uita nici draq la barile modificate si la emblemele scoase...credeti-ma...garantia e un rahat...tot ce garanteaza este posibila eroare de conceptie a masinii adica erori din fabrica daca zice ca din cauza ta tu platesti, am un prieten CT 13 RVR care a fost la seat ca i-a cazut ambreaju la 30.000 km si i-au spus ceva de genu: pai are 30.00 frate cat vroiai sa tina..eu unu ii rupeam gura...deci nu-ti bate capu cu garantia...eu am o skoda si i-am schimbat injectoarele, tobele, si multe altele pe langa faptul ca a ars bara langa evacuare si tot ce mi-au spus a fost daca fuge si daca poate sa faca o tura cu ea...asa ca hai cu tunig fara numar
pai si cum in discutie era un logan... eu consider garantia la tabla si vopsea importanta...
sonykel is offline   Reply With Quote
Old 31-01-07, 10:17   #72
stiuculeanu

Stage 3

deci la logan nu o sa ai probleme cu tabla vreo 7 ani pe putin, sa stiti ca nu mai e tabla de 1310...si garantia la tabla si vopsea este de 5 ani...deci nu te agita si oricum sa sti ca garantia e degeaba..crede-ma am 2 masini si cand am fost cu prob de garantie toata lumea spune ca sa vada ce zice sefu ca sa vedem cum o rezolvam...deci niciodata sa nu te bazezi pe garantie in romania...te bazezi pe casco dar nu pe garantie
Old 31-01-07, 11:49   #73
13RvR

Presedinte Street Vision

Stage 5

13RvR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Vision]
[VW]
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by stiuculeanu View Post
deci la logan nu o sa ai probleme cu tabla vreo 7 ani pe putin, sa stiti ca nu mai e tabla de 1310...si garantia la tabla si vopsea este de 5 ani...deci nu te agita si oricum sa sti ca garantia e degeaba..crede-ma am 2 masini si cand am fost cu prob de garantie toata lumea spune ca sa vada ce zice sefu ca sa vedem cum o rezolvam...deci niciodata sa nu te bazezi pe garantie in romania...te bazezi pe casco dar nu pe garantie
La garantie platesti tot , numai defectele de fabricatie sunt considerate a putea fi inlocuite, asa ca.... asta e o scorneala ca sa mergi la ei sa-ti bage manopera garla pe gat

Street Vision Racing Team
13RvR is offline   Reply With Quote
Old 31-01-07, 21:16   #74
stiuculeanu

Stage 3

Quote:
Originally Posted by Xtreme-Razvan View Post
La garantie platesti tot , numai defectele de fabricatie sunt considerate a putea fi inlocuite, asa ca.... asta e o scorneala ca sa mergi la ei sa-ti bage manopera garla pe gat
ascultati-l pe omu asta ca el stie...a fost la garantie...si pana la urma ca sa si-o faca a treubuit sa plateasca tot si sa cheme si OPC-u ca aia nu prea aveau chef de munca si reparatia unui disc de ambreaj a durat cam 3 sapt
Old 31-01-07, 21:21   #75
CT-07-APV

Stage 5

CT-07-APV's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Si eu acu ce fac? ieri seara am gasit un tigan beat care dadea cu picioarele in portbagaju meu abia facut de 4 zile... cine mil face sa arate ca inainte mai ales ca a fost indoit pe dunga aia dintre semnalizari? dacia o sa zica ca am modificat portbagaju probabil ca nu se baga.. casco mil reface pe asta?????
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -