View Poll Results: Cum incepem tuningul pentru o masina
|
Ma apuc in primul rand de modificarea motorului !
|

|
57 |
34.13% |
Muzica frate , sa imi bubuie creierii !!!
|

|
13 |
7.78% |
Interiorul , ca doar asta vad cand urc in masina !
|

|
8 |
4.79% |
Fac exteriorul , ca doar asta vede lumea , nu ?
|

|
13 |
7.78% |
Incep si fac cate putin din fiecare ...
|

|
70 |
41.92% |
Chiar nu ma intereseaza sa modific o masina !
|

|
6 |
3.59% |
28-01-07, 00:48
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Re: CUM VA PREGATITI VOI MASINA ???
Da e injectie. L-am curatat bine si... si filtru de aer. Ne dam ca eu am doar 65 de cai?
|
|
|
28-01-07, 12:11
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
vezi ca la motoare se pricep baietii care au dopat cu NOS ,ursuletul JAR .spre poarta 6 acolo au un atelier si baietii chiar aveau o dacie cu turbo pe ea dar acum a ajuns coteztz masina aia.sigur se pricep la modificari dar sa fii pregatit cu banii si cu timpul de pierdut pe acolo.
|
|
|
28-01-07, 13:34
|
|
 Stage 5
|
APV cei de la Dacia nu au nik de comentat pt faza cu emblema si butonul de pe portbagaj ? k si eu vreau sa renunt la ele ... si mult succes in continuare ...
|
28-01-07, 14:19
|
|
 Stage 5
|
Pierzi garantia daca umbli la masina orice ai face. Asa ca...
|
|
|
28-01-07, 16:47
|
|
 Stage 5
|
deci u nu mai ai garantie ah ?! nush ce sa fac ... plm.. momentan ma gandesc doar de bari la exterior ... ca daca pun altele nu are treaba cu garantia
|
|
|
30-01-07, 20:54
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by GABBY_
vezi ca la motoare se pricep baietii care au dopat cu NOS ,ursuletul JAR .spre poarta 6 acolo au un atelier si baietii chiar aveau o dacie cu turbo pe ea dar acum a ajuns coteztz masina aia.sigur se pricep la modificari dar sa fii pregatit cu banii si cu timpul de pierdut pe acolo.
|
tu vb de mihai si de costica si aia ?! nu cred k jar`u avea nos
sa stii k dacia nu are treaba cu garantie legata de bari .. mashti etc .. ei ii intereseaza partea electrica si mecanica ..
|
30-01-07, 21:26
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Psycho
tu vb de mihai si de costica si aia ?! nu cred k jar`u avea nos
sa stii k dacia nu are treaba cu garantie legata de bari .. mashti etc .. ei ii intereseaza partea electrica si mecanica ..
|
daca te atingi de bari mashti sau astupi sigla pezi garantia la caroserie adica la rugina la vopsea...
|
|
|
30-01-07, 23:03
|
|
Stage 3
|
nu se pierde nici o garantie, stati voi linistiti ca nu se uita nici draq la barile modificate si la emblemele scoase...credeti-ma...garantia e un rahat...tot ce garanteaza este posibila eroare de conceptie a masinii adica erori din fabrica daca zice ca din cauza ta tu platesti, am un prieten CT 13 RVR care a fost la seat ca i-a cazut ambreaju la 30.000 km si i-au spus ceva de genu: pai are 30.00 frate cat vroiai sa tina..eu unu ii rupeam gura...deci nu-ti bate capu cu garantia...eu am o skoda si i-am schimbat injectoarele, tobele, si multe altele pe langa faptul ca a ars bara langa evacuare si tot ce mi-au spus a fost daca fuge si daca poate sa faca o tura cu ea...asa ca hai cu tunig fara numar
|
|
|
30-01-07, 23:21
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
mama ei de masina acum ,asa am avut o impresie la parcul copiilor cand a venit cu jar-ul ,ca are nos .acum nu mai conteaza ,masina e de vanzare oricum ptr care e amator  din cate stiu ei sunt calare ptr bmw-uri dar sigur se pricep si la dacii
|
|
|
30-01-07, 23:24
|
|
Stage 3
|
si cam cat costa un JAR cu NOS? asa informativ stie cineva?
|
|
|
31-01-07, 07:29
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by stiuculeanu
nu se pierde nici o garantie, stati voi linistiti ca nu se uita nici draq la barile modificate si la emblemele scoase...credeti-ma...garantia e un rahat...tot ce garanteaza este posibila eroare de conceptie a masinii adica erori din fabrica daca zice ca din cauza ta tu platesti, am un prieten CT 13 RVR care a fost la seat ca i-a cazut ambreaju la 30.000 km si i-au spus ceva de genu: pai are 30.00 frate cat vroiai sa tina..eu unu ii rupeam gura...deci nu-ti bate capu cu garantia...eu am o skoda si i-am schimbat injectoarele, tobele, si multe altele pe langa faptul ca a ars bara langa evacuare si tot ce mi-au spus a fost daca fuge si daca poate sa faca o tura cu ea...asa ca hai cu tunig fara numar
|
pai si cum in discutie era un logan... eu consider garantia la tabla si vopsea importanta...
|
|
|
31-01-07, 10:17
|
|
Stage 3
|
deci la logan nu o sa ai probleme cu tabla vreo 7 ani pe putin, sa stiti ca nu mai e tabla de 1310...si garantia la tabla si vopsea este de 5 ani...deci nu te agita si oricum sa sti ca garantia e degeaba..crede-ma am 2 masini si cand am fost cu prob de garantie toata lumea spune ca sa vada ce zice sefu ca sa vedem cum o rezolvam...deci niciodata sa nu te bazezi pe garantie in romania...te bazezi pe casco dar nu pe garantie
|
|
|
31-01-07, 11:49
|
|
Presedinte Street Vision
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Street Vision] [VW] [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by stiuculeanu
deci la logan nu o sa ai probleme cu tabla vreo 7 ani pe putin, sa stiti ca nu mai e tabla de 1310...si garantia la tabla si vopsea este de 5 ani...deci nu te agita si oricum sa sti ca garantia e degeaba..crede-ma am 2 masini si cand am fost cu prob de garantie toata lumea spune ca sa vada ce zice sefu ca sa vedem cum o rezolvam...deci niciodata sa nu te bazezi pe garantie in romania...te bazezi pe casco dar nu pe garantie
|
La garantie platesti tot  , numai defectele de fabricatie sunt considerate a putea fi inlocuite, asa ca.... asta e o scorneala ca sa mergi la ei sa-ti bage manopera garla pe gat
|
31-01-07, 21:16
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Xtreme-Razvan
La garantie platesti tot  , numai defectele de fabricatie sunt considerate a putea fi inlocuite, asa ca.... asta e o scorneala ca sa mergi la ei sa-ti bage manopera garla pe gat 
|
ascultati-l pe omu asta ca el stie...a fost la garantie...si pana la urma ca sa si-o faca a treubuit sa plateasca tot si sa cheme si OPC-u ca aia nu prea aveau chef de munca si reparatia unui disc de ambreaj a durat cam 3 sapt
|
|
|
31-01-07, 21:21
|
|
 Stage 5
|
Si eu acu ce fac? ieri seara am gasit un tigan beat care dadea cu picioarele in portbagaju meu abia facut de 4 zile... cine mil face sa arate ca inainte mai ales ca a fost indoit pe dunga aia dintre semnalizari? dacia o sa zica ca am modificat portbagaju probabil ca nu se baga.. casco mil reface pe asta?????
|
|
|
|
|