Re: Probleme tehnice ,sfaturi ,secrete ,tips&tricks...
Tot aud pareri pro si contra referitor la aditivi in uleiul de motor. Am aproape 400kkm si ma gandeam ca pe langa ulei sa bag ceva gen Metabond, DuraLube. Nu intra in discutie conservele alea de le gasesti prin peco cu 10ron. A folosit cineva asa ceva? Rezultate?
Daca vrei Metabond, eu sunt unul din cei care aduce asa ceva. Pana acum , la care am dat au fost multumiti, avand in vedere ca au folosit in mai multe randuri sau cand au inlocuit masina, dar nu pot spune daca au avut noroc sau e vorba de efect Placebo
daca tot nu mai e miscare pe threadu asta...tot eu am sa vin cu o problema...
duminica..in timp ce mergeam..am ajuns intr`un loc unde am facut o intoarcere din 3 miscari ..in momentul in care am tras maxim stanga de volan si am accelerat s`a auzit o bufnitura sub masina... pe loc nu mi`am dat seama de ce s`a intamplat..crezand k am lovit esapamentu sau scutu de o piatra ceva.. mai parcurg cativa km... si de fiecare data cand faceam stanga... imi paraia ceva la roata.. la un moment dat opresc ...si ma uit sub masina...nu atarna nimic...cand sa trag maxim dreapta de volan...sa vad cu uimire k bratu oscilator(sper sa nu gresesc) era rupt in 2 ... knd am vazut ditamai fisura...am inceput sa`mi fac griji..si imi treceau diverse scenarii prin minte... va dati seama la o viteza mai mare...sa virez brusc stanga... k imi cadea roata..si ma tot duceam... najpa sentiment...
Uitati pozele cu pricina..si un mic filmuletz..:
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx
daca tot nu mai e miscare pe threadu asta...tot eu am sa vin cu o problema...
duminica..in timp ce mergeam..am ajuns intr`un loc unde am facut o intoarcere din 3 miscari ..in momentul in care am tras maxim stanga de volan si am accelerat s`a auzit o bufnitura sub masina... pe loc nu mi`am dat seama de ce s`a intamplat..crezand k am lovit esapamentu sau scutu de o piatra ceva.. mai parcurg cativa km... si de fiecare data cand faceam stanga... imi paraia ceva la roata.. la un moment dat opresc ...si ma uit sub masina...nu atarna nimic...cand sa trag maxim dreapta de volan...sa vad cu uimire k bratu oscilator(sper sa nu gresesc) era rupt in 2 ... knd am vazut ditamai fisura...am inceput sa`mi fac griji..si imi treceau diverse scenarii prin minte... va dati seama la o viteza mai mare...sa virez brusc stanga... k imi cadea roata..si ma tot duceam... najpa sentiment...
Uitati pozele cu pricina..si un mic filmuletz..:
SALUT! BUDDY am si eu o problema cu un Opel Astra f 92 cu folia pe luneta.Stii o problema mai veche. Am pus folie la Jonson dar nu pot pune pe luneta pt. ca nu a putut sa-mi dea eleronul jos ca sa ia masuri.Am o rugaminte daca poti sa ma ajuti si pe mine in sensul sa mergem intr-o zi la Jonson sa ia masuri pe masina ta. Multumesc anticipat!!! Iti las nr meu de tel.0742109946.Daca imi dai un bip te sun eu.
Quote:
Originally Posted by claus77
SALUT! BUDDY am si eu o problema cu un Opel Astra f 92 cu folia pe luneta.Stii o problema mai veche. Am pus folie la Jonson dar nu pot pune pe luneta pt. ca nu a putut sa-mi dea eleronul jos ca sa ia masuri.Am o rugaminte daca poti sa ma ajuti si pe mine in sensul sa mergem intr-o zi la Jonson sa ia masuri pe masina ta. Multumesc anticipat!!! Iti las nr meu de tel.0742109946.Daca imi dai un bip te sun eu.
vin oricand..numa sa nu fie vremea k azi..k pe vreme din asta eu nu prea ies din casa... ! sa fie fara ploaie..si te ajut am vbit si cu ionutz...si zilele astea te ajut
vad ca s`au cam uitat multe threaduri interesante de pe acest forum!acesta ar fi unu dintre ele..
care imi da si mie un sfat legat de o solutie pt polish... un model..o marca stie careva??
si daca aveti sfaturi legate de aceasta operatiune nu ezitati sa postati!