19-09-11, 18:58
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [VW]
|
Re: Accidente în Neamţ
Azi la iesirea din Cracaoani spre Tg Neamt in serpentinele alea 2 golfuri s-au botit urat... unu avea LEX la nr si altu TUD (parca) si ambele erau de NT, gri, break-uri.
|
02-10-11, 13:20
|
|
Stage 5
|
http://observator.a1.ro/social/Preot...lii_46083.html
Se grabea...avea 170 km/h..acolo i se blocase kilometrajul.Vorbea la telefon, la scapat si cand s-a aplecat dupa el s-a dus cu tot cu telefon.... Parca il aud cand imi spunea sa ma port frumos, sa fac rugaciuni, cand mia sfintit masina...
|
|
|
03-10-11, 16:47
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Mht'u
http://observator.a1.ro/social/Preot...lii_46083.html
Se grabea...avea 170 km/h..acolo i se blocase kilometrajul.Vorbea la telefon, la scapat si cand s-a aplecat dupa el s-a dus cu tot cu telefon.... Parca il aud cand imi spunea sa ma port frumos, sa fac rugaciuni, cand mia sfintit masina...
|
Avea cumva numarul DOR ? la golf?
|
|
|
03-10-11, 17:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 1.9Diesel
Avea cumva numarul DOR ? la golf?
|
aaa...nu stiu sigur... parca da
PS:Un admin sa corecteze postul de mai sus unde am scris "mia"
|
|
|
09-10-11, 18:30
|
|
Stage 1
|
Aseara un peugeot 206 visiniu sau rosu inchis venind dinspre 1mai, la trecerea de pietoni de pe bulevardu` Traian, respectiv cea dinaintea sensului giratoriu de la spital, a luat din plin semaforul amplasat pe mijlocul strazii, dupa care s-a sustras de la locu` faptei, lasand "victima" imprastiata pe asfaltu` rece si umed
|
|
|
09-10-11, 20:10
|
|
KATANA TEAM Member
Stage 5
Member of: [Opel] [KATANA TEAM]
|
Condoleante familiei "Semafor"
|
|
|
09-10-11, 21:06
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [2 Roti]
|
|
|
|
17-10-11, 06:46
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit]
|
Quote:
Originally Posted by Eu_Paco
Aseara un peugeot 206 visiniu sau rosu inchis venind dinspre 1mai, la trecerea de pietoni de pe bulevardu` Traian, respectiv cea dinaintea sensului giratoriu de la spital, a luat din plin semaforul amplasat pe mijlocul strazii, dupa care s-a sustras de la locu` faptei, lasand "victima" imprastiata pe asfaltu` rece si umed
|
Era semafor mobil parca.....fugise de acasa.... nu pricep de ce e pus acolo ca mai mult incurca decat descurca....ori semafor, ori sens giratoriu...
|
|
|
22-10-11, 20:52
|
|
Stage 5
|
Last edited by Andrei M; 22-10-11 at 20:56.
|
|
|
22-10-11, 21:06
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
aseara a fost...in fata scolii...tanarul era defapt un tigan, nu asta conteaza ca i se putea intampla oricui...trecerea aia de pietoni ca multe altele nu sunt iluminate cum trebuie...sa speram ca o sa se i-a masurim, dar cred ca la anul cand va fi campania electorala
Last edited by valyh; 22-10-11 at 21:17.
|
|
|
22-10-11, 22:02
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
Sa pricep ca masina lui nu era dotata cu faruri si cu sistem de franare? Eu nu pricep un lucru, ori e ghiolban chior si nu vede pietonii ori nu stie sa conduca....
|
|
|
22-10-11, 22:04
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
e total aiurea trecerea aia...ai faruri la masina dar nu prea se observa ceva...sincer!
|
|
|
23-10-11, 00:22
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by valyh
e total aiurea trecerea aia...ai faruri la masina dar nu prea se observa ceva...sincer!
|
Daca nu se observa mare lucru , reduci viteza pana la evitarea oricarui pericol si sporesti atentia ...corect ?
Quote:
Originally Posted by don_eduardo37
Sa pricep ca masina lui nu era dotata cu faruri si cu sistem de franare? Eu nu pricep un lucru, ori e ghiolban chior si nu vede pietonii ori nu stie sa conduca....
|
Putea sa aiba mama sistemului de franare si in loc de faruri sa aibe nocturna , daca "racerul" avea 80km/h , dupa cum au spus in reportaj , cum putea el sa evite accidentul ?
|
|
|
23-10-11, 11:36
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
E frumos cum gonim pe strazile din oras cu 80km/h, hai, inteleg, 50-60, ai semafoare, treceri de pietoni, mai reduci viteza.....80? Racer? Vroiai de fapt sa spui "rracer", e o mare tampenie soferia din ziua de azi....tocmai am avut traseul si m-a picat domnul militian, maine merg in audienta insa vorbin de pericole la volan.....cum poti da permisul unui vitezoman care spulbera tot in fata sau unui amortit care iti opreste motorul la o trecere de pietoni blocand circulatia..... oricum rracerul nostru in culpa cred ca e una din cele 2 cazuri....
De curiozitate ce masina avea? Dacia si era pe cale sa se rupa daca pisca frana din timp?
|
|
|
23-10-11, 13:00
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by valyh
|
Da asa e ,am trecut de mai multe ori prin Targ noaptea si chiar is aiurea unele treceri de pietoni d ela voi
Quote:
Originally Posted by don_eduardo37
|
Poate sa fie dotata cu mama sistemului de franare,daca pietonul e imbecil si iti sare in fata aia esti.Am patit de multe ori sa imi sara in fata ca da el are trecere!!
Sau la semafor,cand s-a facut verde a si plecat pe loc.Daca chiar tii la viata ta,si vrei sa te protejezi te asiguti de mai multe ori cand treci o strada,nu calci ca tampitul ca ai zebra.
Nu zic ca soferul nu e vinovat,dar consider ca si pietonul are o mare parte din vina.
Quote:
Originally Posted by stefan_88
Putea sa aiba mama sistemului de franare si in loc de faruri sa aibe nocturna , daca "racerul" avea 80km/h , dupa cum au spus in reportaj , cum putea el sa evite accidentul ?
|
Hai sa fim seriosi Stefan,tu nu ai mers niciodata mai mult de 80 prin oras?
Cand e sa o trai o tragi,dar eu vad mai vinovati pietonii decat soferul!
|
|
|
|
|