Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Reply

Thread Tools
Old 01-10-07, 07:28   #406
RapJustin
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

RapJustin's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[FOTO]
Default Re: Top speed cu masina personala

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
tot citesc posturile astea facute d voi..cum unu zice k o mers cu 170 altu cu 200.. intrebare: la ce va trebuie voua viteza??...faci 18 ani..dai pt carnet..si te gandesti u...k trebuie sa mergi cu o viteza cat mai mare k sa`ti impresionezi prietenii...pt ce?sa ajungi intre 4 scanduri (sau 6 ..:P ) ...si sa lasi in urma o familie indurerata pt o prostie?
Parerea mea e ca Mai bine ajungi mai tarziu ..decat deloc!!!
buddy_lex are perfecta dreptate..... drept dovada avem accidentul micutzului.... care el era totusi organizator de curse in toata tara si avea o extraordinara experienta la volan...
RapJustin is offline   Reply With Quote
Old 01-10-07, 08:08   #407
JubliX

Stage 3

JubliX's Avatar

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
tot citesc posturile astea facute d voi..cum unu zice k o mers cu 170 altu cu 200.. intrebare: la ce va trebuie voua viteza??...faci 18 ani..dai pt carnet..si te gandesti u...k trebuie sa mergi cu o viteza cat mai mare k sa`ti impresionezi prietenii...pt ce?sa ajungi intre 4 scanduri (sau 6 ..:P ) ...si sa lasi in urma o familie indurerata pt o prostie?
Parerea mea e ca Mai bine ajungi mai tarziu ..decat deloc!!!
da' nu mergi cu viteza sa impresionezi prietenii... adica daca mergi cu viteza mergi sg in mashina ca sa nu mai omori shi pe altu'
JubliX is offline   Reply With Quote
Old 01-10-07, 10:27   #408
ClauDiuFuLL

Stage 2

Eu unu nu merg cu viteza ca sa-mi impresionez prietenii! Merg pt. ca asta vreau sa fac si asta am in sange simi place... Si cu prieteni nu merg niciodata cu viteza...nu risc si viata altuia! Bafta
ClauDiuFuLL is offline   Reply With Quote
Old 01-10-07, 21:35   #409
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Dreptatea e la mijloc
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 01-10-07, 22:53   #410
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by ClauDiuFuLL View Post
Eu unu nu merg cu viteza ca sa-mi impresionez prietenii! Merg pt. ca asta vreau sa fac si asta am in sange simi place... Si cu prieteni nu merg niciodata cu viteza...nu risc si viata altuia! Bafta
true true
26WRC is offline   Reply With Quote
Old 01-10-07, 23:59   #411
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

ma am mers si eu cu cineva cu 200 si un pic cu`n bmw..si intr`adevar mi`o placut....dar eu zic ca nu`si are rostu sa mergi cu viteza asta asa d dragu d a merge... la o viteza mare..e din c in c mai greu sa controlezi o masina...poti sa fii u pilotu lu peste... nici nu stii c s poate intampla...te lasa frana...pierzi directia...iti sare un caine..om ...in fatza... se mai intampla sa mai fii si cu cineva in masina... ii nenorocesti si pe aia nevinovatii...
Pe subiectul asta putem vb ore intregi ...si la urma vom ajunge la aceasi concluzie zic eu... Bafta all!
Old 02-10-07, 23:53   #412
Undying_Renault
Renault Driver

Stage 4

Undying_Renault's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Frate... aici ai dreptate... mai bine nu te grabesti ... dar... cateodata(uite in cazul meu) kestia asta de a apasa pedala o ai in sange... din pacate dupa doar constientizam ce facem... asa am facut si eu... si chiar in ultima vreme... m-am cumintit.... daca oi pupa o masina de peste 300 de cai vreodata in viata asta... atunci o sa imi fac meteahna si pana atunci... nu se merita cu niste masini gandite sa te salveze pe la 60 km/h(la viteza asta sunt facute testele EuroNCAP)... sa faci nfs underground.. unde underground se refera la alea 4scanduri... peace
Old 04-10-07, 22:46   #413
GTRs

Stage 5

GTRs's Avatar

Member of:
[AUDI]

viteza maxima de la noi din tara cred ca ar trebui sa fie in jur de 100/120 km pe ora.dar cateodata adrenalina nu ne da pace si ne face sa bagam picioru in acceleratie pana iesim cu el pe asfalt,si nu cred ca e bine,dar eu unul nu ma pot abtine prea mult.
GTRs is offline   Reply With Quote
Old 05-10-07, 10:08   #414
ClauDiuFuLL

Stage 2

Eu unu nu prea pot merge pe autostrada cu 120 km/h ...e cam plictiseala... o depasire pe contrasens , dai un flash cuiva... ma simt si eu mai bine si 2...daca ai o masina buna si care poate dc sa nu mergi... Bafta
Old 05-10-07, 10:55   #415
autoad

Stage 3

autoad's Avatar

Quote:
Originally Posted by ClauDiuFuLL View Post
Eu unu nu prea pot merge pe autostrada cu 120 km/h ...e cam plictiseala... o depasire pe contrasens , dai un flash cuiva... ma simt si eu mai bine si 2...daca ai o masina buna si care poate dc sa nu mergi... Bafta
te-ai gandit vreodata ca poate si cel ce vine de pe contra sens este ca tine super plictisit si are si masina buna pe deasupra..si nu vrea nici el sa franeze si asa ca sa se simta si el mai bine .......din cate vad ai doar 18 ani ( daca ai scris real acolo), abia ti-ai luat carnetul, nu cred ca asta este gandirea cu care trebuie sa pleci la drum ....am masina tare hai sa ii dau +ca toata lumea trebuie sa se traga din fata mea , nu conteaza ca am intrat aiurea in depasire...
autoad is offline   Reply With Quote
Old 05-10-07, 21:36   #416
ClauDiuFuLL

Stage 2

Poi tu crezi ca ma bag ca prostu in depasire ??? Nu e asa...sunt genu de om care depasesc doar daca un km in fata nu vine nimeni Bafta
Old 05-10-07, 23:55   #417
RapJustin

Stage 5

RapJustin's Avatar

Member of:
[FOTO]

sry k va spun... dr pe voi av cauta moatea prin masina pe sosele.... voi astia de 18 ai... smaheri k v-ati luat permisul... va dati mari scule fara sa stiti macar sa tineti volnu in mana.... i ne mai intrebm dc intra lumea in spital ... sau in cel mairau caz in cosciug!!!!
Old 05-10-07, 23:56   #418
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Offf offf...nu e nici 1 si nici ultimu kre a facut 18 ani, hop top pe 4t sa bag masina cadou de la taticu si ce poate si ce manevre fac eu cu ea si cum merg eu... Si acum direct pentru ClaudiuFull...sa nu o dam in strachini...
CITEZ "Eu unu nu prea pot merge pe autostrada cu 120 km/h ...e cam plictiseala... o depasire pe contrasens , dai un flash cuiva... ma simt si eu mai bine si 2...daca ai o masina buna si care poate dc sa nu mergi... Bafta" si "Poi tu crezi ca ma bag ca prostu in depasire ??? Nu e asa...sunt genu de om care depasesc doar daca un km in fata nu vine nimeni Bafta" se cam bat cap in cap...
Incearca sa fii natural, nu sa impresionezi prin teribilismul varstei...ca aici ai sa gasesti sigur un nas tot timpul (si ala pe departe nu sunt eu ) )

Mult succes
Old 06-10-07, 00:02   #419
RapJustin

Stage 5

RapJustin's Avatar

Member of:
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
Offf offf...nu e nici 1 si nici ultimu kre a facut 18 ani, hop top pe 4t sa bag masina cadou de la taticu si ce poate si ce manevre fac eu cu ea si cum merg eu... Si acum direct pentru ClaudiuFull...sa nu o dam in strachini...
CITEZ "Eu unu nu prea pot merge pe autostrada cu 120 km/h ...e cam plictiseala... o depasire pe contrasens , dai un flash cuiva... ma simt si eu mai bine si 2...daca ai o masina buna si care poate dc sa nu mergi... Bafta" si "Poi tu crezi ca ma bag ca prostu in depasire ??? Nu e asa...sunt genu de om care depasesc doar daca un km in fata nu vine nimeni Bafta" se cam bat cap in cap...
Incearca sa fii natural, nu sa impresionezi prin teribilismul varstei...ca aici ai sa gasesti sigur un nas tot timpul (si ala pe departe nu sunt eu ) )

Mult succes
ai perfecta drepate...
Old 06-10-07, 00:08   #420
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Asta stiu, si tu ai perfecta dreptate...mai era unu care acum 10 pagini scria tot km asa...k sa dus pe autostrada soarelui si ia dat 200 cu maiksa in masina (kre dormea...) si avea 1 sapt de carnet...si dupa ce iau spus vreo 2...cativa la fel a zis...k mai bine invata sa tina volanu in mana si apoi mai face cascadorii (mia placut de omu' ala...a realizat si el k poate ajunge intre 4 scanduri mai repede decat un passat la 100km/h )
- Copyright 2025 4Tuning -