Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Reply

Thread Tools
Old 09-07-07, 23:05   #76
nt98adu

Stage 5

nt98adu's Avatar

Default Re: Performante masini din P. Neamt

Cum adica te face un golf la semafor? Poate RS-ul . Eu nu's ce sa zic, dar al meu are cutie ZF sport2 si dif cu rapoarte scurte. Singurul lucru ce a ramas original pe masina e doar motorul. Nu spun ca e super, ca as minti. Mult mai tare era E39 2,8, dar si mult mai defectuos si de aceea l-am dat. Sa nu mai vb. de impozit care pentru 300cm3 era de 3 ori mai mare. Asa au facut ka....sii astia de guvernanti! Auzi dom'le cica de la 2,5 in sus e considerata masina de lux!

Da, motorul de 4,4 era de pe seria 7, cred ca si de asta s-a sucit la pret-chipurile- Mai mult ca sigur inaintea mea au mai fost multi amatori, dar ce sa faci doar cu motorul chel, fara calculator, instalatie electrica etc.?
Old 10-07-07, 02:22   #77
Bogdan_Irimia

Stage 3

Bogdan_Irimia's Avatar

nu se merita sa iei doar motorul.mai bine gasesti o masina accidentata si in felul asta ai acces la toata partile necesare pt modificare.
ziceam ca te face un golf gti daca ai un bimmer diesel.aseara am avut o scurta intrecere cu un golf 3 gti dar cred ca era supercharged ca a fost destul de strans pana mi-am luat putina viteza ca apoi a ramas.
Daca iti cumperi un E39 520 risti sa te faci de ras la orice colt pt ca sunt cele mai slabe masini de la bmw. 530 diesel este o varianta destul de rapida si eficienta din cate am auzit.
Bogdan_Irimia is offline   Reply With Quote
Old 10-07-07, 11:38   #78
nt98adu

Stage 5

nt98adu's Avatar

Din pct. meu de vedere motoarele BMW-ul diesel a fost o replica pentru mentinerea in segmentul de piata a modelelor in concurenta cu alte marci cat si a cererii pietei. Cand spui BMW, nu spui diesel, iar motoarele au multe incoveniente de la caderea brusca a turbinei pana la fum negru de tractor pe evacuare din ,,n" motive. Sensibilitatea pompei de motorina, injectoarele, pompa de injectie, chiar si electronica nu sunt punctul forte a acestei masini.
Cine calatoreste mai mult de 50000km pe an se merita diesel si ca un compromis cel mai reusit este 525 tds de pe E39 cu un consum mic precum si taxe mai mici cu 80% fata de modelul 530tds.
Daca pui in calcul pretul consumabilelor la un diesel vs. benzina, costul carburantului pt. 20000 km/an vei observa ca e mai rentabila benzina.
nt98adu is offline   Reply With Quote
Old 10-07-07, 19:55   #79
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

V-ati gasit ....voi doi sigur o sa aveti ce discuta si mesteri pe la intalniri nu ma bag voi stiti mai bine decat mine cum e cu BMW-urile
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 10-07-07, 20:25   #80
Bogdan_Irimia

Stage 3

Bogdan_Irimia's Avatar

de "mesterit"...nu prea stiu decat sa-i deschid capacul la rezervor si sa-i fac plinul.

dar din citite si din auzite mai stiu cate ceva. vreau sa-mi cumpar saptamana asta un interface pt a gasi codurile si diagnosticile la bmw. cele universale nu sunt asa reusite.cand am fost in romania in decembrie m-a conectat cristi la al lui imediat(nu stiu daca-l cunoasteti) si m-a saltat de 500000 , fara macar sa ii spun ca as vrea sa faca chestia asta. LOL
Masina avea 39000 in bord si nu avea absolut nimic.Am gandit eu ca nu a vrut decat sa-mi arate ca ii merge laptopul. La care mi-a spus ca daca ai vreau ceva putere ma rezolva el din laptop.chestie care nu va fi posibila fara a strica ceva la motor.
cati dintre voi si-au irosit banii pe "chip" in romania?
Old 10-07-07, 23:37   #81
nt98adu

Stage 5

nt98adu's Avatar

Care Cristi? Cumva Cristi Almasanu? Oricum, e tare tipul daca despre el e vb. Are tot ce vrei in materie de soft si chiptuning!
nt98adu is offline   Reply With Quote
Old 10-07-07, 23:45   #82
Bogdan_Irimia

Stage 3

Bogdan_Irimia's Avatar

astazi am vazut cea mai tare masina care nu am crezut ca va exista vreodata.
un mercedes cls V12 cu motor de 6100 cc. cea mai tare parte a masinii era faptul ca era decapotabila.Da: DECAPOTABILA. Nu am mai vazut masina in 4 portiere decapotabila pana astazi. Bineinteles ca a trebuit sa opresc si sa intreb pe cel ce conducea de cai putere etc.
Mi-a spus ca din fabrica a venit cu 730 de cai putere si cu un twin turbo, care e modificat si are in jur la 900 de cai. Era un barbat la vreo 32 de ani si mi-am permis sa-l intreb si cat l-a costat.
A spus ca in jur la vreo 270 000 de lire ceea ce e aproape 300 de mii de euro, asta inainte de a modifica motorul. Era alb si avea masca din fata brabus originala.Mi-a parut f rau ca nu am avut aparatul la mine iar pe telefon am camera aiurea, dar a spus ca sta in zona aia si sper sa-l mai vad si sa fac cateva poze sa le pun aici.
Cand am intrebat de viteza maxima mi-a spus ca...360 km/h
Deci...ferrari...stai in urma .
Nu stiu daca va fi vreodata in piatra neamt vreo masina de acelasi calibru si stiu ca nu are nici o legatura cu forumul, dar am crezut ca ar fi bine sa va spun.
AAAAAAAA....si mai stiu ca daca cineva in piatra neamt ar avea o asemenea masina nu ar vorbi cu nimeni.) ) )

am gasit si o poza la cum arata din fata doar ca asta nu e decapotabil. Asta sa aveti o idee cam la ce viteza mi-a batut pulsul cand am vazut-o.
Old 11-07-07, 11:15   #83
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

si eu cred ca nu ar vorbi cu nimeni ...la ce figuri sunt pe capu multora din oras...care se plimba intr-un passat TDI
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 11-07-07, 21:04   #84
EDC_cip

Stage 5

EDC_cip's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[RENAULT]

ee misto de mine ca am un renault )
EDC_cip is offline   Reply With Quote
Old 12-07-07, 00:13   #85
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by Ali_ump View Post
si eu cred ca nu ar vorbi cu nimeni ...la ce figuri sunt pe capu multora din oras...care se plimba intr-un passat TDI
lasa passatu tdi aline...figurantii is aia cu loganurile sau cu nuj ce masini de kkao..care is ff comune..
ca sa fii figurant nu tre sa ai nuj ce masina.... asta`i boala la romani...pe langa prostia si incultura..
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -