Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Reply

Thread Tools
Old 09-03-07, 17:34   #16
nt98adu

Stage 5

nt98adu's Avatar

Default Re: Performante masini din P. Neamt

Pai consumul e pb. pt. ca ar tb. sa fiu patron de Peco. Cred ca undeva la 22-24% in oras iar afara 16-18%. Cat despre putere, undeva la 380CP.
Atunci chiar ca tin masina ca sa nu zic ca nu am BMW!

Ma mai gandesc, mai ales ca nu sunt multi amatori pt. motor.
Old 09-03-07, 17:48   #17
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by nt98adu View Post
Pai consumul e pb. pt. ca ar tb. sa fiu patron de Peco. Cred ca undeva la 22-24% in oras iar afara 16-18%. Cat despre putere, undeva la 380CP.

Atunci ar avea un rost si semnu M din spate Na e destul de dificil ...lasand glumele la o parte ...consumu este f mare dar si senzatia lla cei 400 de cai de sub capota este inegalabila.
Plus doar plusul de imagine care il ofera Motorsport scris pe motor. Nush grea decizie ...avand in vedere si ceilalti factori...
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 09-03-07, 19:03   #18
dangti16v
Kamikaze Racing Team Member

Stage 5

dangti16v's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:

cred si eu ca nu sunt asa multi amatori pt motorul ala....dar daca ajunge pe masina ta ce pot sa zic decat....respect
dangti16v is offline   Reply With Quote
Old 09-03-07, 21:15   #19
nt98adu

Stage 5

nt98adu's Avatar

Eu am pus M5 pt. ca designul si cele mai multe elemente de caroserie sunt de
M5, dar am sa-l dau jos pt. a nu creea confuzii. Pana la motor, masina v-a primi alte jante, caci astea nu sunt pe placul gropilor din Ro.!
nt98adu is offline   Reply With Quote
Old 09-03-07, 21:22   #20
nt98adu

Stage 5

nt98adu's Avatar

Atunci ar avea un rost si semnu M din spate Na e destul de dificil ...lasand glumele la o parte ...consumu este f mare dar si senzatia lla cei 400 de cai de sub capota este inegalabila.
Plus doar plusul de imagine care il ofera Motorsport scris pe motor. Nush grea decizie ...avand in vedere si ceilalti factori...[/QUOTE]

Aline, chestia aia cu imaginea pe motor tip ,,M POWER", e un capac de plastic pe care-l pot cumpara si monta si acum, dar ar insemna sa ma mint pe mine si cand ajung sa-mi taie alimentarea numai sa ma enervez, asa ca ma mai gandesc.
Totusi 380cp sunt foarte tentanti. Mai tb. sa iau si ceasurile de bord de M care culmea sunt 150 euro, mai tb. ornamentele de praguri care si alea costa, deci in total cu montaj cu tot si consumabile cam 2000 euro, in ideea in care pe acte ramane motorul de 2,5, pt. ca un impozit de 25mil. pe an ar fi cam mult pt. o tigaie!
Old 11-03-07, 12:15   #21
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Plus doar plusul de imagine care il ofera Motorsport scris pe motor. Nush grea decizie ...avand in vedere si ceilalti factori...
Aline, chestia aia cu imaginea pe motor tip ,,M POWER", e un capac de plastic pe care-l pot cumpara si monta si acum, dar ar insemna sa ma mint pe mine si cand ajung sa-mi taie alimentarea numai sa ma enervez, asa ca ma mai gandesc.
Totusi 380cp sunt foarte tentanti. Mai tb. sa iau si ceasurile de bord de M care culmea sunt 150 euro, mai tb. ornamentele de praguri care si alea costa, deci in total cu montaj cu tot si consumabile cam 2000 euro, in ideea in care pe acte ramane motorul de 2,5, pt. ca un impozit de 25mil. pe an ar fi cam mult pt. o tigaie! [/QUOTE]

Sper ca nu am deranjat cu chestia cu semnu M ... dar na ... ramane sa vezi tu ...cum te descurci ...stiu ca herghelia e f tentanta insa mai sunt de investit ceva bani.
Jantele astea care le ai acuma sper ca nu le dai ...arata prea bine pe masina ...
Old 11-03-07, 21:53   #22
johnson

Stage 5

johnson's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Era un curajos in Romania care a incercat( nu mai stiu daca a si reusit) sa monteze motorul ala pe un 635 csi. Asta provocare, daca iese schema jos palaria. De curiozitate, cat mai costa M5-ul generatia ta, nu e mai ieftin oare sa il cumperi gata facut, pt ca nu cred ca ai luat in calcul toti factorii cand ai estimat suma. Si inca ceva, a fost un M5 autentic cu numere de NT in oras, stie cineva pe unde mai este masina, ca era prea tare
johnson is offline   Reply With Quote
Old 12-03-07, 10:19   #23
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by johnson View Post
Era un curajos in Romania care a incercat( nu mai stiu daca a si reusit) sa monteze motorul ala pe un 635 csi. Asta provocare, daca iese schema jos palaria. De curiozitate, cat mai costa M5-ul generatia ta, nu e mai ieftin oare sa il cumperi gata facut, pt ca nu cred ca ai luat in calcul toti factorii cand ai estimat suma. Si inca ceva, a fost un M5 autentic cu numere de NT in oras, stie cineva pe unde mai este masina, ca era prea tare
Nu l-am mai vazut tare de mult BMW-u ala ...pacat ...o frumuseste de masina
Old 12-03-07, 14:37   #24
dangti16v

Stage 5

dangti16v's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

dupa parerea voastra care e cea mai performanta masina din piatra care ar fi number one pe 400m??????
Old 12-03-07, 16:20   #25
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by dangti16v View Post
dupa parerea voastra care e cea mai performanta masina din piatra care ar fi number one pe 400m??????
Kawasaki Ninja Acuma dintre alea cu patru roti io cred ca Fordu Mustang Saleen daca e cel care cred io ca e.... face legea ...insa nu am avut ocazia sa dam nas in nas cu el; Poate ne face cineva intrarea ...sa il vedem si noi la o fugareala
Dupa ce apare masina lu BAL (daca va apare) va avea concurent....insa pana atunci
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00987.JPG
Views:	105
Size:	458.2 KB
ID:	230454   Click image for larger version

Name:	DSC00988.JPG
Views:	137
Size:	464.2 KB
ID:	230455  
Old 12-03-07, 16:48   #26
nt98adu

Stage 5

nt98adu's Avatar

Quote:
Originally Posted by johnson View Post
M5 E34 in Ro nu am gasit de vanzare. In schimb, m-am uitat pe un site german si la ce preturi am vazut acolo M5 E34 fabricatie 1993-1996, iti spun ca nu -mi da mana. De ex. un M5 din 1988 = 11500 euro. Asta era cel mai scump, dar orientativ preturile erau intre 5000-8000 E.
Cel din Pnt nu-l stiu, nu l-am vazut pana acum.
Old 12-03-07, 16:57   #27
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
M5 E34 in Ro nu am gasit de vanzare. In schimb, m-am uitat pe un site german si la ce preturi am vazut acolo M5 E34 fabricatie 1993-1996, iti spun ca nu -mi da mana. De ex. un M5 din 1988 = 11500 euro. Asta era cel mai scump, dar orientativ preturile erau intre 5000-8000 E.
Cel din Pnt nu-l stiu, nu l-am vazut pana acum.
Era un anu trecut sau acu 2 ani daca nu ma insel negru ...NT ...85 ...parca BMW la numar
Old 13-03-07, 13:37   #28
dangti16v

Stage 5

dangti16v's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by Ali_ump View Post
Era un anu trecut sau acu 2 ani daca nu ma insel negru ...NT ...85 ...parca BMW la numar
eu zic ca m3 momentan ar fi the one pe 400m...parerea mea
pna va aparea un Golf V R32
Old 13-03-07, 17:24   #29
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by dangti16v View Post
eu zic ca m3 momentan ar fi the one pe 400m...parerea mea
pna va aparea un Golf V R32
tot ce-i posibil ...nu bag mana in foc pt mustangu ala ca e saleen ...dar oricum M3-u momentan e cel mai cel ...pe 400m
Old 25-03-07, 11:28   #30
ByAlin

Stage 5

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by Ali_ump View Post
nu e M(AM sa-ti pun poze cu el cind le descarc)
ByAlin is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -