eu cred ca mai este si BRABUS-ul ala negru care are potential cu
vreo 500cp sub capota...
parca numai bmw exista in Piatra
Daca e un Brabus autentic da....dar nu stiu de ce am impresia ca nu e ceea ce pare...motorul e prea silentios ...poate ma insel io ...
Daca stie cineva sigur ca e ceea ce scrie pe el...sa spuna
Daca e un Brabus autentic da....dar nu stiu de ce am impresia ca nu e ceea ce pare...motorul e prea silentios ...poate ma insel io ...
masina aia a fost a lui becali si nu stiu daca isi punea el actibilde cu brabus....
plus k io am vb si cu omul pe care o are si a sustinut varianta
Nu mai ....era unu ...si sunt sigur ca era M ...dar nu mai stiu ce numar de inmatriculare avea...era negru cu niste jante imense si un sunet al motorului ...nu puteai sa nu intorci capu dupa el
Asta e de 4.5 injectie motoru....vreo 250 de cai ...mai mult nu cred ca are...sa ma uit un pic la date tehnice pt modelu asta
ala de care zice-ti voi M-ul avea nustiu cat BMW la nr ....
a fost a lui Andrei Prapauta un baiat de pe la PNL....
il parca si acolo statea.....pe langa Adi cu loganu.....
poate stie el ceva ....
Una peste alta, cine stie unde pot face in Piatra un chiptuning la motor benzinar? la motorina stiu, dar nu e valabil!
Pana la M, mai e cale lunga, de aceea vreau sa incerc un chip sa vad cum se comporta.
si unde se face la motorina?? k vreau si eu...si cam la ce pret... si ca sa fiu la subiect... a1'a - 30 , a2'a - 60 , a3'a - 100 , a4'a 150 , a5'a - 190 max ->> schimbat p rosu - mentionez k e un diesel amarat d 90 cp