ati dat-o-n barci cu topicul asta...
back ON:
am vazut duminica trecuta un in parcarea dintre scoala 4 si laguna un matiz albastru cu kit exterior complet si un eleron cat carul. arata....deosebit. cred ca haios e cuvantul cel mai potrivit (in sensul bun).
lasa ca poate vrea sa-si ia zboru oricum cu sau fara cam tot acolo e cu matizu
sunteti voi invidiosi k nu aveti masini tunate k matizu ala )))))))))))))))))))))))))))))))))) chiar acu 1 zi radeam cu VaLeX de matizu ala.. adevaru e k`i penibil rau... mai ales spoileru ala d p spate...e jale
__________________ ex car : OPEL Astra 1.4i
now : ff2 1.6 tdci 2007 :X
Stie cineva de Golful 4 cu kit exterior si croame ? Il cunoaste careva pe proprietar? Am auzit ca se auzeea f bine muzica ...tre sa fie ceva de calitate acolo..o sa revin cu poze ...
Stie cineva de Golful 4 cu kit exterior si croame ? Il cunoaste careva pe proprietar? Am auzit ca se auzeea f bine muzica ...tre sa fie ceva de calitate acolo..o sa revin cu poze ...
E patronu unui magazin de prin sapate la orion ....il stiu din vedere ....sa vad incerc sa ma bag in seama cu japca si obtin un numar de telefon de la el sau il conving sa vina la intalniri......
[QUOTE=Ali_ump;1473511]Stie cineva de Golful 4 cu kit exterior si croame ? Il cunoaste careva pe proprietar? Am auzit ca se auzeea f bine muzica ...tre sa fie ceva de calitate acolo..o sa revin cu poze ...[/QUOTE
da de ce te intereseaza???????
Stie cineva de Golful 4 cu kit exterior si croame ? Il cunoaste careva pe proprietar? Am auzit ca se auzeea f bine muzica ...tre sa fie ceva de calitate acolo..o sa revin cu poze ...[/QUOTE
da de ce te intereseaza???????
sunteti voi invidiosi k nu aveti masini tunate k matizu ala )))))))))))))))))))))))))))))))))) chiar acu 1 zi radeam cu VaLeX de matizu ala.. adevaru e k`i penibil rau... mai ales spoileru ala d p spate...e jale
da ce are pe la capace? leduri rosii si verzi sau am vazut eo rau