Da vad ca se cearta lumea ) ce frumos ) provocarea mea dintodeauna , ramane valabila . PUN PARIU CU ORICINE cu orice masina ca nu se poate tine de mine 15 minute . )
Care se unfla soferia in el sa ma caute sa o punem de o fugareala )
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
Re: --=Īntālniri săptămānale=--
Quote:
Originally Posted by ghici_robert
Da vad ca se cearta lumea ) ce frumos ) provocarea mea dintodeauna , ramane valabila . PUN PARIU CU ORICINE cu orice masina ca nu se poate tine de mine 15 minute . )
Care se unfla soferia in el sa ma caute sa o punem de o fugareala )
Sal all!
baietzi am fost vinerea trecuta dar nu am avut curajul sa ma bag si eu in seama. k nu e frumos. vin si vinerea asta ma primiti si p mine? sint q audi a3 de sv. astept si eu un pm. tks.
Sal all!
baietzi am fost vinerea trecuta dar nu am avut curajul sa ma bag si eu in seama. k nu e frumos. vin si vinerea asta ma primiti si p mine? sint q audi a3 de sv. astept si eu un pm. tks.
E parcat in spate pe privighetorii pe undeva Audi-ul?
Sal all!
Misto A3...daca e ala daca e cu nr. de SV care zici...
Sal all!