21-01-12, 20:29
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: liniute legale
Quote:
Originally Posted by IuliPAO
"autosporteventromania" este vorba de "sabin" dupa cum scrie si la mail-ul lui cel care se ocupa cu organizarea pe la raliul sibiului si pe la slalom paralel. MIG-ul tu sigur il stii.
Sabine tata, bafta iti doresc in proiectul asta participantii o sa fie destui...daca vrei te pot ajuta cu alti impatimiti din lumea dragului care sigur o sa vina la sibiu , gala premilor de drag s-a tinut inainte de sarbatori la paltinis chiar si ii cunosc pe unii dintre ei
de spectatori nici nu mai vorbesc garla cu nemiluita
si daca iti iasa evenimentul poate o sa-mi dai si mie datoria de aproape 10 mil de akm 2 ani
numa bine...
|
Ahahahahahhhahahah
Poate iti da si cu dobanda ))))))))))))))))
|
|
|
22-01-12, 05:40
|
|
Stage 4
|
Quote:
"autosporteventromania" este vorba de "sabin" dupa cum scrie si la mail-ul lui cel care se ocupa cu organizarea pe la raliul sibiului si pe la slalom paralel. MIG-ul tu sigur il stii.
Sabine tata, bafta iti doresc in proiectul asta participantii o sa fie destui...daca vrei te pot ajuta cu alti impatimiti din lumea dragului care sigur o sa vina la sibiu , gala premilor de drag s-a tinut inainte de sarbatori la paltinis chiar si ii cunosc pe unii dintre ei
si daca iti iasa evenimentul poate o sa-mi dai si mie datoria de aproape 10 mil de akm 2 ani
numa bine...
|
Hahahahaha )
autosporteventromania asteptam raspuns... ii dai la om banii sau nu?
|
|
|
22-01-12, 21:21
|
|
Stage 3
|
pai nu ca bani avut sa cumnpere masina lu' branza datoriile le achiti mai greu )))
radem si glumim dar din cate vad niki un raspuns despre eveniment sau ceva....
|
|
|
23-01-12, 10:15
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
la un eveniment de genu` cel mai mult te bazezi pe locatie. Nici premierea nu trebuie uitata pentru ca daca se fac blaturi, cine o sa iti mai vina data viitoare ? multa bafta, i'm in !
|
|
|
23-01-12, 11:59
|
|
Stage 4
Member of: [VW] [Fiat] [PARTICIPANT CURSE]
|
Personal mi se pare caterinca topicul ... incepand cu denumirea si continuand cu interesul aratat de asa-zisul organizator .... avand in vedere ca ultimul eveniment legal de acest gen a avut un real succes la Sibiu nu vad de ce ar cauta confirmarea unei mase mari de oameni aici ..--loc in care sunt maxim 30-40 useri activi.. .. asteptam sa vedem daca se materializeaza ceva ..daca nu .... ""poate ne scapam de datorii"" ! Peace !!!
|
|
|
23-01-12, 18:24
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [SKODA]
|
Iuli, sa inteleg ca "sabin" este cel care conduce fosta astra a lui branza?
Eu le-am trimis un mail pentru ca sunt curios si a spus ca se lucreaza la un proiect si se asteapta raspunsurile la cererile facute la primarie. Cand vor avea vesti vor anunta. Asa ca mai e mult pana departe, dar sa fie cu bafta!
@bogdan: intr-adevar, pare un topic lipsit de greutate, dar, foarte multa lume poate afla despre un eveniment chiar daca sunt doar 30-40 useri activi
Last edited by PaulMIG; 24-01-12 at 12:23.
|
|
|
23-01-12, 18:28
|
|
Stage 5
|
Si e de ajuns sa vada cei 30 de useri activi care sa raspandeasca vestea... dar tre` sa stii sa si pui problema...si ce limbaj sa folosesti. Eu cred ca targetu` omului a fost unu cu varsta intre 18-21 de ani maxim, generatia obsedata de mess si de mezeluri in difuzoare.
Last edited by PaulMIG; 24-01-12 at 12:24.
|
|
|
23-01-12, 19:10
|
|
Stage 5
|
Eu sunt de acord ca e bine sa fie promovat toate astfel de evenimente. Doar ca eu consider ca ar fi bine sa fie promovate cand exista ceva efectiv de promovat, nu sa ne facem sperante aiurea ....
Eu sper din toata inima sa se concretizeze ceva, macar la nivel local daca nu national, sa treaca si Sibiu` pe harta la fel ca Tulcea, Tg. Secuiesc si alte zone de "agrement"...si sa fie recunoscut nu numai pentru Raliul Paltinisului si pentru Slalom Paralel.... sa fie si pentru Linii pe aeroport....
Pana una alta, asteptam ca si pana acum.
Last edited by PaulMIG; 24-01-12 at 12:27.
|
|
|
23-01-12, 22:11
|
|
Stage 4
Member of: [VW] [Fiat] [PARTICIPANT CURSE]
|
Si sincer acum ...Daca omu' e organizator de nush ce evenimente ... asa a inceput cu toate ?? ma indoiesc .. A zis IuliPAO ca omu` s-a implicat in org raliul sibiului,slalom paralel .... Din nou nu vad de ce ar cauta confirmarea unui asemenea eveniment pe un topic deschis fara pic de interes ..cu 3 vorbe scrise la inceput dupa care -> """pt mai multe detalii dati-mi mail ce p*lm ca n-am timp sa va povestesc"""
Last edited by PaulMIG; 24-01-12 at 12:29.
|
|
|
23-01-12, 22:39
|
|
Stage 3
|
da paul.....el este....daca vrei poate iei legatura mai repede cu branza sa iti dea un nr de telefon....lucra pe rennes toata ziua e masina akolo....daca te ajuta
Last edited by PaulMIG; 24-01-12 at 12:31.
|
|
|
24-01-12, 08:08
|
|
Stage 5
|
Oricum eu sunt convins ca oameni s-ar gasi sa vina la liniute... dat fiind faptu` ca in Romania nu prea exista legale, si mai sunt convins ca daca ar face cineva (si nu zic neaaparat autosportevents sau cum se numeste) odata pe an curse de accelerare pe 402 metri ar fi foarte multi care in restul timpului ar sta sa lucreze la masina, numa` sa aiba cu ce se da.
Totodata ajuta foarte mult si locatia, intrucat este aproximativ la distanta egala de cam toate zonele tarii... si ar exista multi oameni care ar face un drum de genul asta.
Asta ca sa nu discutam de impactul ce l-ar avea asupra economiei orasului prin ocuparea locurilor de cazare disponibile (sunt convins ca nu ar sta oamenii numai o zi), precum si prin faptul ca toti cei care ar veni ar trebui sa manance, sa bea o cafea etc... si uite-asa toata lumea ar avea de castigat.
Dar ca asta sa se intample e nevoie de o organizare extraordinara si de multe multe aprobari, ceea ce inseamna multa multa multa birocratie.
Deci mai e mult pana departe... si desi noi stam sa ne certam aici si sa ne dam cu parerea, sunt convins ca cel ce a facut topicul nici macar nu mai intra sa citeasca despre ce e vorba.
Asa ca nu va mai agitati atata, ca ramane un vis frumos dar nerealizabil.
Last edited by PaulMIG; 24-01-12 at 12:33.
|
|
|
24-01-12, 09:06
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by PaulMIG
Pe scurt, puteti organiza ceva foarte usor si rapid si o sa fie un succes pe plan local si o sa fie plin de lume, dintr-un simplu motiv: toata lumea vrea liniute, sau macar sa faca ceva cu masina mai iesit din comun, pentru ca in afara de liniutele din 2008 si un vtm de amatori din 2009, sibiul nu are parte de actiune!
|
tipule miscare in domeniul auto este in judetul sibiu ar fi bine sa va informati anul acest in iulie este IRC la sibiu
Quote:
numa bine...
|
tipule daca ai ceva de spus gasesti numerele mele de telefon pe site si in plus de asta nu mai vorbi asa eu nu am datori la nimeni . daca iti face impresia ca iti platesc niste bani care i-a bagat in buzunar prietenul tau Dani care a plecat cu banii . si in plus de asta eu am bagat o gramda de banii din buzunar in evenimentul ala . lafel cum eu mi-am dat interesul asa trebuia sa faca toti.
era frumos dupa cum scriai si u sa vb pe privat sau pe e-mail dar credema ca nu ma afecteaza cu nimik discutiile astea aici
oameni aduc cati vreau , nu depind de nimeni si nu o sa mai vedeti asta atata timp cat o sa am asociatia . decat sa fac rau cuiva prin vorbe si discutii care nu isi au rostul aici mai bine ii ajut .
Quote:
Originally Posted by bartolomeus
Hahahahaha )
autosporteventromania asteptam raspuns... ii dai la om banii sau nu?
|
nu ma nu ii dau nimik
datii voi cei care sunteti interesati
Last edited by PaulMIG; 24-01-12 at 12:45.
|
|
|
24-01-12, 09:22
|
|
Stage 5
|
domnule Sabin...
Pana la urma se realizeaza ceva? sau sunt doar vorbe in vant?
Cam care ar fi locatia pe care ati ales-o si cam ce aveti de gand sa faceti?
Sau aruncati niste vorbe sa faceti un studiu de piata gratuit?
Si inca ceva, te rog nu mai posta pentru fiecare in parte cate un reply, poti sa dai [ quote ] [ / quote ] (fara spatii) si sa raspunzi intr-un singur reply.
Last edited by lupalb; 24-01-12 at 09:25.
|
|
|
24-01-12, 09:29
|
|
Stock
|
Quote:
da paul.....el este....daca vrei poate iei legatura mai repede cu branza sa iti dea un nr de telefon....lucra pe rennes toata ziua e masina akolo....daca te ajuta
|
da va dau eu numarul de telefon si nu mai continuati discutiile astea jalnice 0752865913 pao poate daca iti cauti in agenda vezi ca nu mi-am schimbat numarul.
Quote:
Originally Posted by bogdan650
@lup .. poate n-ai inteles din postul lui bart ... misiunea ta e sa ma luminezi ..@Bart : nu sunt complexat ca nu am de ce ..absolut deloc ! nu ma incadrez nici la seminte si nici la leduletze ..eu aveam ceva cu atitudinea ...sa intelegi. @lup nu are treaba daca le stiu oamenilor masinile sau nu ->n-are leg cu subiectul ..... si treaba nu ramane stabilita la aeroport ca nu am masina de dat cu vreun s2, vRS sau 335 . ..
|
poate te incalzeste ceva de genu Autosport Event underscore legal
Quote:
Originally Posted by lupalb
domnule Sabin...
Pana la urma se realizeaza ceva? sau sunt doar vorbe in vant?
Cam care ar fi locatia pe care ati ales-o si cam ce aveti de gand sa faceti?
Sau aruncati niste vorbe sa faceti un studiu de piata gratuit?
Si inca ceva, te rog nu mai posta pentru fiecare in parte cate un reply, poti sa dai [ quote ] [ / quote ] (fara spatii) si sa raspunzi intr-un singur reply.
|
da o sa realizam evenimentul dar eu vreau sa vad daca vine cineva cu o idee noua . vreau sa stiti ca am timp suficient pana la liniute de a informa lumea , pana in martie o sa va informez cum am spus si la inceput .
Last edited by PaulMIG; 24-01-12 at 12:51.
|
|
|
24-01-12, 09:49
|
|
Stage 5
|
cu idei noi pot sa vina o gramada de oameni, de-asta e forum public mai ales ca ideile nu costa nimic.
Ideea este ca sunt o gramada de lucruri de facut PANA sa te apuci sa raspandesti vestea ca vei face "linii legale".
De exemplu trebuie sa iei toate aprobarile, sa vorbesti cu sponsorii si sa inchei un contract de inchiriere a zonei de desfasurare, de primit aprobari de la politie, salvare, pompieri prin care sa iti garanteze prezenta la eveniment (altfel nu ai drept de desfasurare din cate stiu eu).... si o gramada de alte lucruri pe care ma gandesc ca le stii mai bine decat mine.
Intrebarea mea este: anu trecut s-a dorit a se organiza un eveniment MR, cumva tu erai organizatorul? Daca da, ce s-a intamplat? de ce nu s-a mai tinut?
Daca nu, nu raspunde la intrebarea de mai sus, ca nu are rost sa intram in polemici.
Eu zic ca e bun entuziasmul dar e bine sa fii moderat cu promisiunile legate de event pana nu ai confirmarea lui in primul rand.
|
|
|
|
|