Nici nu trebuie sa aveti vreo indoiala!!
Un astfel de eveniment va fi un succes instant aproape orice ati face. Si cu un mimin de interes in organizare, tot o sa fie o groaza de participanti si dpdv financiar, o sa fie bine (asta daca va intereseaza doar atat).
Nu stiu de unde sunteti, poate din sibiu, poate nu, dar daca aveti habar de liniutele care au fost organizate pe aeroport acum 3 ani, ati putea sa va faceti o idee oarecare. Atunci, multi au regretat ca nu au putut ajunge(ma refer din alte orase) si cei prezenti au fost multumiti de conditii. Cu toate astea, a trecut mult timp de atunci si o repetare a acelor conditii ar fi un oarecare esec acum..
De asemenea nu stiu daca ati mai organizat ceva de genul asta, sau daca aveti cunostiinte de una alta din lumea drag de prin romania.
Pe scurt, puteti organiza ceva foarte usor si rapid si o sa fie un succes pe plan local si o sa fie plin de lume, dintr-un simplu motiv: toata lumea vrea liniute, sau macar sa faca ceva cu masina mai iesit din comun, pentru ca in afara de liniutele din 2008 si un vtm de amatori din 2009, sibiul nu are parte de actiune!
Pe de alta parte, daca vreti sa va implicati mai mult, atunci puteti organiza ceva la nivel national fara un efort extrem de mare. Unul din cele mai importante atuuri este localizarea pe harta in centrul tarii.
Cele mai tari curse de drag din tara sunt in satu mare, arad si tulcea. Si pentru ca sunt organizate cum trebuie au participanti din TOATA tara.
La final, va sfatuiesc sa aruncati un ochi pe forumul (am trimis numele forumului pe private message) pentru a citi pe scurt despre unele evenimente de real succes din tara.
Daca sunteti familiari cu forumul, inseamna ca stiti cu ce se mananca si deja am vorbit prea mult si degeaba
O descriere despre autosporteventromania ar fi binevenita.
Bafta!