Member of: [Opel] [4Tuning International] [2 Roti]
Re: Intalnirile noastre
Eu nu cred ca mai ajung astazi, deaoarece tocmai mi-a fost rupta o oglinda in plin centru si bine-nteles ca nimeni nu a vazut nimic. In concluzie trebuie sa trec pe la garaj dupa munca.
__________________ THIS POST HAS ALREADY BEEN REPORTED
JANTE fraților, JANTE, nu GENȚI, GIANTE, JENȚI!! E atāt de greu???
Eu nu cred ca mai ajung astazi, deaoarece tocmai mi-a fost rupta o oglinda in plin centru si bine-nteles ca nimeni nu a vazut nimic. In concluzie trebuie sa trec pe la garaj dupa munca.
Asa e la noi. Nu ai ce face Alex. pacat de masina, alti bani alta distractie
Am patit si eu sapt asta una grava. Mi-a palit masina un destept/o desteapta rau de tot in parcare pe langa birou si normal ca a disparut rapid si nimeni n-a vazut nimic. Aripa dreapta fata varza.
Am patit si eu sapt asta una grava. Mi-a palit masina un destept/o desteapta rau de tot in parcare pe langa birou si normal ca a disparut rapid si nimeni n-a vazut nimic. Aripa dreapta fata varza.
Daca o paleam eu nu era bai, dar sunt nesimtitii astia care te ating si fug. Putea sa stea sa lase o asigurare ceva, dar fix p..a. Asa... cum a zis dorin, alti bani alta distractie.