Din cate am inteles eu , si sper ca am inteles bine, la cluj in weekendu asta va fi concurs de indemanare, plus showroom.... Ganditi-va bine daca mergeti acum ... si oricum, hai sa dezbatem problema joi seara (ca poate ajunge si bartolomeus cu troscoleta lui) ...
Dati-va cu parerea
stiu care sunt acei useri . masina inca nam facuto dar nu mai dureaza mult .dara fara ei nu putem face noi ceva intalniri? si sa stabilim un traseu sa nu fim deranjatzi de nimeni undeva retras la marginea orasului ? am eu o propunere unde nu near deranja nimeni numai ca nu e asfaltat drumul dar e destul de bun fara gropi si e si retras de orasi astepta parerile voastre..P.S.Apocalipsa
si eu ma bag ca doar nu e pe bani. glumeam vin cu placere mai ales ca miam terminat apocalipsa numai ca va face un zgomot mai mare ca am o gaura la galerie dar vin cu placere care se mai baga? numai sa spunetzi la ce ora si in ce zii P.S.Apocalipsa