multumim celor care au participat la intalnirea din seara asta.
a iesit ceva frumos care sper sa se mai repete.
filmuletele o sa le editez si sper ca pana maine sau poimaine sa le si pun sus.
si pe ala de la butoane nu??
si multumim lu' pilu si tre sa i dam o bere fara alcool ca el s a sacrificat si nu si a luat masina ca sa o conduca pe a mea sa stau eu ca retardatu cu mana pe geam sa filmez pasarele si stalpi de telegraf
Si eu va multumesc pentru participare .............
Si multumesc cristi ca mai lasat sati conduc masian si sa inghieti u de frig...... PENTRU CEVA FRUMOS TREBUIE SA TE SACRIFICI
Da chiar ft frumos
Doamne multumesc ca am ajuns intreg acasa si eu si `Baby Blue `` si multumim lui ``Pilu`` ca si-a cumparat camera de filmat cu butoane ))) si mai si functioneaza :P
Da ma bine zici u ca ai ajuns acasa ......... cu masina in treaga ...... ca de nu ajungea masina intreaga acasa cine stie ce pateai.....................................
cu lupu am treaba mah suna daca poti azi sa imi zici la cat va intalniti ca mi-am schimbat telu si nu mai am nr de tel....ca poate dau si eu o fuga pe la voi ...pielea mea..si in ceea ce priveste ziua de vineri...a fost mai mult decat frumos a fost grozav....ff tare ...tot asa...si incepe si sa ninga..:twiste d:
oricum sa ne zici cand le termini de facut ...si exact unde le postezi....app posteaza daca poti undeva unde se poate face si dld :P oricum deabia astept sa vad....filmu...si brut si prelucrat ...