lasa caratul bassule si zi de unde cumpar eu material sa acopar incinta mea din mdf
unde si cum se numeste materialul?
ms
si daca tot scriu, sa stiti ca in portbagaj la bmw suna ca draq orice ai pune...
probat de mine cu 3 statii si 4 woofere diferite
suna penallll
bassule hai la o cafea undeva sa dai ceva sfaturi ptr montaj woofer la bmw
CINE DE LA NINA? JIMMY? DACA VI LA MINE CU FARURILE IN MANA, EU TE POT AJUTA CU FEON INDUSTRIAL SI SOLUTIE DE LIPIT STICLA LA LOC.
miau venit inelele....si as dori un nr de tel de la tine la care sa te pot gasi...sa vb cand pot veni la tine sa rezolv cu farurile...dak ai mess ar fi mai bn...sa vb ..: isac_vlad2004...
pm cu telu tau pls...
adevarata masina ....so stapanesti sanatos si fara incidente......insa mie numi pllace culoarea....insa nui dupa mine...dak tie iti place....f bine...:P...
Greu mi-am dat seama ca nu-i neagra masina, cu monitoru meu bulit... Mie mi se pare f ok culoarea si chiar se potriveste cu interioru, lemn si piele neagra. Fiecare cu parerile lui, dar jantele arata excelent, chiar daca sunt mai sport da foarte bine contrastul cu o masina eleganta. Singurul lucru care l-as face, as da jos 535d de pe spate, sa fie cat mai "curata" masina. Cred ca-i cea mai buna alegere in domeniu "elegata/diesel".
Sa-ti traiasca!!!
lasati mai mofturile )
ce culoare?... ce jante ?... ce sa dai jos de pe spate?...
stiti cu ce se manca masina din poze?
eu unul nici nu vreau sa ma gandesc cum te vei simti in masina, avand in cedere faptul ca merg cu una asemanatoare, numai ca mai veche cu 15 ani..
culoarea, jantele si restul mentionate de voi sunt doar amanunte care nu mai conteaza la asemenea masina....
bafta bartolomeus, sa ai parte de drumuri libere, lungi si drepte, sa poti simti puterea reala a masinii !!!
masina e f tare ... culoare, jante, etc...alea sunt pentru agatzat fomei ... defapt ce e sub capota conteaza... pune motoru` ala pe orice masina, oricat de varza ar arata si tot ridica respect.... s-o stapanesti sanatos si sa o dai si la preteni)
Ca culoare - mie imi place negru - sincer... dar... acum chiar ma bucur ca am ales culoarea asta (am luat-o de pe mobile.de si in poze parca nu era asa frumoasa... dar cand am vazut-o in realitate... mi-a placut la maxim) - negru si argintiu inchis vezi peste tot - parca au devenit un pic banale... Anyway, cand o mai fi soare prin sibiu o sa mai fac niste poze, ca vopselei i se deschide nuanta la lumina... nu stiu ce naiba de vopsea e....
Va multumesc din suflet de urari!