Da , am citit replicile dar sa nu uitam un lucru .. traim in epoca banilor in care pentru majoritatea "copilasilor" o masina inseamna pedala de acceleratie si cardu lu taticu sa o cumpere si sa o intretina.... Ma gandesc ca si eu am o varsta si la un moment dat voi avea copiii si acestia vor vrea o masina ... si mai sper ca pana la varsta legala cand vor avea dreptu sa inteleaga si sa respecte o masina pentru ca altfel or sa ramana pe jos. Eu am crescut incojurat de masini si de probleme ale lor , ca sporturi nu am facut fotbal ca sa imi permit sa imi iau ferrari si sa primesc masinile gata
am facut karting si pe urma am trecut la 2 roti la moto`cross ... prima mea masina personala a fost o skoda S100 pentru care miam vandut cam tot ce aveam eu de pret la 18 ani ..la acea masina nu se mai putea strica absolut nimik pentru ca era deja totul praf
) plecam cu ea cu un portbagaj de piese dupa mine si le scimbam pe drum
)) dar am avut ocazia sa fac atunci si prima reconstituire auto ..am desfacuto bucatii pana la ultimu surub si reconditionat fiecare piesa ...cine este din sibiu poate isi aduce aminte de o skoda galben`turbat cu genti intoarse si bara din fata de dacia CN
) geamuri cu folie muzica si astea prin 95
) . Sa revin la subiect ca deja bat campii in amintiri .. deci viteza ucide copilasii
) imi place viteza dar nu pe strazii o admir da nu o practic..sunt impotriva parvenitilor care pretind de la parinti masini "tari" si se joaca dea liniutele