Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Sibiu

Reply

Thread Tools
Old 20-02-08, 21:18   #391
cipig60

Stage 5

cipig60's Avatar

Default Re: Masina mea...

Quote:
Originally Posted by axxro View Post
intelegeti'va si voi pe p m, nu aici, in vazul "tuturor"

P.S. suferinta asta.....
Daca nu vrei nu trebuie sa te uiti
cipig60 is offline   Reply With Quote
Old 20-02-08, 21:25   #392
20 XUX

Stage 5

20 XUX's Avatar

ba, 535 are mai mult de 500 nm, 530 are 500
20 XUX is offline   Reply With Quote
Old 20-02-08, 23:02   #393
corrado_adi

Stage 5

corrado_adi's Avatar

baietii!!!!revenitiva!!sa le luam pe rand:lup alb,esti un papagal,habar nu ai ce vorbesti
lexani,corrado ala gri e de vanzare,5000e!
bartolomeus,eu pun 500 e pe g60 verde!
ciprian,rupele capu
basule,mai zi si tu ceva

corrado ala rosu a fost al meu lupalb,acum il am pe asta gri
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	68
Size:	208.8 KB
ID:	458939   Click image for larger version

Name:	Picture 014.jpg
Views:	100
Size:	110.3 KB
ID:	458940  
corrado_adi is offline   Reply With Quote
Old 20-02-08, 23:09   #394
bartolomeus

Stage 4

bartolomeus's Avatar

N-am plecat nicaieri...
Cipi, ideea e asa, daca vrei facem liniute, facem cu plecare de pe loc, cu plecare din mers, cu ce vrei tu. Daca stii vreo pista special amenajata care are curbe, etc, facem si acolo....
Dar m-am gandit mai bine, pe traseu cu trafic nu ma bag frate... Daca tu ai tupeu, bravo tie, eu unu` nu ma bag... Ti-am zis de Valea Oltului sa ne facem...Dar...am fost pana la VL...recent... dupa multe luni de neumblat pe Valea Oltului... si s-a cam f%tut...drumu` ... Concluzia este ca nu ma bag frate...
Asa informativ, am scos acum vreo 2 ani intr-o zii normala de trafic (ziua nu noaptea) 50 de minute de la iesire din Sibiu (benzinarie Moll) pana la Gladiola in Valcea .... conduceam un Opel Vectra Sport din 2001, 2.0 DTI 101 cai...

Daca stii cumva undeva unde am putea inchiria/amenaja o pista sa fortam putin masinile (nu numai noi doi - poate organizam ceva), let me know, as fi mai mult decat fericit sa ajut...si sa particip

Last edited by bartolomeus; 20-02-08 at 23:12.
bartolomeus is offline   Reply With Quote
Old 20-02-08, 23:13   #395
bartolomeus

Stage 4

bartolomeus's Avatar

Quote:
Originally Posted by corrado_adi View Post
baietii!!!!revenitiva!!sa le luam pe rand:lup alb,esti un papagal,habar nu ai ce vorbesti
lexani,corrado ala gri e de vanzare,5000e!
bartolomeus,eu pun 500 e pe g60 verde!
ciprian,rupele capu
basule,mai zi si tu ceva

corrado ala rosu a fost al meu lupalb,acum il am pe asta gri
da domne, eu ma fac cu cipi oricand doreste... poate ne intalnim mai multi... mi-ar place sa cunosc mai multi entuziasmati ca mine...
bartolomeus is offline   Reply With Quote
Old 20-02-08, 23:56   #396
lexani

Stage 4

lexani's Avatar

Misto corrado asta gri corrado_adi. Oricum si cel rosu era foarte frumos si ingrijit. Asta gri l-am vazut prin oras si m-a uimit ce frumos arata. Nu-s eu mare fan corrado dar asta m-a dat pe spate, este o bijuterie Este o chestie de gust dar mie personal interiorul la corrado nu imi place de loc pe cand exteriorul tot respectul, asta vb doar dpdv estetic, ca si perfomate stiu ce pot masinile astea! Oricum bafta la vanzare sau daca o ti sa ai parte de multi km fara evenimente!
lexani is offline   Reply With Quote
Old 21-02-08, 00:11   #397
GTI

Stage 5

GTI's Avatar

bartolomeus, nu hingheri masina ca sa nu-ti para rau mai tarziu. Multa lume trage de masinile diesel ca de cele pe benzina si au vaga impresie ca "rup tot" insa nu tine mult in regimul asta de exploatare. Mai ales ai grija cu racitul turbinelor chiar daca masina are sistem de racire si dupa ce opresti motorul. Iti spun asta ca proprietar de masina supraalimentata cu turbina.
Old 21-02-08, 00:12   #398
cipig60

Stage 5

cipig60's Avatar

Quote:
Originally Posted by bartolomeus View Post
N-am plecat nicaieri...
Cipi, ideea e asa, daca vrei facem liniute, facem cu plecare de pe loc, cu plecare din mers, cu ce vrei tu. Daca stii vreo pista special amenajata care are curbe, etc, facem si acolo....
Dar m-am gandit mai bine, pe traseu cu trafic nu ma bag frate... Daca tu ai tupeu, bravo tie, eu unu` nu ma bag... Ti-am zis de Valea Oltului sa ne facem...Dar...am fost pana la VL...recent... dupa multe luni de neumblat pe Valea Oltului... si s-a cam f%tut...drumu` ... Concluzia este ca nu ma bag frate...
Asa informativ, am scos acum vreo 2 ani intr-o zii normala de trafic (ziua nu noaptea) 50 de minute de la iesire din Sibiu (benzinarie Moll) pana la Gladiola in Valcea .... conduceam un Opel Vectra Sport din 2001, 2.0 DTI 101 cai...

Daca stii cumva undeva unde am putea inchiria/amenaja o pista sa fortam putin masinile (nu numai noi doi - poate organizam ceva), let me know, as fi mai mult decat fericit sa ajut...si sa particip
Ce sa inteleg ca te ai razgandit si nici macar 400m nu mai vrei
Old 21-02-08, 00:15   #399
PaulMIG

Stage 5

PaulMIG's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[SKODA]

Bartolomeus, deja ii joi, vine weekendu...vineri sambata hai sa ne intalnim cat mai multi (toti), au mai aparut masini, noi lume noua (relativ)... Propuneti ceva pe topicu cu intalniri, mai miscam si noi ceva cu toate ca inca e frig afara!
Old 21-02-08, 00:25   #400
cipig60

Stage 5

cipig60's Avatar

Lupule vrei nu vrei ai luat un PAPAGAL.Nu te supara e bonus
Old 21-02-08, 00:33   #401
lupalb

Stage 5

lupalb's Avatar

Member of:
[VW]

cipig60, frate daca aveam o mentalitate mai "necoapta" probabil raspundeam la treaba cu papagal de mai devreme, dar atata timp cat omu` nu ma cunoaste, nu stie cine sunt, ce stiu , ce gandesc si asa, eu pot sa fiu super tare in tuning si el sa nu stie, sau pot sa fiu un "papagal" , el tot nu ar avea de unde sa stie.... Fratilor , inainte sa dati cu insulte, cunoasteti omu` despre care vreti sa vorbiti...Mai e cineva care m-a luat peste picior, si m-a sictirit si nu mai scriu pe forumu` respectiv, probabil asa o sa se intample si aici, ca pana la urma, daca vreau sa mi modific masina, mi-o modific intreband in alta parte, daca aici cand pui o intrebare esti direct catalogat "papagal"....
cipig60 multumesc pentru ajutor.... bafta la cat mai multe curse castigate...ce pot sa zic....
paulMIG daca va intalniti, dati un bazz ceva... ca vin si eu, chiar asa numa de fantezie

Cineva zicea ca cercul de prieteni nu il faci cu compasul....
lupalb is offline   Reply With Quote
Old 21-02-08, 00:33   #402
lexani

Stage 4

lexani's Avatar

Foarte frumos si corradoul tau cipig60! L-am vazut si eu in seara asta . Sa-l stapnesti sanatos si fara incidente Am vazut ca e parcat acolo si din cate am citit ai ceva probleme la el... oricum se rezolva, Bafta mai departe
Old 21-02-08, 00:37   #403
PaulMIG

Stage 5

PaulMIG's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[SKODA]

Lexani nici un semn de viata, ce mai invarti? mai mergi la saloane auto in tari straine)? Daca iesim weekendu asta ai putea sa apari si tu...
PaulMIG is offline   Reply With Quote
Old 21-02-08, 00:47   #404
lexani

Stage 4

lexani's Avatar

Sa sti Paul ca a-s veni deoarece vad ca au mai aparut ceva masini misto la noi pe forum. A-s fi mers la Detroit daca a-s fi avut ceva cash... (am fost acuma 3 ani si am vazut niste chestii chiar misto care la noi in EU nu prea vezi). Oricum eu acuma sunt in asteptare cu taxa asta nenorocita sa vad daca merita sa-mi aduc ceva de dincolo dar dupa cate vad se trag astia pe fese si raman si eu cu gura cascata ca nu dau o gramada de bani pentru o masina de 15 ani vechime. Oricum eu stiu ce inseamna masini vechi care trebuie sa bagi bani in continu in ele ca sa fie intr-o stare relativ buna (ex. ursuletzul care l-am avut). De aceea tot respectul ptr baietii cu corrado care vad ca sunt intr-o stare buna cel putin estetic!
Old 21-02-08, 00:54   #405
cipig60

Stage 5

cipig60's Avatar

Quote:
Originally Posted by lexani View Post
Foarte frumos si corradoul tau cipig60! L-am vazut si eu in seara asta . Sa-l stapnesti sanatos si fara incidente Am vazut ca e parcat acolo si din cate am citit ai ceva probleme la el... oricum se rezolva, Bafta mai departe
Maine va intra la service sper ca va si iesi curand.merci
- Copyright 2024 4Tuning -