Member of: [Opel] [4Tuning International] [2 Roti]
Re: Sibiu, discutii off-topic
Nu stiu cu ce softuri lucreaza aia de la mall si/sau ce versiuni au
Dar eu cand am lucrat la serigrafie si ma jucam cu plotterul le faceam in Corel. Daca totusi e vorba de Corel, te pot ajuta eu.
__________________ THIS POST HAS ALREADY BEEN REPORTED
JANTE fraților, JANTE, nu GENȚI, GIANTE, JENȚI!! E atât de greu???
da mi un mail de-al tau unde sa iti trimit ce as vrea sa imi scot pe plotter.
Dimensiuni 10X30cm sau 10X20cm, ma rog dimensiunea normala a unui sticker...
Atasez cadoul, si probabil o sa fie si in marime naturala, desi nu stiu daca neaaparat pe culoarea asta.
Multumesc Tyryel.
bate vantu` prin SB.
Am primit ieri un cadou care m-a multumit la maxim, si pe aceasta cale caut sa ma laud...
Atasez cadoul, si probabil o sa fie si in marime naturala, desi nu stiu daca neaaparat pe culoarea asta.
Multumesc Tyryel.
capu` de lup mi-l pun pe masina, dar fara LupAlb.... numa` capu` de lup....arata genial sa mi trag palme.
Si vreau sa iti zic ca e facut 100% de Tyryel, renderizat si facut asa cum trebe.
Si o sa fie Logo pentru fotografiile editate de mine.
(din pasiune) Eu fac reparatii spoilere, spoilere clean, grile fara semn, bad boy look, pleoape, si alte chestii dinastea mici. daca e vorba de ceva mare, si turnat in matrite, deja ma depaseste. In cazul asta iti pot face legatura cu tipul care mi-a turnat mie bara pentru t4, si pot zice ca lucreaza bine. insa lucreaza mai incet
mie imi trebuie cu matrite ... vreau sa imi faca un bodykit ca cel din photoshop-ul ce il am la semnatura . Cum pot lua legatura cu el ? poate vad si niste lucrari facute de el... etc