Member of: [FORD] [Old School Cars] [BMW] [MERCEDES]
re: Club Ford Capri
pai te folosesti de punctele originale de prindere(de pe caroserie) unde era prinsa bara torsiune sau brate, depinde ce are MK III...
sau nu le mai are urechile alea, is taiate?
Pai bytzu-le .. slabesti prezoanele.. simultan .. ( cate 4 pe fiecare parte) care tin puntea fixa pe arcuri .... dupa care centrezi puntea si strangi prezoanele la loc. Din cate stiu eu la modelele mai vechi .. mk1 ... primele tipuri... sunt 2 brate ... care nu permit ca puntea sa se miste mai in fata sau mai in spate .. la celalalte modele de capri ... rolul bratelor a fost preluat de o bara de torsiune...deci pentru lateral stanga.. sau dreapta... puntea e tinuta doar de arcuri...vezi ca pe forum cu cateva pagini mai inainte ai niste poze de la mk1 ... masina rosie cu brate... si de la mk1 lui dascalu un model special unde rolul bratelor a fost preluat de bara de torsiune... apropo .. si eu am patit ca tine cand am intors pe o parte masina ca sa o antifonez.... mi-a alunecat puntea intr-o parte.. deci se poate remedia..!!!
hmmmmm...... toti ati luat pauza......doar cosmin mai da pe aici....
uite o adaptare a telescopului de nova pentru capri....
apropo... care poate sa-mi faca o poza la un mk1 la bratele de la puntea spate...????
hmmmmm...... toti ati luat pauza......doar cosmin mai da pe aici....
uite o adaptare a telescopului de nova pentru capri....
apropo... care poate sa-mi faca o poza la un mk1 la bratele de la puntea spate...????
hmmmm... nu pot sa pun poze??? revin.....
ba potzi dar daca ai activata blocarea de pop up- uri nu potzi. mie mi-a luat vreo 10 min sa imi dau seama. iar pedala nu cred sa am. dar tu aveai parca un set de pedalesport? ce ai facut cu ele? le-ai vandut? hmmmmm.......
pai... ,mie imi trebuie bratul pedalei in sine cu tot cu prinderea ei... pentru ca la mine e o improvizatie... cum facem john...
cat despre problemele cu pozele... SE DATOREAZA VITEZEI.... SCAZUTE!!!
iar nu vrea..!!!!!
a.. iar a fost azi in covasna party cu masinile... de teren... oficial nu liniutze..... ilegale.. o sa ajunga o un circuit cunoscut peste hotare....Covaszna
daca vrea furnizorul meu de net.. pun si filme..
Care stiti de vre-un motor pe carburator 6 in V, 2.3-2.8. Nu conteaza starea. Sa fie cat mai ieftin. Vreau sa-l fac incet, cu temei si fara graba pentru Capra.
hallo!!! am facut caprioul, si m-am si plimbat cu el , asa, fara acte...n-am mai rezistat! acu am o mare problema..puntea spate sta mai spre dreapta cu vreo 3 cm..nu stiu cum naiba sa-i fac geometria, ca la mine nu mai are brate, se prinde doar in foile de arc si telescoape..mi se pare ca puntea nu mai e originala a masinii, e de alt model de capri, ca sa pun bratele alea trebe sa adaptez niste prinderi pe caroserie...banuiesc ca asta e singurul mod de a o centra,nu?
ati reusit pana la urma tu si Fordu_V6(Liviu Redline) sa-i faceti motorul? uraaaa )))
Care stiti de vre-un motor pe carburator 6 in V, 2.3-2.8. Nu conteaza starea. Sa fie cat mai ieftin. Vreau sa-l fac incet, cu temei si fara graba pentru Capra.