r3mIx copile fugi de aici ca esti varza. Esti si tu un nimea-n drum care se crede tare. La tine totul se masoare in smecherie ca asa le zice la manea. Emani prea multa incultura pentru forumul acesta. Treci pe
www.forum.piataobor.ro si vorbeste acolo cu smecherasii tai ce cul esti ca ai batut pe unu ca ti s-or urcat hormonii, poate poate ajungi si tu vedeta la teve ca prietenu astalalat a tau.
Quote:
Originally Posted by Razvan_Still
@RA_2fast4u ..... eu cred ca a cam stiut ce face si Q nu e departe de omor... omu' a stat pe margine cu, cutitul in timp ce se bateau baietii dupa care 2 din gasca lui au fugit (se aplanase putin conflictul) si s-a bagat el si dea cu cutzitul... in FMK a dat de 4 ori cand era cazut jos! (prima data in mana, a doua oare in burta...l'a lasat..dupa care a revenit cu lovitura fatala) Cat de disperat sa fi? altuia a vrut sa'i dea cu cutzitul in gat, si l'a nimerit in ceafa... greu de spus ce a vrut si ce nu....
uite de exemplu "r3mIx" care vede prea multe filme de actiune si la un moment dat nu sti in ce se poate transorma..
|
....... nici odata nu am inteles.. cum poti sa fi atat de prost/necugetat/incult incat sa faci asa ceva... sa bagi cutitul in cineva.
recent prietenul unei cunostinte de-a mele a fost batut pana cand a intrat in coma.. de ce? pentru ca incerca sa isi protejeze prietena da un nimeni ca ala. Ce sa ii faci... nu mai bine facea tepes?