17-10-07, 12:42
|
|
 Stage 5
|
Pareri pro si contra despre concursurile Reader's Digest
aici va datzi cu parea despre astfel de concursuri
|
|
|
17-10-07, 12:50
|
|
 Stage 5
|
Re: Pareri pro si contra despre concursurile Reader's Digest
hai sa incep yo...asta vara am primit un plic de la reader's digest, in care surpriza, ma trezesc k sunt selectat k finalist la tragea la sortzi pt o multime de premii....ambitzia m-a facut sa urmez toti pasi de urmat pentru a ajunge la marea extragere, dar pentru ca asta sa fie posibil am fost nevoit sa cumpar o multime de carti , bani nu ar fi problema pt k aceste carti sunt interesante, dar pt omul de rand sunt scumpe.
intrebarea ar fi dak printre noi se afla vrun castigator!?
desi nu am avut de la inceput un gram de credibilitate in ei
deci pareri, observatzi si cred k ar trebui data o lege in privintza asta in legatura cu asfel de concursuri
|
|
|
17-10-07, 13:21
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Toata lumea primeste aceasta baliverna ... cum ca ar fi finalist ...
Numai la mine in bloc am vazut 15 "finalisti" ...
Sa ma scuteasca cu magariile astea.
|
|
|
17-10-07, 15:53
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
si eu am primit scrisoarea aia ca sunt finalist  si tot asta vara
|
|
|
17-10-07, 15:55
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
de 2 ani tot primim ... so ...
e teapa ...
|
|
|
17-10-07, 16:44
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Mitsubishi] [Anonymous Motorsport ]
|
Daca-i bagi in seama, te sufoca dupa aia cu scrisorile.  Am dat N'spe mii de telefoane sa ma lase in pace si abia am reusit. Erau vremuri in care luam sacose de scrisori din cutie si nu comandasem decat o carte la ei, chiar interesanta. Dupa aia, a inceput avalansa  Dupa parerea mea e o mare prostie...te obliga sa cumperi produse prinintermediul vrajelilor de "marea finala" si sanse de 1 din 3 sa castigi "marele premiu".
17-10-07, 19:04
|
|
 Stage 5
|
avetzi dreptate totzi....o fatza tare astazi, am fost sa platesc o carte pe care o vroia maicamea si ma trezesc cu 5 pers care stateau la rand sa trimita la ei ca sa castige (gogosi) si dak imi amintesc bine intro plianta de la ei scria ceva de genul k sunt 0,03% din cei selectatzi in judetul nostru, a pai cum e asta, logic as insemna ca sunt decat 3 pers selectate si noi acolo eram 6, am continuat mai mult de gura lu maicamea k yo unul nu ii bagam in seama
ar mai fi o chestie cu care s-au dat de gol, e vb de baza lor de data cu adrese ale potentialilor ,,clientzi,, care e c-am veche, spun asta pt k am observat pe alte forumuri un caz in care cei de la reader,s au trimis in nerepetate randuri scrisori de gen k esti finalist la adresa si pe numele unei pers care era decedate de 6 ani
|
|
|
27-02-08, 12:47
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [VW]
|
Te prostesc, nu stiu cum sa va mai ia bani, ai mei au lua 3 carti si daka am vazut k tot continua am trimit niste scrisori de "dragoste" la adresa lor, ceva de genu "Va iau, va dau, va rup oasele, duva in .... etc, numai trimiteti shituri dinastea k va incendiez pe totzi pe rand pana la ultimul" si sau potolit e ce mai de *** treaba care o fac ei, minte lumea pe fata!
27-02-08, 12:54
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
teapa...si mai erau uni,da aia te sunau pe telefon sa te duci nush unde si nush cu cati bani la tine ca au produse "belea" si tot asa
|
|
|
28-02-08, 20:58
|
|
 Stage 5
|
luati o carte si uitati sa o platiti...sigur nu va mai trimit plicuri. intr-un final o sa va cerav banii si gata.
|
|
|
29-02-08, 15:00
|
|
|
4Tuning International Member
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [DAEWOO]
|
Am luat 3 carti si am "uitat" sa le platesc  Trebuie sa recunosc, sunt interesante.
|
|
|
01-03-08, 16:38
|
|
|
4Tuning International Member
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by TR_00_ANN
dak imi amintesc bine intro plianta de la ei scria ceva de genul k sunt 0,03% din cei selectatzi in judetul nostru, a pai cum e asta, logic as insemna ca sunt decat 3 pers selectate si noi acolo eram 6,
|
daca tu reprezinti 0.03% asta inseamna ca doar din Teleorman sunt selectionati 3300 de persoane... Putin peste 3 totusi..
|
|
|
|
|