nu nu nu

ma tot bipuia la 3-4 noapte un numar pana o data o facut greseala sa nu mai ascunda numarul si l`am vazut.
el ma bipuia noaptea eu il sunam dimineata si`l injuram 10 secunde de sfinti apoi inchideam.
ala era pe zi ce trece tot mai socat de unde am eu numarul lui.
apoi i`am zis sa inceeze si o mai pus o persoana sa imi de`a bipuri noaptea.
apoi i`am dat anunt la matrimoniale...ca`i tipa buna, se ciocaneste pe sticle de vin nu pe bani...si cred ca l`o fi sunat careva

apoi i`am scos apartamentul la vanzare, telefoane mobile, masini...numa eu stiu cate anunturi cu obiecte am dat si toate aveau nr lui de telefon.
aia cu armele nu la mine s`o intamplat...am vazut si eu pe forum cand am intampinat problema asta un post cu armele.
dar oricum...daca nu sti ce faci.
ai numarul de telefon? baga anunturi pe 10 site`uri diferite..cu numarul lui de telefon.
imagineaza`ti daca intr`o zi citesc ajnuntul doar 3 persoanex10site`uri=30 de persoane /zi ori 14 zile cat tine un anunt pe net = 420 de persoane diferite caer`l vor injura

cand vor afla ca individul le`o tras tzeapa

cel mai bine`i sa`i bagi apartamentul la vanzare...la 60% din pretul real al pietii. omu o sa`si schimbe cartela dupa 2-3 zile, crede`ma

daca mai ai probleme da`mi numarul ca ti`l execut eu...daca`i ceva ii comandam si niste spoilere si sa`i vina acasa