Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-09-07, 17:27   #1
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]
Angry mi-au furat bara

azi noapte, 25 septembrie 2007, cineva m-a usurat de bara fata la masina...nu stiu cum s-a intamplat, nu mai pot de nervi...azi cand vroiam sa ma duc la munca am vazut masina fara bara si am ramas"masca"

asta s-a intamplat in regie, in parcare....nici o urma nimic, doar bara smulsa cu tot cu numar

daca vede cineva numarul de inmatriculare cj 28 mkn pe alta masina decat un pisik e36, compact albastru inchis ,va rog eu sa ma anuntati...cu politia nu am rezolvat nimic pentru ca nu sunt propietar si nu pot sa declar numaru furat, nu pot sa fac nimic..nici nu au venit sa se uite la masina, eventual sa ia amprente ceva ...

ce sa fac?
giubau_v8 is offline  
Old 26-09-07, 17:43   #2
MauS

Stage 5

MauS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
[Anonymous Motorsport ]
Default Re: mi-au furat bara

Quote:
Originally Posted by giubau_v8 View Post
azi noapte, 25 septembrie 2007, cineva m-a usurat de bara fata la masina...nu stiu cum s-a intamplat, nu mai pot de nervi...azi cand vroiam sa ma duc la munca am vazut masina fara bara si am ramas"masca"

asta s-a intamplat in regie, in parcare....nici o urma nimic, doar bara smulsa cu tot cu numar

daca vede cineva numarul de inmatriculare cj 28 mkn pe alta masina decat un pisik e36, compact albastru inchis ,va rog eu sa ma anuntati...cu politia nu am rezolvat nimic pentru ca nu sunt propietar si nu pot sa declar numaru furat, nu pot sa fac nimic..nici nu au venit sa se uite la masina, eventual sa ia amprente ceva ...

ce sa fac?

Daca poti sa dai de proprietar usor, du-te cu el la politie. Bara avea ceva special sau era originala?
MauS is offline  
Old 26-09-07, 17:53   #3
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

era originala...prop[ietaru e in cluj
giubau_v8 is offline  
Old 26-09-07, 18:35   #4
G0rdy
Banned

Stage 5

asta da "minune"...pana acuma nu am mai auzit...dar cred ca a fost pus de cineva care avea nevoie de o bara de pisik..cine stie..alfel nu vad o explicatie
G0rdy is offline  
Old 28-09-07, 15:16   #5
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

cine are de vanzare o bara?
giubau_v8 is offline  
Old 28-09-07, 15:26   #6
MauS

Stage 5

MauS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by giubau_v8 View Post
cine are de vanzare o bara?
Cauta la bazar.....era cineva care dezmembra un e36 mai demult. Cu numarul vezi sa nu ai probleme. Sau ai rezolvat-o?
MauS is offline  
Old 28-09-07, 15:34   #7
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

cu numarul...am fost si azi la politie..dupa 1 ora de asteptat m-am dus la sefu de tura..si in 5 min mi-a dat o dovada ca numarul a disparut...
cat despre bara...am cautat peste tot azi..nu am gasit decat noua...undeva la 3.5 mil...vreau una second ca tot dau masina ....am cautat la bazar..am dat vreo 2 telefoane da nimeni nu mai are bara fata..se pare ca sunt cautate
giubau_v8 is offline  
Old 06-10-07, 22:13   #8
Bogyciu

Stage 5

Bogyciu's Avatar

Ai gasit bara? Cred ca am eu ceva da nu stiu sigur daca e de pisica, pun o poza maine. E putin julita dedesupt, cu niste spritz chit se rezolva... Zi daca te intereseasa.
Bogyciu is offline  
Old 06-10-07, 23:19   #9
Bogyciu

Stage 5

Bogyciu's Avatar

Ia uite ce am eu, daca te intereseaza dai un semn. E putin mai noua decat ce vrei tu...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00143.JPG
Views:	148
Size:	444.0 KB
ID:	361863  
Bogyciu is offline  
Old 07-10-07, 01:40   #10
dreaq

Stage 5

dreaq's Avatar

Pai tu crezi ca hotul e destul de idiot incat sa monteze bara si sa lase si numarul pe ea? Bine ar fi asa dar cred ca intra in top 10 al boilor de pe planeta:P
dreaq is offline  
Old 10-10-07, 00:50   #11
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

Quote:
Originally Posted by dreaq View Post
Pai tu crezi ca hotul e destul de idiot incat sa monteze bara si sa lase si numarul pe ea? Bine ar fi asa dar cred ca intra in top 10 al boilor de pe planeta:P

eu m-am gandit ca poate respectivul nu avea interes doar cu bara...stiu eu din ce retea o fi facand parte? stiu eu la ce furturi s-o fi folosind numarul meu?..deaia mi-e mie...sa nu ma tezesc cu politia la usa ca m-a vazut nush cine ca dadeam spargerea nush unde

bara am cumparat pana la urma..da ii lipsesc 2 bandouri

se poate inchide/sterge topicul asta ca nu isi mai are rostul
giubau_v8 is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -