Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 12-05-07, 13:00   #1
c i k y
Dacia Driver

Stage 5

c i k y's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[DACIA]
Default Ajutor !

Vreau sa ma duc duminica pana in Bulgaria si am auzit ca nu pot sa ies numai cu buletinul pentru ca sunt minor...o sa ma duc cu matusa si unchiul meu
Stie careva ce acte imi trebuiesc ? Am auzit ceva de o semnatura a parintilor...
Astept un raspuns...multumesc

Logan 1.6 8v Kiss
c i k y is offline  
Old 12-05-07, 13:14   #2
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]
Default Re: Ajutor !

procura... de la parinti iti trebuie..... care cred ca o poti obtine de la orice notariat
GolfuletzS is offline  
Old 12-05-07, 13:35   #3
c i k y
Dacia Driver

Stage 5

c i k y's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[DACIA]

ms golfuletz
c i k y is offline  
Old 13-05-07, 15:39   #4
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by c i k y View Post
Vreau sa ma duc duminica pana in Bulgaria si am auzit ca nu pot sa ies numai cu buletinul pentru ca sunt minor...o sa ma duc cu matusa si unchiul meu
Stie careva ce acte imi trebuiesc ? Am auzit ceva de o semnatura a parintilor...
Astept un raspuns...multumesc

trebuie acordul parintiilor .. k esti minor
Psycho is offline  
Old 15-05-07, 19:31   #5
c i k y
Dacia Driver

Stage 5

c i k y's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[DACIA]

acum am aflat..imi trebuie procura si cazierele insotitorilor...e o mare incurcatura
multumesc puteti inchide topicul
c i k y is offline  
Old 15-05-07, 20:09   #6
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

nu vreau sa deschid alt topic pt asta dar daca tot e vorba de iesit din tara and stuff, nu stie careva in ungaria sunt legale detectoarele?
RA_2fast4u is offline  
Old 15-05-07, 22:40   #7
MeHiGH

Stage 5

MeHiGH's Avatar

Nu stiu daca sunt legale , dar daca iesi pe la Vama Veche si mergi drept inainte , pana la Nisipurile de Aur mergi f putin prin localitate . Dupa Nisipuri nu stiu , dar pana acolo nu am intalnit echipaj de politie , masina de politie si nici nu am vazut vreo camera pe vreun stalp .
E si foarte greu sa apreciezi viteza legala , pentru ca probabil nu o fi ca la noi si nici nu prea sunt indicatoare .
Ai grija la drum pentru ca este in constructie, pot fi unele zone prin care poti aprecia viteza mult prea mare pentru stare asfaltului , rezultand zguduieli puternice .

Asfalt uscat si drum bun .

MeHiGH is offline  
Old 15-05-07, 22:43   #8
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by MeHiGH View Post
Nu stiu daca sunt legale , dar daca iesi pe la Vama Veche si mergi drept inainte , pana la Nisipurile de Aur mergi f putin prin localitate . Dupa Nisipuri nu stiu , dar pana acolo nu am intalnit echipaj de politie , masina de politie si nici nu am vazut vreo camera pe vreun stalp .
E si foarte greu sa apreciezi viteza legala , pentru ca probabil nu o fi ca la noi si nici nu prea sunt indicatoare .
Ai grija la drum pentru ca este in constructie, pot fi unele zone prin care poti aprecia viteza mult prea mare pentru stare asfaltului , rezultand zguduieli puternice .

Asfalt uscat si drum bun .
prietene drag cu parere de rau te anunt ca imperiul austro ungar s-a destramat iar acum ungaria este o tara micuta... si chiar nu a ocupat nici odata teritorii asa extinse(pana la marea neagra) ea se situeaza in vestul tarii noastre iar ceea ce spui tu acolo este o alta tara si se numete bulgaria )
RA_2fast4u is offline  
Old 15-05-07, 22:46   #9
MeHiGH

Stage 5

MeHiGH's Avatar

Scuza-ma , am ramas in minte cu "Bulgaria" pentru ca ciky din pricina aceste tari a deschis topicul .
Inca odata , scuze .

eh , o litera buclucasa :d
MeHiGH is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -