Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ajutor ! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/40984-ajutor.html)

c i k y 12-05-07 13:00

Ajutor !

Vreau sa ma duc duminica pana in Bulgaria si am auzit ca nu pot sa ies numai cu buletinul pentru ca sunt minor...o sa ma duc cu matusa si unchiul meu
Stie careva ce acte imi trebuiesc ? Am auzit ceva de o semnatura a parintilor...
Astept un raspuns...multumesc :sad:

GolfuletzS 12-05-07 13:14

Re: Ajutor !

procura... de la parinti iti trebuie..... care cred ca o poti obtine de la orice notariat

c i k y 12-05-07 13:35

ms golfuletz

Psycho 13-05-07 15:39

Quote:

Originally Posted by c i k y (Post 897392)
Vreau sa ma duc duminica pana in Bulgaria si am auzit ca nu pot sa ies numai cu buletinul pentru ca sunt minor...o sa ma duc cu matusa si unchiul meu
Stie careva ce acte imi trebuiesc ? Am auzit ceva de o semnatura a parintilor...
Astept un raspuns...multumesc :sad:

trebuie acordul parintiilor .. k esti minor

c i k y 15-05-07 19:31

acum am aflat..imi trebuie procura si cazierele insotitorilor...e o mare incurcatura
multumesc puteti inchide topicul

RA_2fast4u 15-05-07 20:09

nu vreau sa deschid alt topic pt asta dar daca tot e vorba de iesit din tara and stuff, nu stie careva in ungaria sunt legale detectoarele?

MeHiGH 15-05-07 22:40

Nu stiu daca sunt legale , dar daca iesi pe la Vama Veche si mergi drept inainte , pana la Nisipurile de Aur mergi f putin prin localitate . Dupa Nisipuri nu stiu , dar pana acolo nu am intalnit echipaj de politie , masina de politie si nici nu am vazut vreo camera pe vreun stalp .
E si foarte greu sa apreciezi viteza legala , pentru ca probabil nu o fi ca la noi si nici nu prea sunt indicatoare .
Ai grija la drum pentru ca este in constructie, pot fi unele zone prin care poti aprecia viteza mult prea mare pentru stare asfaltului , rezultand zguduieli puternice :D.

Asfalt uscat si drum bun . :D

RA_2fast4u 15-05-07 22:43

Quote:

Originally Posted by MeHiGH (Post 903334)
Nu stiu daca sunt legale , dar daca iesi pe la Vama Veche si mergi drept inainte , pana la Nisipurile de Aur mergi f putin prin localitate . Dupa Nisipuri nu stiu , dar pana acolo nu am intalnit echipaj de politie , masina de politie si nici nu am vazut vreo camera pe vreun stalp .
E si foarte greu sa apreciezi viteza legala , pentru ca probabil nu o fi ca la noi si nici nu prea sunt indicatoare .
Ai grija la drum pentru ca este in constructie, pot fi unele zone prin care poti aprecia viteza mult prea mare pentru stare asfaltului , rezultand zguduieli puternice :D.

Asfalt uscat si drum bun . :D

prietene drag cu parere de rau te anunt ca imperiul austro ungar s-a destramat iar acum ungaria este o tara micuta... si chiar nu a ocupat nici odata teritorii asa extinse(pana la marea neagra) ea se situeaza in vestul tarii noastre iar ceea ce spui tu acolo este o alta tara si se numete bulgaria :))

MeHiGH 15-05-07 22:46

Scuza-ma , am ramas in minte cu "Bulgaria" pentru ca ciky din pricina aceste tari a deschis topicul .
Inca odata , scuze .

eh , o litera buclucasa :d

All times are GMT +2. The time now is 05:31.

- Copyright 2026 4Tuning