Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 27-11-03, 18:28   #1
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
Default Viata in Romania

Viata de zi cu zi a devenit din ce in ce mai grea pentru omul de rand. Recent, la TV a fost facut un top al celor mai bogati romani ( care au averile declarate ). Ei nu stiu ce inseamna sa nu ai bani sa pui o paine pe masa, nu stiu ce inseamna sa nu poti platii intretinerea, curentul, telefonul, etc.

Ce salariu credeti ca ar fi de ajuns pentru a duce o viata decenta in tara asta?

Astept parerile voastre, cat si alte probleme care se pun in viata de zi cu zi.
Old 27-11-03, 18:42   #2
cioli17

Stage 5

cioli17's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]
Default Cioli17

Quote:
Sincer??.......ar trebuii sa fie lejer 500 de parai
pe luna!!...daca vrei sa vezi o carte cu \"cei mai bogati 300 de oameni\" cumpara revista aia CAPITAL sau mai bine iti iei AUTO OPTION(parerea mea)nu??
cioli17 is offline   Reply With Quote
Old 27-11-03, 18:43   #3
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

intre 500 si 2000 de euro :P
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 27-11-03, 21:02   #4
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

hmmm
eu cred ca salariul minim ar trebui sa fie lafel ca in tzarile UE

PS
nu mi se pare un subject bun pt un forum despre mashini
tekno is offline   Reply With Quote
Old 28-11-03, 06:01   #5
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by \"tekno\"
hmmm

PS
da, tre pus la diverse

eu daca as avea in Ro o lujba de 1200 and + Euro/luna, m-as intoarce clar......cam atat cred ca trebui pt o viatza buna, fara excese sau luxuri mari, dar mult peste media actuala......

eu ma cam disput de vreo 2 saptamani pe Autoshow.ro/forum despre chestia cu Daciile vs SH, cum multi vad un Cielo o masina de rand pt romani, cand de fapt jumate de populatie n-au ce manca.....

cum zici tu Gabi, unii nu stiu ce inseamna sa nu ai bani de o paine, sincer, nici eu nu am trecut prin asa ceva (cand traiam in Ro ma refer) dar pot sa realizez cum e si sunt constient de realitate........si aici sunt foarte foarte multi care nu inteleg ce-i aia sa nu ai bani pt chestii banale pt ei(o masina noua, celular scump, excursii prin mexic si Cuba).......se nasc in familii deja instarite, cu case, cu 2-3 masini si li se pare totul ceva normal.......foarte rasfatati....
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Old 28-11-03, 13:12   #6
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by \"pimp_lex\"
Quote:
hmmm

PS
da, tre pus la diverse

eu daca as avea in Ro o lujba de 1200 and + Euro/luna, m-as intoarce clar......cam atat cred ca trebui pt o viatza buna, fara excese sau luxuri mari, dar mult peste media actuala......

eu ma cam disput de vreo 2 saptamani pe Autoshow.ro/forum despre chestia cu Daciile vs SH, cum multi vad un Cielo o masina de rand pt romani, cand de fapt jumate de populatie n-au ce manca.....

cum zici tu Gabi, unii nu stiu ce inseamna sa nu ai bani de o paine, sincer, nici eu nu am trecut prin asa ceva (cand traiam in Ro ma refer) dar pot sa realizez cum e si sunt constient de realitate........si aici sunt foarte foarte multi care nu inteleg ce-i aia sa nu ai bani pt chestii banale pt ei(o masina noua, celular scump, excursii prin mexic si Cuba).......se nasc in familii deja instarite, cu case, cu 2-3 masini si li se pare totul ceva normal.......foarte rasfatati....
tekno, pimp: topicul este deja in sectiunea Diverse. Deviasem de la subiect intr-un alt topic, dintr-o alta sectiune ( nu mai retin care ) si am facut aici topic special.

pimp: 1200 Euro/USD / luna cred si eu ca sunt de ajuns. Sa stai intr-un apartament cu 2-3 camere si sa ai TV, calculator, internet, telefon, etc. , banii astia sunt super de ajuns... Eu cunosc pe cineva ( sta singura ) care are salariul 500 $ / luna si pe langa ce-am enumerat mai sus, isi permite sa-si satisfaca si anumite capricii ( eu ). Daca ei ii ajung banii astia, la 2 persoane ar ajunge sigur 1200.

Cielo masina omului de rand ? Nici gand. Daca ar fi asa de accesibila, lumea s-ar ingramadi la Cielo, dar toti dau cu botu' in monstruozitatea aia numita SOLENZA

Cat despre situatia in care sa nu ai bani de o paine, va spun din proprie experienta, ca nu se compara cu nici o alta situatie de genu' asta.
Am avut o perioada cand am stat singur ( fara parinti ), munceam, dar banii nu imi ajungeau pentru kirie si toate cele ... A fost nasol, de aceea m-am si intors acasa.

Numai bine...
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 28-11-03, 17:31   #7
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:
Originally Posted by \"pimp_lex\"
Quote:
hmmm

PS
da, tre pus la diverse

tekno, pimp: topicul este deja in sectiunea Diverse. Deviasem de la subiect intr-un alt topic, dintr-o alta sectiune ( nu mai retin care ) si am facut aici topic special.

pimp: 1200 Euro/USD / luna cred si eu ca sunt de ajuns. Sa stai intr-un apartament cu 2-3 camere si sa ai TV, calculator, internet, telefon, etc. , banii astia sunt super de ajuns... Eu cunosc pe cineva ( sta singura ) care are salariul 500 $ / luna si pe langa ce-am enumerat mai sus, isi permite sa-si satisfaca si anumite capricii ( eu ). Daca ei ii ajung banii astia, la 2 persoane ar ajunge sigur 1200.

Cielo masina omului de rand ? Nici gand. Daca ar fi asa de accesibila, lumea s-ar ingramadi la Cielo, dar toti dau cu botu' in monstruozitatea aia numita SOLENZA

...
da, stiu ca si 500 sunt de ajuns pana la urma , dar nu-ti poti permite prea multe, de exemplu, la masina tre sa ramai ceva de gen dacia, cielo etc......de asta am zis 1200, ca sa pot bag in masina mai ales ca am vazut asa preturile la leasinguri si sunt exagerate dea dreptul.....

Stiu si eu faza cu Cielo, si sincer si Solenta mi se pare mult peste puterea de cumparare a \"romanului de rand\"......pt cei numerori care deabea au ce manca, masina e un lux, orice masina ar fii ea (inafara de un Trabant probabil)
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Old 29-11-03, 11:01   #8
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

pimp: la Solenza se baga lumea pentru ca e in rate si pretul final este mai mic decat al unui Cielo. Oricum, masina asta-i de kko si n-as lua asa ceva nici pe gratis. Ma multumesc cu Oltcitu' meu

Viata e din ce in ce mai grea.

PS: de pe 1 decembrie se face painea 10000 de lei
Old 29-11-03, 11:35   #9
Geo

Stage 5

Geo's Avatar

Hai ca pe asta cu painea de 10.000 n-o mai cred... iese revolutie iar...
Geo is offline   Reply With Quote
Old 29-11-03, 11:54   #10
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Geo: asteapta si-o sa vezi. Cel putin, in Craiova s-a anuntat scumpirea.
Old 29-11-03, 13:31   #11
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

lame..
pe la noi painea de un kg e 17 mii la voi cat dreq e o paine/franzela de 1kg???
Old 29-11-03, 13:33   #12
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

tekno: sunteti fericiti ma. In Craiova, painea de 370 gr este 8000 de lei, iar de la 1 decembrie s-a anuntat alta scumpire, cum ca s-ar face 9 sau 10000.
Old 30-11-03, 17:56   #13
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by \"Gabi\"

tekno: sunteti fericiti ma. In Craiova, painea de 370 gr este 8000 de lei, iar de la 1 decembrie s-a anuntat alta scumpire, cum ca s-ar face 9 sau 10000.
caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat? 10.000 o paine de nici macar 1 kg???
facetzi greva ma oamini, aia ishi abt joc de voi
de scumpit shi la noi acuma nu demult s-a scumpit... da da-o dreq nici chiar in halu ala
Old 30-11-03, 18:52   #14
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

tekno: nevoia te face sa cumperi si painea aia de 340 gr la 10000 lei...
Old 30-11-03, 22:59   #15
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

da' mah..
yo am intzeles asta...
da' totushi mi se pare un pretz exagerat de mare...
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -