![]() |
Viata in Romania
Viata de zi cu zi a devenit din ce in ce mai grea pentru omul de rand. Recent, la TV a fost facut un top al celor mai bogati romani ( care au averile declarate ). Ei nu stiu ce inseamna sa nu ai bani sa pui o paine pe masa, nu stiu ce inseamna sa nu poti platii intretinerea, curentul, telefonul, etc.
Ce salariu credeti ca ar fi de ajuns pentru a duce o viata decenta in tara asta? Astept parerile voastre, cat si alte probleme care se pun in viata de zi cu zi. |
Cioli17
Quote:
|
intre 500 si 2000 de euro :P
|
hmmm
eu cred ca salariul minim ar trebui sa fie lafel ca in tzarile UE PS nu mi se pare un subject bun pt un forum despre mashini |
Quote:
eu daca as avea in Ro o lujba de 1200 and + Euro/luna, m-as intoarce clar......cam atat cred ca trebui pt o viatza buna, fara excese sau luxuri mari, dar mult peste media actuala...... eu ma cam disput de vreo 2 saptamani pe Autoshow.ro/forum despre chestia cu Daciile vs SH, cum multi vad un Cielo o masina de rand pt romani, cand de fapt jumate de populatie n-au ce manca..... cum zici tu Gabi, unii nu stiu ce inseamna sa nu ai bani de o paine, sincer, nici eu nu am trecut prin asa ceva (cand traiam in Ro ma refer) dar pot sa realizez cum e si sunt constient de realitate........si aici sunt foarte foarte multi care nu inteleg ce-i aia sa nu ai bani pt chestii banale pt ei(o masina noua, celular scump, excursii prin mexic si Cuba).......se nasc in familii deja instarite, cu case, cu 2-3 masini si li se pare totul ceva normal.......foarte rasfatati.... |
Quote:
pimp: 1200 Euro/USD / luna cred si eu ca sunt de ajuns. Sa stai intr-un apartament cu 2-3 camere si sa ai TV, calculator, internet, telefon, etc. , banii astia sunt super de ajuns... Eu cunosc pe cineva ( sta singura ) care are salariul 500 $ / luna si pe langa ce-am enumerat mai sus, isi permite sa-si satisfaca si anumite capricii ( eu 8) ). Daca ei ii ajung banii astia, la 2 persoane ar ajunge sigur 1200. Cielo masina omului de rand ? Nici gand. Daca ar fi asa de accesibila, lumea s-ar ingramadi la Cielo, dar toti dau cu botu' in monstruozitatea aia numita SOLENZA :evil: Cat despre situatia in care sa nu ai bani de o paine, va spun din proprie experienta, ca nu se compara cu nici o alta situatie de genu' asta. Am avut o perioada cand am stat singur ( fara parinti ), munceam, dar banii nu imi ajungeau pentru kirie si toate cele :( ... A fost nasol, de aceea m-am si intors acasa. Numai bine... |
Quote:
Stiu si eu faza cu Cielo, si sincer si Solenta mi se pare mult peste puterea de cumparare a \"romanului de rand\"......pt cei numerori care deabea au ce manca, masina e un lux, orice masina ar fii ea (inafara de un Trabant probabil) |
pimp: la Solenza se baga lumea pentru ca e in rate si pretul final este mai mic decat al unui Cielo. Oricum, masina asta-i de kko si n-as lua asa ceva nici pe gratis. Ma multumesc cu Oltcitu' meu :twisted:
Viata e din ce in ce mai grea. PS: de pe 1 decembrie se face painea 10000 de lei :lol: |
Hai ca pe asta cu painea de 10.000 n-o mai cred... iese revolutie iar...
|
Geo: asteapta si-o sa vezi. Cel putin, in Craiova s-a anuntat scumpirea.
|
lame..
pe la noi painea de un kg e 17 mii la voi cat dreq e o paine/franzela de 1kg??? |
:lol:
tekno: sunteti fericiti ma. In Craiova, painea de 370 gr este 8000 de lei, iar de la 1 decembrie s-a anuntat alta scumpire, cum ca s-ar face 9 sau 10000. |
Quote:
facetzi greva ma oamini, aia ishi abt joc de voi :evil: de scumpit shi la noi acuma nu demult s-a scumpit... da da-o dreq nici chiar in halu ala |
tekno: nevoia te face sa cumperi si painea aia de 340 gr la 10000 lei...
|
da' mah..
yo am intzeles asta... da' totushi mi se pare un pretz exagerat de mare... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning