28-09-09, 22:22
|
|
REDACTOR 4TUNING
Stage 5
Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
|
ORANGE - diALOg-ul nostru cel de toate zilele
Orange,unul dintre cei 4 colosi ai telefoniei mobile Romanesti este acum si aici intors si dezbatut pe toate partile.Am creat acest topic cu scopul de a ne spune off-ul,de a lauda,de a sustine,de a critica(cu argumente) ORANGE Romania.Abonamente,cartele,oferte,telefoane,best deal,Puncte Thank You, Logo,soft toate de la A la Z.
Incep eu.De cat am dat nas in nas cu telefonia mobila pe la 14 ani.Am fost client orange.Nu ma impresionat insa nici nu ma dezamagit cu nimic.Momentan detin un LG KP 501 Cookie.Best dealu-ul din mai-iunie. Am mai avut si un 6300 tot de la orange.Destul despre mine sa incepem propriu zius acest topic.
Luna este pe sfarsite si se apropie noul Best Deal.Actuaul LG KP990i este pe ultima suta de metri.Un telefon bun si atat. Previziuni,pareri,date secrete,date oficiale despre viitorul Best deal?
Abonamente,oferte,lichidarii de stocuri putem discuta despre tot ce inseamna ORANGE pe acest topic.
Rog sa se pastreze un grad de decenta in comunicare.Pentru a pastra acest topic curat si fara greseli.
|
|
|
28-09-09, 23:08
|
|
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Re: ORANGE -Dialogul nostru cel de toate zilele
Eu raman la Vodafone-ul meu. In afara de tarifele scazute la net pe mobil, nu ma atrage nimic la Orange.
|
|
|
28-09-09, 23:29
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Cred ca pe primul loc in Romania este Cosmote, urmeaza Orange si after Vodafone-ul......intr-un timp tineam 2 telefoane, unul pentru Cosmote, altul pentru Orange, dar cu timpul majoritatea pritenilor mei au trecut pe Cosmote......asa ca tineam Orange-ul numai pentru 2 maxim 3 prieteni, care si ei la randul lor aveau tot 2 telefoane, tot Cosmote si Orange......asa ca sorry, dar Orange pentru mine a decazut. De ce? Pentru ca nu prea il mai foloseste lumea asa mult.
|
|
|
28-09-09, 23:35
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
|
depinde de zonele tarii. eu in onesti/bacau nu am prea multi prieteni pe cosmote tocmai de aceea am orange si zapp
|
|
|
28-09-09, 23:40
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by Bmw_Rulllzzz
depinde de zonele tarii. eu in onesti/bacau nu am prea multi prieteni pe cosmote tocmai de aceea am orange si zapp
|
Da, intradevar, e si asta o varianta
|
|
|
28-09-09, 23:49
|
|
REDACTOR 4TUNING
Stage 5
|
E si asta un adevar.La mine in familie de la varul de gradu 2 pana la fratele mamei si toata familia mea are Orange.Majoritatea prietenilor mei sunt pe orange,deoarece inca nu suntem pe bani proprii incat sa ne permitem 2 abonamente.Insa cu timpul voi trece si eu la cosmote.Hai sa va mai zic o barfa doua...Sunt zvonuri ca in decembrie best dealu va fi 5800 sau Iphone .Ce parere aveti? Orange va da lovitura si va castiga multi clienti pierduti si va atrage altii noi sau sunt doar zvonuri si vom avea din nou un samsung de "fetitze cu fitze".
|
|
|
29-09-09, 11:17
|
|
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete]
|
Good Joke, niciodata n-o sa bage orange iPhone la best deal, asa cum n-au bagat acum un an N95 8GB. Iphone 3G-ul costa minim 2000lei nou, sigilat, cu garantie, de la magazine care se respecta si cu care nu ai probleme (nu se pune problema de telefon brand-uit orange... etc). Iar Orange n-au bagat niciodata la BD un telefon mai scump de 700-800lei (imi amintesc cand au bagat K810i acum un an). Din aceste motive mi-am dat seama ca n-are rost sa umblu dupa best deal-uri, acest fenomen fiind o modalitate de a atrage cumparatorii de abonamente. In cel mai bun caz o sa bage un Nokia 5800, daca baga iPhone imi cumpar doua ). In ultimul timp nu m-am mai complicat cu telefoane brand-uite (estetic si in soft) de la orange.
Last edited by sergini0; 29-09-09 at 11:22.
|
|
|
29-09-09, 11:32
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by sergini0
Good Joke, niciodata n-o sa bage orange iPhone la best deal, asa cum n-au bagat acum un an N95 8GB. Iphone 3G-ul costa minim 2000lei nou, sigilat, cu garantie, de la magazine care se respecta si cu care nu ai probleme (nu se pune problema de telefon brand-uit orange... etc). Iar Orange n-au bagat niciodata la BD un telefon mai scump de 700-800lei (imi amintesc cand au bagat K810i acum un an). Din aceste motive mi-am dat seama ca n-are rost sa umblu dupa best deal-uri, acest fenomen fiind o modalitate de a atrage cumparatorii de abonamente. In cel mai bun caz o sa bage un Nokia 5800, daca baga iPhone imi cumpar doua ). In ultimul timp nu m-am mai complicat cu telefoane brand-uite (estetic si in soft) de la orange.
|
Sunt perfect de acord cu tine , sergiule mai degraba 5800 decat iphone ... Sper sa fie adevarat zvonul ...ma rog la un 5800 ar fi frumos ( telefon cu design interesant si soft bun ) Daca ar fi aja m-as trece pe orange. Majoritatea prietenilor mei sunt in aceasta retea aja ca ar fi o alegere buna . Plus ca la internet mobil ... am auzit ca ar fi cam cei mai buni sper sa nu ma insel...
|
|
|
29-09-09, 15:46
|
|
Stage 5
|
Ar fi si cazul sa fie ceva cat-de-cat ok in decembrie. Atunci imi expira abonamentul de 2 ani , si, desi as vrea sa ma scap cumva de abonament, totusi mi-as lua telefon in iarna.
Sincer sa fiu daca gasesc un telefon care sa-mi placa la un pret decent renunt la abonament si trec din nou pe cartela. E prea aiurea...adica e adevarat ca nu-ti mai faci griji ca nu poti suna pe cineva pentru ca nu ai "centi", dar e si aiurea sa am nu-stiu-cate minute IN RETEA doar seara dupa 6, or smth else. Raman cu minutele neconsumate si platesc cost suplimentar.
P.S: la alta retea nu trec, familia si majoritatea prietenilor sunt portocalii - pe restu` ii resping, ca`s din alta retea
|
|
|
29-09-09, 15:57
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
|
Eu am patit'o rau cu Orange . Am abonament , ma rog , am avut abonament la ei de 3 ani cu aceea optiune Family , in total 40 euro /luna , dar rar se intampla sa le platesc sub 300 ron lunar ceea ce e mult dar nu depaseam niciodata 400 ron . Anul asta prin luna aprilie mi'au dat cadou inca o cartela abonament care avea tot atatea minute cate aveam pe abonament . In luna iunie mi'a venit factura de 700 ron . M'am dus la Orange sa le cer factura detailiata , au spus ca doar in 3-4 saptamani , dar am spus sa recalculeze factura ca e imposibil sa fi vorbit atat , mai ales ca cealalata cartela era in seif'ul meu si nimeni nu a vorbit de pe ea , au spus ca trebuie sa astept pentru chestia asta vreo 2 sapt. , n'am avut de ales , cu scandal am platit cei 700 ron . Cealalata luna am avut intradevar cost de vreo 130 euro + 40 euro + 170 euro , dar surpriza , mi'a venit factura de 100 ron !!!! Dupa aceea ma duc sa'mi scot optiunile sa'mi fac un alt abonament , si mi'au facut frate , un abonament de 10 euro+ tva cu 35!!! minute orange SAU 20 nationale !!!! bataie de joc . Am rupt cartela , altu nu mai platesc nimic la orange .
|
29-09-09, 17:59
|
|
Swift Driver
Stage 5
Member of: [Suzuki]
|
am avut abonament la dialog inca,in primul an de functionare.de-alungul timpului au facut nenumarate magarii (nu stiu daca va aduceti aminte de aia cu mesageria vocala,care manca minutele tuturor,dar numai atunci ai putut sa il opresti,daca ai stat ore in sir pe fir pana ce ai primit un operator,daca ai avut in fata ta contractul pt ca sa ii dai toate datele necesare...scurt pe doi,nu mai putea sa gaseasca motive pt care sa te refuze) dar am ramas 10 ani cu abonament,pt ca fiind mult pe drum aveam nevoie de acoperirea lor.pe atunci nimeni nu avea semnal pe drumuri ca si orange.
cam dupa 10 ani,m-am suparat tare,ca si-au batut joc de clientii vechi si numai celor noi veniti au acordat facilitati,care mai de care asa ca m-am reprofilat pe prepay ( si era mult mai convenabil pt mine)
acum tin numarul numai pt roaming si pt drumurile unde nu am semnal digimobil.telefonul de obicei il folosesc pt functiile lui elementare ,asa ca ofertele de telefoane "fitzoase" nu ma intereseaza.cu atat mai mult,simplul fapt ,ca un apel in retea ma costa 14 centi/minut, si daca sun de pe digi pe orange ma costa treaba asta 7 centi!!!! cu factura detailata pe mailul meu,factura in cutia postala mereu la timp.ce sa mai zic?
|
30-09-09, 11:28
|
|
REDACTOR 4TUNING
Stage 5
|
Nu avem pe nimeni pe la orange? Maine tre sa apara noul Best Deal si ma gandeam ca poate o sa stim de azi ce va fi maine
|
|
|
30-09-09, 11:30
|
|
Stage 4
|
Da nerabdator esti tu aline , te arunci la ilegalitati aici , scurgeri de informatii asteapta pana maine si vei vedea
|
|
|
30-09-09, 22:22
|
|
Stage 5
|
Sunt pe orange de cand am telefon mobil..adica de vreo 4 ani, atunci mi-am luat telefon pe abonament si am ramas tot la ei si tot pe abonament ca m-am obisnuit asa si imi place acum chiar vreau sa imi maresc abonamentul si am primit de curand un nr nou tot pe organe dar pe cartela.In astia 4 ani nu mi-au facut probleme desi uneori ma asteptam la mai mult de la ei dar asta este eu sunt multumit de ei, intr-un timp am vrut sa ma mut pe cosmote vazand cate minute ofera dar daca 99% din cunostintele mele sunt pe orange nu avea rost la best deal acum e LG KU990i la 69 de euro si vad ca multi si-au luat telefonul cu oferta asta...Acum au aparut ofertele astea cu abonamentele delfin/fluture etc si am vazut ceva interesant la delfin 40 1500 de minute īn reţea
500 de minute către alte reţele naţionale cu 40 de europeni/luna mie mi se par avantajoase alea 500 de min nationale avand in vedere ca alti operatori ex cosmote ofera 2000 min in retea 2000 sms in retea si doar 30/50 nationale
Acum fiecare cu ce-i place
In a BMW, happiness isn't around the corner, happiness is in the corner.
Last edited by Champion; 30-09-09 at 22:27.
|
|
|
01-10-09, 00:09
|
|
REDACTOR 4TUNING
Stage 5
|
Se pare ca mai mult ca sigur viitorul best deal va fi Sony Ericsson w902.Un telefon bun,cu camera de 5 Megapixeli,calitativ cand vine vorba de materiale. Se pare ca de Craciun va fi un nokia,asa ca asteptam e52 sau 5800 .Pana atunci spor la cumparat,portocaliii ne-au facut o surpriza din punctu meu de vedere foarte placuta.
|
|
|
|
|