24-05-09, 22:35
|
|
Stock
|
Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. īn Romānia
De ce crezi că ţi-ar spune secrete de stat acel cineva de la SRI ? Dar poate o să ai noroc. Depinde cāt de bătrān e tipul şi cāt de realist...Poate-ţi va spune ceva. Mulţi au făcut dezvăluiri şocante īn anumite situaţii...Ştie cineva ceva de UFO-ul căzut īn Cluj īn jurul anului 1980?
|
|
|
24-05-09, 22:36
|
|
4Rally
Stage 5
Member of: [VW] [Toyota] [2 Roti] [4Rally]
|
Eu zic ca degeaba iti faci curaj sa il intrebi pe prietenul tatalui tau ... pentru canu iti va spune .. puteai sa fii si fiul lui .. crede-ma ... ma cunosc bine cu baietii fostului director de la S.R.I(Radu Timofte) ... si nici macar ei nu stiu ce se petrece exact p'acolo ... au fost cu elicopterele peste tot ... au si facut antrenamente cu soldatii S.R.I dar era asa de bine organizat tot ... se tinea secret incat .. ei .. care is baietii lui ... si au fost la sediile S.R.I .. nu stiau nici ei care ii treaba ... nimeni nu vorbea mai mult decat trebuie ... totul e tinut secret ... daca ai vorbit mai mult ... esti executat ! asta e tot ce stiu baietii ...
iti dai seama .. ca omul acela nu o sa iti zica ... e viata lui la mijloc ... si in minimele sanse de iti zice .. nu ai sa postezi pe forum 1. te ridica mascatii din casa 2. ai sa afli asa de multe incat o sa ti se faca frica sa mai postezi pe forum secretele ... crede-ma ... cel mai bine e sa faca cineva poze ... sa ne lamurim .. daca exista baze militare sau nu ...
ca mai multe detalii strica ... nu e bine sa vorbim asa ceva ...
|
|
|
24-05-09, 22:50
|
|
Stage 5
|
nu m`am intalnit cu batranul...ala`i ff interesant, cand are ceva la bord iti spune si de nevasta`sa cum o ciocaneste...dar altfel nici nu te saluta )
|
|
|
24-05-09, 22:52
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by Omul Chilotel
Ştie cineva ceva de UFO-ul căzut īn Cluj īn jurul anului 1980?
|
Da' ce-ar fi daca ai vorbi despre astea la locul potrivit?
Te dadeai rotund acum 2-3 posturi cu limba romana, de ce nu folosesti OZN si te complici cu UFO? Domnu' Chilotel...
|
|
|
24-05-09, 22:55
|
|
Stage 5
|
nu inteleg o treaba:
1 este forum public
2 este o tara libera unde-ti poti exprima parerea liber
3 de ce sa te ridice mascatii? poate sa-ti faca o felatie...
4 daca ii secret nu se afla
5 daca ii sa se afle se afla, doar traim in romania, nu?
|
|
|
24-05-09, 23:01
|
|
Stock
|
Sunt destule baze secrete. Nu īnţeleg ce atāta tevatură, e normal să fie astfel de baze! Lāngă Herculane este un tunel īn munte: lung, lat, mergi pānă te plictiseşti. Era īnchis cu porţi din metal, dar lacătul de pe lanţ era deschis. Un puşti din grupul nostru a observat asta cānd s-a apropiat şi a zgālţāit poarta īn joacă. Cum am spus, am intrat īn tunel pānă ne-am plictisit. Pentru ce ditamai tunelul īnalt şi lat?
|
|
|
24-05-09, 23:02
|
|
4Rally
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Kent8
nu inteleg o treaba:
1 este forum public
2 este o tara libera unde-ti poti exprima parerea liber
3 de ce sa te ridice mascatii? poate sa-ti faca o felatie...
4 daca ii secret nu se afla
5 daca ii sa se afle se afla, doar traim in romania, nu?
|
Da ma .. dar o sa te ridice de acasa ... sa te interogheze , de unde stii , cui i-ai mai spus si etc ... doar crezi ca totul ii ca o lalea .. infloreste si o lasa lumea in voia ei ?!? ...
ii un cerc vicios aici ... unul afla .. zice la altu' si tot asa .. apoi afla juma de tara ... apoi cineva povesteste la unu' din alta tara , altu din alta tara la prietenii lui .. si asa ... imediat se raspandeste in lume ca in Romania exista baze militare nu stiu unde ... si uite asa ne trezim si noi cu atentate si tot felu' de porcarii ...
is niste chestii de care noi nu ne dam seama .. dar nu's de joaca ... da .. ok .. aflam unde is bazele militare ... sa faca cineva poze ... vedem unse se afla ca sa ne potolim curiozitatea ... dar mai multe detalii strica ... crede-ma ... apoi te scapi fara sa vrei ...
|
|
|
24-05-09, 23:03
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by Omul Chilotel
De ce crezi că ţi-ar spune secrete de stat acel cineva de la SRI ? Dar poate o să ai noroc. Depinde cāt de bătrān e tipul şi cāt de realist...Poate-ţi va spune ceva. Mulţi au făcut dezvăluiri şocante īn anumite situaţii...Ştie cineva ceva de UFO-ul căzut īn Cluj īn jurul anului 1980?
|
Ha ha!!! AAA deci da.... era OZN romanesc.... mi-a spus unu ca ei fac inca din 1980... deci da se adevereste.....
Normal ca glumesc caci acel cineva e tampit de crede tot ce citeste pe toate blogurile facute de paranoici.. auzi: ozn-uri romanesti....
App: Chilotel,ia complica-te tu cu OVNI ca e mai lung. ))
|
|
|
24-05-09, 23:19
|
|
4Rally
Stage 5
|
Good Idea !
Acum ..vorbind despre armata ... eu is curios ce avioane avem in dotare .. eu din cate stiu avem numai vechituri de 20-30 de ani ... avem si noi ceva mai nou ?!? cum au americanii ?!?
De flota marina nu mai intreb ca ii vanduta de mult
|
|
|
24-05-09, 23:22
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Acum vorbind serios...
Eu zic ca arsenalul romaniei nu este ascuns atat de bine,adica sub paduri in munti ci "doar" in baze destul de secrete de care nu stiu multi concetateni.
Restul locaselor mai ne-obisnuite nu ne apartin... adica cel putin tehnica folosita este 100% alta decat cea umana... poate ca avem de-aface cu adevarat de intraterestrii sau de fiinte din alte dimensiuni... sunt inimaginabil de multe dimensiuni si din cand in cand mai exsista feluri de a calatori de la unele la altele... o modalitate presupusa este asa numita "gaura de vierme".
|
|
|
24-05-09, 23:32
|
|
Stock
|
bai eu am facut armata intro u.m nu pt sa ii spun numele. e acolo exista un tunel care duce in mai multe locuri al bucurestiului .1 din ele este piata victoriei .am intrat acolo cu un coleg si neam legat cu sfoara sa putem gasi drumul inapoi.plus k avea 4 nivele dar nu puteai sa cobori decat in primul k restul erau inundate.deci baze exista.se spunea ca prin acel tunel a fugit ceausescu la revolutie.deci fosti soldati care mai stiti din astea post here please
|
|
|
24-05-09, 23:38
|
|
Stock
|
Tunelu' era īntr-un loc ciudat dar din păcate nu-mi amintesc unde că am fost o singură dată īn zona aia, doar un sfert de oră şi chestia s-a petrecut cu cāţiva ani īn urmă. Atunci nu mi-a trecut prin cap că ar putea duce la o bază militară ci īntr-o mină. Totuşi, dacă ar fi fost o bază pe acolo, cu siguranţă n-am fi găsit noi tunelul īntr-o simplă plimbare prin pădure. TOTUŞI tunelul era foarte lat, foarte īnalt, finisat frumos, adică nu de māntuială...Doar acum mi-am adus aminte de el cānd am dat de thread-ul vostru.
|
|
|
24-05-09, 23:45
|
|
4Rally
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by scturoag
Good Idea !
Acum ..vorbind despre armata ... eu is curios ce avioane avem in dotare .. eu din cate stiu avem numai vechituri de 20-30 de ani ... avem si noi ceva mai nou ?!? cum au americanii ?!?
De flota marina nu mai intreb ca ii vanduta de mult
|
De aparatura de zbor a romaniei stie cineva ceva ?!?
|
|
|
24-05-09, 23:54
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Ce sa stim....??
Unii spun ca romanii au facut si ozn-uri incepand cu anii 1980 deci de pe vremea regimului.
|
|
|
25-05-09, 00:06
|
|
4Rally
Stage 5
|
Vorbim de avioane , elicoptere , something REAL !... nu de ozn-uri si desene animate d'ale Domnului Chilotel ...
|
|
|
|
|