20-05-09, 19:16
|
|
Stage 5
|
Re: baze militare in apuseni?
eu am intrebat daca sunt baze militare in APUSENI.
nu am spus ca vreau detalii, sau mama dracului, am intrebat, SUNT SAU NU SUNT BAZE MILITARE SECRETE IN MUNTII APUSENI.
se paote spune scurt si la obiect din 2 litere, DA, sau NU sunt asa ceva nicaieri in romania.
oricum ce ii sigur ii sigur ce nu se spune nicaieri de convorbirea dintre presedintele american si cel roman cand nustiuce satelit o vazut ca ar fi ceva ciudatenii prin carpatii norstri dragi, si acolo nu prea are lumea acces.
se aud multe, se spun multe, dar toate AU UN SAMBURE DE ADEVAR
ii careva deacord cu afirmatia mea?
|
|
|
20-05-09, 19:54
|
|
Stage 5
|
NU...asta e raspunsul
|
|
|
20-05-09, 22:12
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by Mustang
Balivernezi...
Bombe cu ghidaj laser aer-sol, rachete de tip Tomahawk, AKM-uri, M16 plus multe altele se regasesc in armata romaneasca.
Radeti voi, dar nu cred ca tara asta se prezinta in caz de razboi cu flegme si injuraturi.
|
Salut,nu cred ca eventualele baze din munte sunt facute de romani?? Cu ce tehnica???
Eu zic ca sunt facute de cei ce ne conduc cu adevarat (asa numitii sef ai lumii) sau poate de acele fiinte numite reptilieni...
|
|
|
20-05-09, 22:20
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Orice e posibil sincer...
In fine... cum o fi. Sunt ... nu sunt.... om trai si om vedea.
|
|
|
20-05-09, 23:20
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Stiati ca :
Pe timp de razboi ... fabricile de tigari se transforma in fabrici de armament ?
Se zice ca Romania e taram " sfant " ?
( si de aia au batut americanii din picioare sa isi faca baza aici )
Se spune ca la noi " rachetele " nu prea aterizeaza ( ma refer daca doamne fereste suntem vreodata atacati cu asa ceva )
Cati dintre voi stiau de unitattea speciala de " elita " acvila ?
|
20-05-09, 23:28
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Da aia care si-au cumaprat bocanci de 8 milioane si inca niste chestii de fete (am vazut la stiri).
|
|
|
21-05-09, 01:36
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Kent8
apropo, cica al caida aia s-o antrenat pe vremea lui ceausscu in romania, de aia sa zicem noi suntem "feriti" de atentate si alte porcarii.
cu submarinul nuclear am auzit si eu.
am auzit ca am avea ceva armament...cu care nu prea ne-am face de rusine...e ca mai pica cate un avion militar...asta e si americanilor le-o picat ala invizibil )
|
Ceausescu era mana-n mana cu Al Qaeda cauta emisiuni vechi, de când vorbea el de Saddam Hussein el vroia sa faca o tarä ca Irak, Afganistan, cu reguli stricte
oricum, acum 2 zile vorbeam cu sormea de Clubul Bilderberg, cicä astia conduc lumea, a luat infiintare prin anii 64' nu sunt sigur, si acolo sunt cei mai puternici oameni din lume, ei controleaza majoritatea tärilor.
Si despre bazele militare din Apuseni, nu stiu ce sä zic, pare de domeniul SF-ului, dar cum zicea Mustang, România e tara tuturor posibilitatilor
Sunt 80% sigur ca în caz de razboi, (Doamne fereste) România ar face fatä cu brio
Dacä mai are cineva date, filmulete, poze sa le punä aici, cä e foooarte interesant thread-ul daca l-ar face un moderator sticky, ar fi perfect
|
|
|
21-05-09, 08:21
|
|
Banned
Stage 5
|
Ceausescu a colaborat foarte mult cu statele arabe pe vremea lui.Uitativa acum prin port cate tractoare duc arabi la iei acolo,deorece ceausesc le-a dat multe lini de fabricare pt tractoarele noastre si nu numai. Acum nu vad de ce nu au colaborat si in armanta(armamente) si alte chesti
Last edited by Sasha; 21-05-09 at 09:36.
|
|
|
21-05-09, 08:54
|
|
4Rally
Stage 5
Member of: [VW] [Toyota] [2 Roti] [4Rally]
|
Daca e adevarat faza cu muntii apuseni , cu siguranta urmatoarea mea exursie va fi acolo ... ca sa vezi ... ce poti sa mai gasesti in Romania ...
|
|
|
21-05-09, 11:30
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Se zice de asemenea ca cica nu ar fii gasit fundul la balea lac , sau nu s-a vrut gasii adancimea alte interese concluzie e un fel de rezerva naturala de apa potabila in caz ca
Nu se paote face sticky .. lasam asa .. e interesant
|
|
|
21-05-09, 11:39
|
|
4Rally
Stage 5
Member of: [VW] [Toyota] [2 Roti] [4Rally]
|
Da .. e destul de interesant ... nici prin cap nu mi-a trecut vreodata ca exista asa ceva in Romania sau ca o sa existe vreodata ...
numai in filmele de la X-MEN vedem cum sa deschid 2 usi din munte si iese un avion .. atat ... d'apoi in Romania
Ganditi-va ... daca noi avem baze militare in munti , in paduri si mai stiu eu ce ...americanii ... oare unde naiba le mai au .. pe luna ?!? ... cata tehnologie ...
nu stiu ce sa zic ...nu stiu ce sa cred ... oricum ... prea multe zvonuri ... deci o samanta de adevar din fiecare exista ....
|
|
|
21-05-09, 12:02
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Eu cum am mai spus cred ca au fost construite de aliens... ce sa faca romanii nostri cu mese de 2 metri si cu o ditamai camera "de proiectie" care e logica???? Ia canditi-va... cam cre e logica sa se faca acele mese DE PIATRA?
E clar ca noi nu avem atat tehnologia dar sigur INTRATERESTRI au... deci cei ce traiesc practic cu noi nu in afara sistemului nostru solar.... adica mai scurt: posibil ca pamantul sa fie gol pe dinautru iar toate ozneurile vazute sa fie defapt facute de cei de desupt pentru a ne urmari INVOLUAND. Se pare ca exsista intrari in centru la poli....
Quote:
Originally Posted by Kent8
apropo, cica al caida aia s-o antrenat pe vremea lui ceausscu in romania, de aia sa zicem noi suntem "feriti" de atentate si alte porcarii.
cu submarinul nuclear am auzit si eu.
am auzit ca am avea ceva armament...cu care nu prea ne-am face de rusine...e ca mai pica cate un avion militar...asta e si americanilor le-o picat ala invizibil )
|
Tare asta cu picatul avioanelor...mai ales cand stim ca un B2 are un pret cu prea multe 0000000....
Last edited by Sasha; 21-05-09 at 13:49.
|
|
|
21-05-09, 15:25
|
|
Stage 5
Member of: [KIA]
|
Carte despre care va ziceam, cea in care este prezentata aceasta galerie din Bucegi, se numeste "Viitorul cu cap de mort".
Foarte interesant mail-ul, kent8. Am citit cu foarte mare interes ceea ce ai postat si acum, avand mai multe surse, cred ca ar fi 99% adevarat.
|
21-05-09, 17:34
|
|
Stage 5
|
mdea, msmsms :P
am sa caut cartea aia sa o citesc..ca am devenit ff curios :P
|
|
|
21-05-09, 18:46
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Psycho
Stiati ca :
Pe timp de razboi ... fabricile de tigari se transforma in fabrici de armament ?
|
Cam asa sta treaba si cu creioanele clasice de lemn,in caz de razboi se schimba cateva piese si se apuca de produs gloante.
Asa am auzit si eu , cat e de adevarat ... nu stiu
L.E. Aici pare sa fie cartea intreaga
Si am mai gasit undeva ca volumul " 12 zile - o initiere secreta " pare sa fie continuarea la Viitor cu cap de mort.
L.E. Cica ar mai fi si a treia parte - Misterul din Egipt - primul tunel
Last edited by shantzu; 21-05-09 at 19:09.
|
|
|
|
|